הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהיום שהתחלתי להתאמן עד היום

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך
damn היה לך אחלה פיזיק עוד לפני שהתחלת עם הtrt. עוד יותר מרשים כשאתה אומר שזה הושג עם טסט נמוך. מה הגובה ועל כמה אחוז שומן היית בתמונות האלה?

אגב רמות הטסט שלך כיום גבוהות בהרבה ממתאמן טבעי או לא?

אחלה פיזיק? הוא שחיף שם...

אחלה פיזיק בנית מאז, אבל זאת לא חוכמה, הטסטוסטרון שלך תמיד בקצה העליון ...

• פותח/ת השרשור
אחלה פיזיק? הוא שחיף שם...

אחלה פיזיק בנית מאז, אבל זאת לא חוכמה, הטסטוסטרון שלך תמיד בקצה העליון ...
לא הייתי אומר שחיף, עדיין יותר טוב מ90% מהאוכלוסיה אבל כן חסר נפח ומסה, היום אני שואף להגיע ל85קג בחורף ובקיץ נעשה חיטוב לאחוז שומן נמוך באותה רמה כמו בתמונה מלפני הטיפול ונראה מה יצא.

מה לא חוכמה, אז אני יכול להגיד שזה גם לא חוכמה לקרוא לי שחיף שהטסטוסטרון שלי שם תמיד היה בשפל ושל כולם היה נורמלי … היום אני מקבל טיפול וכן יש את ההטבות של זה ואני מבסוט.

נערך לאחרונה:
מה לא חוכמה, זה אני יכול להגיד שזה גם לא חוכמה לקרוא לי שחיף שהטסטוסטרון שלי שם תמיד היה בשפל ושל כולם היה נורמלי … היום אני מקבל טיפול וכן יש את ההטבות של זה ואני מבסוט.

כן הייתי די ציני... לגבי ההטבות - אכן, לכל בנאדם יש במהלך החיים תקופות של סטרס / מזון / חוסר שינה שמשפיעות בין היתר גם על הרמות של הטסטוסטרון בטווח הארוך / קצר.
אני לא רוצה להישמע קטנוני כאילו יש לך איזשהו יתרון מטורף, זה לא המצב. אז כל הכבוד על ההחלטה. ברור לי שגם לצד ההטבות יש ויתורים.
ֿ
אמרתי אחלה, לא מטורף. הדגשתי שבמיוחד בגלל הקונטקסט של הטסט הנמוך. לא יודע מה הסטנדרטים שלך אבל אסתטית נטו הוא היה נראה טוב לטעמי.

הוא נראה שליש ממה שהוא נראה עכשיו. בקונטקסט של טסט נמוך - לדעתי השאפו הוא בעיקר על זה שהצליח לשמור על א״ש נמוך. במצבו, מי שמנסה לעלות במסת שריר בדרך כלל הופך לבטטה על הדרך. זה אומר שהוא לא התפרע מידי ואכל/התאמן נכון.

• פותח/ת השרשור
כן הייתי די ציני... לגבי ההטבות - אכן, לכל בנאדם יש במהלך החיים תקופות של סטרס / מזון / חוסר שינה שמשפיעות בין היתר גם על הרמות של הטסטוסטרון בטווח הארוך / קצר.
אני לא רוצה להישמע קטנוני כאילו יש לך איזשהו יתרון מטורף, זה לא המצב. אז כל הכבוד על ההחלטה. ברור לי שגם לצד ההטבות יש ויתורים.
ֿ.

אה מצטער אז לא קלטתי שזה היה בציניות חח מצטער אם נשמעתי קצת תקיף.
כן לגמרי, יש ויתורים אבל השיפור באיכות חיים מנצח את הכל, מנטאלית אני במקום אחר, הרבה יותר טוב, בעבודה, בחיים האישיים בזוגיות לא רק בפן של פיתוח גוף.

בהחלט יש היתרון על אדם טבעי וזה לא משהו שאני מכחיש אבל כן זה לא ברמות של סייקל בוא נגיד ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית