סוף סוף עליתי על השיטה איך לשרוף מהר שומן

• פותח/ת השרשור BIW
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

BIW

משתמש מתחיל
54
8
נק' מוניטין:
1
54
8
השיטה זה פשוט לסתום את הפה ולצום כל היום. אחרי שבועיים של צום שבהם אכלתי ארוחה אחת בלבד ביום (ארוחה קטוגנית 0 פחמימות מלאה בביצים, בשר ואיברים פנימיים) ירדתי 2 ק"ג במשקל ולא רק ששימרתי שריר, אלא אף עליתי קצת במסת שריר.

בעוד שבועיים אני מסיים עם זה ואז נראה את הבחורה שתנסה להוריד לי את הביטחון ולהעיר לי שאני שמן.

השיטה זה פשוט לסתום את הפה ולצום כל היום. אחרי שבועיים של צום שבהם אכלתי ארוחה אחת בלבד ביום (ארוחה קטוגנית 0 פחמימות מלאה בביצים, בשר ואיברים פנימיים) ירדתי 2 ק"ג במשקל ולא רק ששימרתי שריר, אלא אף עליתי קצת במסת שריר.

בעוד שבועיים אני מסיים עם זה ואז נראה את הבחורה שתנסה להוריד לי את הביטחון ולהעיר לי שאני שמן.
למה לקבור את עצמך בגלל בחורה/הערות של אחרים?
למה הביטחון שלך תלוי בגורמים חיצוניים וצריך להשפיע על איכות החיים שלך ?

כמה שיט בשרשור אחד, שורף בעיניים.

שתרצה לנהל דיון בנושא והטיעונים שלך לא יסתכמו ב״אני מרגיש שזה עובד אז זה טוב״ ו״עכשיו אני לא שמן״ אשמח לשמוע.

הנה כתבה בנושא צום ואימונים:
https://www.limudnaim.co.il/צום-ומסת-שריר-לא-מה-שחשבת

זה בדוק חברים. צום מבוקר משמר שריר, שורף שומן ומשפר את הבריאות.
קראתי הרבה על הנושא לפני שהתחלתי ועובדה גם שזה עובד לי.

רפרנס שמפנה לרפרנס שמדבר על דיאטת קיטו בכלל ואין שם איזכור למסת שריר ועוד "עליה בהורמון גדילה ב300%"
בקיצור, גיבוב שטויות.

רפרנסים בנושא תזונת קיטו-

תזונה ותוספים - מפחדים מפחמימות? דוגלים בתזונה קטוגנית (תזונה דלה מאוד בפחמימות) וסובלים? פחמימות זה משמין?
תזונה ותוספים - כיצד תזונה קטוגנית בשילוב אימוני התנגדות משפיעה על הרכב הגוף?
מטבוליזם - האם דיאטה קטוגנית עדיפה על דיאטות אחרות למטרת ירידה במסת השומן?
תזונה ותוספים - דל פחמימה כנגד עתיר פחמימה - מי מנצח?

בנוסף, רפרנסים בנושא סוגי צום-

תזונה ותוספים - נקודת מבט ממוקדת שרירים על צום לסירוגין
תזונה ותוספים - האם ניתן לעלות במסת השריר בזמן צום לסירוגין?
תזונה ותוספים - צום לסירוגין - מדע או אגדה?
Time-restricted feeding plus resistance training in active females: a randomized trial
Effectiveness of Intermittent Fasting and Time-Restricted Feeding Compared to Continuous Energy Restriction for Weight Loss
Effects of Time-Restricted Eating on Weight Loss and Other Parameters in Patients With Overweight and Obesity

הייתי מתייחס לטענות שלך ברצינות ומסביר לך למה אתה טועה, אבל זה מרגיש שאתה יותר טרול מאשר קורבן של שרלטנים מתחום הצום/קטוגנית, במיוחד לאור הביטחון הגבוה שאתה מפגין בשיטה שלמדת לפני שבועיים והמשפטים המוזרים על בחורות.
במידה ותמשיך בדיונים ברמה דומה אתה לא תוכל לכתוב כאן יותר.

בשביל מי שקורא את זה וחושב להתנסות בשטות הזו:

השיטה זה פשוט לסתום את הפה ולצום כל היום
זו דרך מאוד בינארית להשיג גירעון קלורי, עובד לאנשים אימופלסיביים שלא יודעים לספור קלוריות.

ירדתי 2 ק"ג במשקל ולא רק ששימרתי שריר, אלא אף עליתי קצת במסת שריר.
זו תקופת זמן קצרה מדי על מנת להבין שאיבדת או הרווחת מסת שריר.

בקיצור גיבוב שטויות.
בד"כ שאתה רואה את השם של ג'ייסון פאנג אתה מבין שמדובר בסקאם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית