הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהיום שהתחלתי להתאמן עד היום

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
בתמונה משמאל - 50-52קג רק התחלתי להתאמן.

בתמונה מימין 75קג.

שלוש וחצי שנים.

קבצים מצורפים

• E6F013BF-C95F-49D0-8725-0E0F53A8D0D8.jpeg
    E6F013BF-C95F-49D0-8725-0E0F53A8D0D8.jpeg
    KB 130 · צפיות: 369
  • פותח/ת השרשור
עבודה יפה.
תודה רבה חבר.

יפה מאוד, מאמין שב3 ומשהו שנים האלה הרבה זמן היית על גז בניוטרל אבל העיקר שלמדת מזה.
מסכים לחלוטין, לפחות בשנה הראשונה זה בטוח פלוס היה חצי שנה של פציעת כתף.
בנוסף לפני כחצי שנה אובחנתי עם בעיה בייצור טסטסטרון בגוף(שאני חושב שקיימת כבר שנתיים לפחות) ומאז אני עם מרשם TRT ואז התחלתי לראות שינוי ממש משמעותי.

פנים יפות <3
יפה מאוד, מאמין שב3 ומשהו שנים האלה הרבה זמן היית על גז בניוטרל אבל העיקר שלמדת מזה.
זה לא העניין של הזמן כמו הזמן שלוקח לך להכיר את הגוף (מה עובד-מה לא וכו וכו)

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
זה לא סיפור לקבל טיפול בגיל צעיר? איך היה התהליך?
מאוד ארוך אבל מההתחלה הרופא שלי אמר שאקבל טיפול זה רק עניין של זמן עד שנסיים עם כל הבדיקות, הרמות אצלי בגוף היו כמו של בחורה.

מאוד ארוך אבל מההתחלה הרופא שלי אמר שאקבל טיפול זה רק עניין של זמן עד שנסיים עם כל הבדיקות, הרמות אצלי בגוף היו כמו של בחורה.
סחתיין. אפשר לראות תמונות שלך לפני הטיפול אבל אחרי כמה שנים במכון? או שזה בערך אותו הדבר

• פותח/ת השרשור
סחתיין. אפשר לראות תמונות שלך לפני הטיפול אבל אחרי כמה שנים במכון? או שזה בערך אותו הדבר
זה לקט של כל מיני תמונות מהתקופה סגר האחרון שהיה הייתי עושה אימונים ביתיים וחזק מאוד בתזונה, הייתי שם 60קג אני מאמין.

קבצים מצורפים

• 490EE846-EA99-4D55-92EB-3A0495C1EA9D.png
    490EE846-EA99-4D55-92EB-3A0495C1EA9D.png
    KB 156.7 · צפיות: 119
  • פותח/ת השרשור
זה לפני הטסט?!
כן, בתקופה של הסגרים, ניסיתי לשמור כמה שיותר על שייפ אסתטי ולא לעלות שומן.

היום אני 15קילו כבד יותר, מן הסתם לא באותו אחוז שומן אבל עדיין עם קוביות נראות לעיין.
בתקופה ההיא עוד לפני הסגרים לא משנה כמה מסה הייתי עושה לא הייתי מצליח לגרד את ה65 היית רק מעלה שומן ולא מצליח לעלות שריר נוסף על מה שאתה רואה בתמונה, אחרי התחלה של טיפול הצלחתי לעלות סופסוף שריר ולשבור את המחסום משקל ולעלות מן הסתם גם שומן אבל גם המון שריר.

עריכה:
קח בחשבון זה נראה טוב אבל זה אחוז שומן נמוך גורם להכל להראות גדול יותר חח

נערך לאחרונה:

היום אני 15קילו כבד יותר, מן הסתם לא באותו אחוז שומן אבל עדיין עם קוביות נראות לעיין.
בתקופה ההיא עוד לפני הסגרים לא משנה כמה מסה הייתי עושה לא הייתי מצליח לגרד את ה65 היית רק מעלה שומן, אחרי התחלה של טיפול הצלחתי לעלות סופסוף שריר ולשבור את המחסום משקל.

Lifefuel רציני. יש לי עוד כמה שאלות אבל אני אקח את זה כבר לפרטי כשיהיה לי 30 הודעות 😁

damn היה לך אחלה פיזיק עוד לפני שהתחלת עם הtrt. עוד יותר מרשים כשאתה אומר שזה הושג עם טסט נמוך. מה הגובה ועל כמה אחוז שומן היית בתמונות האלה?

אגב רמות הטסט שלך כיום גבוהות בהרבה ממתאמן טבעי או לא?

• פותח/ת השרשור
Lifefuel רציני. יש לי עוד כמה שאלות אבל אני אקח את זה כבר לפרטי כשיהיה לי 30 הודעות 😁
חח באהבה אחי

damn היה לך אחלה פיזיק עוד לפני שהתחלת עם הtrt. עוד יותר מרשים כשאתה אומר שזה הושג עם טסט נמוך. מה הגובה ועל כמה אחוז שומן היית בתמונות האלה?

אגב רמות הטסט שלך כיום גבוהות בהרבה ממתאמן טבעי או לא?
כן עם טסט נמוך, לא יודע אם הוא היה ברצפה כמו בבדיקות שעשיתי לפני תחילת טיפול אבל רב הסיכויים שגם מאוד נמוך.

אני גובהה 1.66 ואחוז שומן לא יודע להגיד במדויק אבל אם הייתי צריך לזרוק מספר הייתי אומר 10 גג שבגג.
היום הרמות טסט שלי בשפל על 30, מה שאומר בפייק אני על 40 לפחות אז כן גבוהות בהרבה מתאמן טבעי וגם יציבות, מתאמן טבעי יש פיקים בבוקר ובצהריים ובשאר היום הרמות נמוכות אצלי הם גבוהות 24/7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית