עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה חבר.עבודה יפה.
מסכים לחלוטין, לפחות בשנה הראשונה זה בטוח פלוס היה חצי שנה של פציעת כתף.יפה מאוד, מאמין שב3 ומשהו שנים האלה הרבה זמן היית על גז בניוטרל אבל העיקר שלמדת מזה.
זה לא העניין של הזמן כמו הזמן שלוקח לך להכיר את הגוף (מה עובד-מה לא וכו וכו)יפה מאוד, מאמין שב3 ומשהו שנים האלה הרבה זמן היית על גז בניוטרל אבל העיקר שלמדת מזה.
תודה עשיתי בדיוק גבות 😛פנים יפות <3
זה לא העניין של הזמן כמו הזמן שלוקח לך להכיר את הגוף (מה עובד-מה לא וכו וכו)
אממ לא, לא ששמתי לב בכל מקרה 😳סתם מסקרן, הקעקוע השתנה קצת?
בן 27, 1.66מטר 😅טיל אחי בן כמה אתה?
בן 27, 1.66מטר 😅
מאוד ארוך אבל מההתחלה הרופא שלי אמר שאקבל טיפול זה רק עניין של זמן עד שנסיים עם כל הבדיקות, הרמות אצלי בגוף היו כמו של בחורה.זה לא סיפור לקבל טיפול בגיל צעיר? איך היה התהליך?
סחתיין. אפשר לראות תמונות שלך לפני הטיפול אבל אחרי כמה שנים במכון? או שזה בערך אותו הדברמאוד ארוך אבל מההתחלה הרופא שלי אמר שאקבל טיפול זה רק עניין של זמן עד שנסיים עם כל הבדיקות, הרמות אצלי בגוף היו כמו של בחורה.
זה לקט של כל מיני תמונות מהתקופה סגר האחרון שהיה הייתי עושה אימונים ביתיים וחזק מאוד בתזונה, הייתי שם 60קג אני מאמין.סחתיין. אפשר לראות תמונות שלך לפני הטיפול אבל אחרי כמה שנים במכון? או שזה בערך אותו הדבר
זה לקט של כל מיני תמונות מהתקופה סגר האחרון שהיה הייתי עושה אימונים ביתיים וחזק מאוד בתזונה, הייתי שם 60קג אני מאמין.
כן, בתקופה של הסגרים, ניסיתי לשמור כמה שיותר על שייפ אסתטי ולא לעלות שומן.זה לפני הטסט?!
כן, בתקופה של הסגרים, ניסיתי לשמור כמה שיותר על שייפ אסתטי ולא לעלות שומן.
היום אני 15קילו כבד יותר, מן הסתם לא באותו אחוז שומן אבל עדיין עם קוביות נראות לעיין.
בתקופה ההיא עוד לפני הסגרים לא משנה כמה מסה הייתי עושה לא הייתי מצליח לגרד את ה65 היית רק מעלה שומן, אחרי התחלה של טיפול הצלחתי לעלות סופסוף שריר ולשבור את המחסום משקל.
כן, בתקופה של הסגרים, ניסיתי לשמור כמה שיותר על שייפ אסתטי ולא לעלות שומן.
חח באהבה אחיLifefuel רציני. יש לי עוד כמה שאלות אבל אני אקח את זה כבר לפרטי כשיהיה לי 30 הודעות 😁
כן עם טסט נמוך, לא יודע אם הוא היה ברצפה כמו בבדיקות שעשיתי לפני תחילת טיפול אבל רב הסיכויים שגם מאוד נמוך.damn היה לך אחלה פיזיק עוד לפני שהתחלת עם הtrt. עוד יותר מרשים כשאתה אומר שזה הושג עם טסט נמוך. מה הגובה ועל כמה אחוז שומן היית בתמונות האלה?
אגב רמות הטסט שלך כיום גבוהות בהרבה ממתאמן טבעי או לא?