הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Alonko
  • פורסם בתאריך

Alonko

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
15
14
3
שלום לכל החברים היקרים

יותר משנה אני עושה מסה מאוד מתונה, קצב עליה של קילו בחודש, יחסית נקיה.
אני אומר יחסית כי אומנם אכלתי שטויות לפעמים, אבל הכמות חלבון הייתה גבוהה והפלוס הקלורי היה מתון מאוד, באיזור ה200 קלוריות ליום.

אני מתלבט מתי להתחיל את החיטוב.
הגובה 1.80, ואת המסה התחלתי במשקל 71 ק"ג עם בערך 12-13 אחוזי שומן.
המשקל כרגע 85 ק"ג, בן 20.
משקלי עבודה עלו מאוד, בנצ' פרס היה 80 ק"ג 5 חזרות והיום 100 ק"ג 7 חזרות.

ההערכה שלי היא שאני באיזור ה16-18 אחוז שומן, אבל אני רוצה לשמוע עוד הערכות
Point Blur_Sep302021_153919.jpg Point Blur_Sep302021_202036.jpg

באיזור ה-19%.
אין לך מה לקחת את הנתון הסתמי הזה בחשבון מפני שהוא לא תורם לך שום דבר.
למעקב תישקל ותמדוד היקפים, והחלטות של המשך מסה או מעבר לחיטוב תקבל מול המראה לפי איך שאתה מרגיש. דעה של אחרים לא מעניינת

הערכה שלי - כ 20%.

דבר נוסף, 1 קילו בחודש זה אומנם לא עלייה קיצונית, אבל לטבעי זה עדין לא מעט. תחשוב על זה באופן הבא, תאורטית אם במשך שנה תעשה מסה כזו תעלה 12 קילו, עכשיו בוא…כמה מזה נראה לך נטו שריר? פחות מחצי וזה אם יש לך גנטיקה טובה. השאר נוזלים ושומן.
אם אני במקומך אני מכוון לעלייה קטנה יותר, נניח 1 קילו בחודשיים, אבל זה רק אני. גם במסה אני אוהב לראות קוביות ברורות והפרדות בכתפיים וכו׳. אבל שוב, זה רק אני וכמובן גם תלוי מטרה.

• פותח/ת השרשור
באיזור ה-19%.
אין לך מה לקחת את הנתון הסתמי הזה בחשבון מפני שהוא לא תורם לך שום דבר.
למעקב תישקל ותמדוד היקפים, והחלטות של המשך מסה או מעבר לחיטוב תקבל מול המראה לפי איך שאתה מרגיש. דעה של אחרים לא מעניינת

הערכה שלי - כ 20%.

דבר נוסף, 1 קילו בחודש זה אומנם לא עלייה קיצונית, אבל לטבעי זה עדין לא מעט. תחשוב על זה באופן הבא, תאורטית אם במשך שנה תעשה מסה כזו תעלה 12 קילו, עכשיו בוא…כמה מזה נראה לך נטו שריר? פחות מחצי וזה אם יש לך גנטיקה טובה. השאר נוזלים ושומן.
אם אני במקומך אני מכוון לעלייה קטנה יותר, נניח 1 קילו בחודשיים, אבל זה רק אני. גם במסה אני אוהב לראות קוביות ברורות והפרדות בכתפיים וכו׳. אבל שוב, זה רק אני וכמובן גם תלוי מטרה.

היי
מקפיץ שוב כי מצאתי תמונה שלי מלפני המסה, ואשמח להערכת אחוז שומן מלפני המסה -
http://www.up2me.co.il/imgs/36731058.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית