הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הצ'יט מיל האולטימטיבי שלכם בחיטוב ומה במסה?

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
ולאלו שלא מאמינים בצ'יט - איזו ארוחה שנחשבת לצ'יט אתם משלבים כחלק מסך הקלוריות היומי באופן די קבוע?

לבשל בעצמי פסטה קרבונרה, זה כל כך הרבה קלוריות שאפילו בצ'יט מיל אני צריך לקצץ פחמימות ושומנים לפני ואחרי הצ'יט באותו היום.
וזה ממש לא הרבה חלבון...

ככה סתם מקדונלדס מגה ניו יורק חריף עם גבינה ו12 נאגטס חריפים, בלי צ'יפס, גם ככה אני לא נהנה מהצ'יפס.

פחות אוהבת את המושג של הצ׳יט מיל,אם יש דברים שאני יודעת את הערך הקלורי שלהם או הערכה מסויימת תמיד אכניס אותם לתפריט

מיד פעם יוצאת למסעדות,דואגת לאזן באותו יום, אם יודעת מראש אז מקזזת קצת במהלך השבוע או מוסיפה קצת אירובי…

ב90 אחוז מהפעמים זה יהיה בשר או המבורגר
דוגמא לארוחה אחרונה שאכלתי בחוץ במיטבר -
4DEB18AB-C786-45F0-A494-17FC496E01D1.jpeg

950 גרם פריים ריב ומנה ראשונה אכלתי המבורגר 250 גרם שלא צילמתי:rolleyes-71:

פחות אוהבת את המושג של הצ׳יט מיל,אם יש דברים שאני יודעת את הערך הקלורי שלהם או הערכה מסויימת תמיד אכניס אותם לתפריט

מיד פעם יוצאת למסעדות,דואגת לאזן באותו יום, אם יודעת מראש אז מקזזת קצת במהלך השבוע או מוסיפה קצת אירובי…

צפה בקובץ המצורף 71486

אבאל'ה

צפה בקובץ המצורף 71486

לא חוקי, לא ידעתי שמותר לעלות תמונות.
סתם שתדעי, שבגללך 90% מהפורום עשו צ'יט מיל היום והתחילו מיד מסה.

הנה הסטייקים האחרונים שאכלתי.
20210805_191400.jpg

ימי חמישי בקבוע סטייק טוב (טיבון או אנטריקוט על עצם) עם תפוחי אדמה על האש ובירה, משתדל להכניס את זה לערכים, לא תמיד מצליח.
אם צ'יט אז לאפה שווארמה עגל עם כמה חתיכות שומן בפנים, הרבה טחינה ובד"כ צ'יפס בצד, או פיצה דומינוס צ'יזי קרסט עם גבינת עיזים, פפרוני/קבנוס ועוד.
רק בחודשים האחרונים אני מקפיד על ערכים וקלוריות (מחטב), לפני זה לא ממש היה לי מושג כזה של צ'יט בלקסיקון, הכל הולך.
וואי אחד המקומות שהכי התגעגעתי אליהם, צריך לבקר שם, מה גם שיש סניף 5 דקות מהבית שלי.

נשמות טהורות,סטייק זה לא ציט..
סטייק לארוחת צהריים יכול לבוא מצויין….

אבל 7 סטייקים + 12 חתיכות של נתח קצבים + גוש מולארד אני משאירה לאירועים מיוחדים….🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית