הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סאבו+פלטפוס=?

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
מחפש לקנות נעליים שטוחות, והכי הרבה המלצות שראיתי זה לסאבו כמובן. יש לי פלטפוס ואני מתאמן בלי מדרסים. אין לי תקציב מוגדר לנעל, אבל מחיפוש בגוגל אני מכוון לעד 400 שקל, כמובן שעדיף פחות ואם זה ביג דיל אז אפשר גם יותר (אבל ממש מעדיף שלא).
מה אתם אומרים? סאבו מתאימים לסקוואט ודדליפט עם פלטפוס? ואיזה דגם לדעתכם הכי מומלץ לצרכים שלי (סקוואט ודדליפט עם פלטפוס)? או שבכלל אתם ממליצים על נעל/חברה אחרת?

תודה מראש:193ek:

• פותח/ת השרשור
תגגל slippers deadlift
אוקיי זה מה שמצאתי, וזה נראה ממש טוב לדעתי
Black Ground Lock Deadlift Slippers, Conventional or Sumo - Competition Legal | eBay
מבחינת יופי זה על הפנים לדעתי אבל נראה שזה ממש טוב, וגם נראה בסאבויים שהחלק העליון של הנעל קצת מונע מהרגל להתקדם, ובנעל הזאת שאין בה חלק גבוה הרגל תהיה יותר חופשית לזוז קדימה. אני צודק?
מבחינת מחירים זה ממש אחלה, אשמח אם תתנו לנעל הזאת הארות/הערות אם אתם מוצאים בה משהו כזה
עכשיו ראיתי שיש לי גם פרונציה בכף הרגל- האורטופד שלי אמר לי משהו על זה אבל חשבתי שזה כלום. בכל מקרה הבנתי עכשיו שהמדרסים שלי מטפלים גם בזה.
זה שיש לי את זה אמור להשפיע על בחירת הנעל? ובכללי זה משהו שיש לכל מי שיש לו פלטפוס או שזה בלי קשר?

אוקיי זה מה שמצאתי, וזה נראה ממש טוב לדעתי
Black Ground Lock Deadlift Slippers, Conventional or Sumo - Competition Legal | eBay
מבחינת יופי זה על הפנים לדעתי אבל נראה שזה ממש טוב, וגם נראה בסאבויים שהחלק העליון של הנעל קצת מונע מהרגל להתקדם, ובנעל הזאת שאין בה חלק גבוה הרגל תהיה יותר חופשית לזוז קדימה. אני צודק?
מבחינת מחירים זה ממש אחלה, אשמח אם תתנו לנעל הזאת הארות/הערות אם אתם מוצאים בה משהו כזה
נראה סבבה הנעל.
עכשיו ראיתי שיש לי גם פרונציה בכף הרגל- האורטופד שלי אמר לי משהו על זה אבל חשבתי שזה כלום. בכל מקרה הבנתי עכשיו שהמדרסים שלי מטפלים גם בזה.
זה שיש לי את זה אמור להשפיע על בחירת הנעל? ובכללי זה משהו שיש לכל מי שיש לו פלטפוס או שזה בלי קשר?
נראה לי לשים מדרס בסליפרס(לא ניסיתי) יהיה פחות נוח, אבל אני לא יודע.

• פותח/ת השרשור
נראה לי לשים מדרס בסליפרס(לא ניסיתי) יהיה פחות נוח, אבל אני לא יודע.
לשים מדרס בטוח לא אשים בנעל שאקנה. השאלה שלי זה אם זה שיש לי את זה אמור להשפיע לי על בחירת הנעל או לא.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לקנות סאבו דדליפט. כמה יעלה דרך האתר הרוסי? וזה כולל משלוח עד הארץ?
לא הבנתי איך עובד שם כל העניין של המשלוח, יש דברים שגם בגוגל טרנסלייט לא מצליח לתרגם

החלטתי לקנות סאבו דדליפט. כמה יעלה דרך האתר הרוסי? וזה כולל משלוח עד הארץ?
לא הבנתי איך עובד שם כל העניין של המשלוח, יש דברים שגם בגוגל טרנסלייט לא מצליח לתרגם
אני הזמנתי דרך שם, כולל משלוח עלה בערך 250

• פותח/ת השרשור
טוב, ניסיתי להזמין כמה פעמים את הסאבו, אבל כרגע יש לי בעיה בלהזמין באינטרנט, אז החלטתי לנצל את הזמן עד שאסדר את זה ובינתיים אחפש גם נעליים שאפשר לקנות פיזית בארץ.
אז איזה עוד נעליים שטוחות יש שמומלצות חוץ מאולסטאר וואנס שאפשר לקנות פיזית בארץ?
אשמח להמלצות... קצת דחוף אני ממש מתנדנד באימון...
חיפשתי מלא באינטרנט ופשוט בלתי אפשרי (לפחות בשבילי) לדעת אם נעל שמבחוץ נראית שטוחה באמת שטוחה גם מבפנים. מה גם שבקושי מצאתי נעליים שטוחות בארץ. אני אובד עצות אשמח ממש ממש להמלצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית