הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הצ'יט מיל האולטימטיבי שלכם בחיטוב ומה במסה?

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
ולאלו שלא מאמינים בצ'יט - איזו ארוחה שנחשבת לצ'יט אתם משלבים כחלק מסך הקלוריות היומי באופן די קבוע?

פחות דוגל בצ'יטים, אם יש לי חשק למשהו ויש לי דרך לחשב את הקלוריות או להעריך, מחשב ומגזים קצת באקסטרה קלוריות ומכניס. בגלל שמקדונלדס מצהירים על הערכים שלהם והאמת שלנאגטס יש ערכים לא רעים בכלל, מצאתי את עצמי אוכל כמות לא נורמלית של מקדונלדס בחודשיים האחרונים- בחיטוב...

פספסת הרבה... הגיע הזמן לחזור..
יומנגס פשוט הפסיקו להיות טעימים לי מאז שהם התרחבו. בסניף המקורי ברופין (ובקלאנסווה לפניו) היה באמת גן עדן. היום זה המבורגר סבבה אבל פשוט לא שווה את הכסף. מעדיף לאכול בסאלון היום.

יומנגס פשוט הפסיקו להיות טעימים לי מאז שהם התרחבו. בסניף המקורי ברופין (ובקלאנסווה לפניו) היה באמת גן עדן. היום זה המבורגר סבבה אבל פשוט לא שווה את הכסף. מעדיף לאכול בסאלון היום.
לדעתי ההמבורגר עדיין טעים, במיוחד ה4 גבינות החדש שהם הוסיפו. הכנפיים נשארו טעימות בטירוף..
שמע אם מדברים על איכות הקציצה עצמה אז עדיף סאלון שזה באיזור של יומנגס אבל התוספות של יומנגס עושות את החוויה הכללית יותר טעימה..
אם אני רוצה בכלל להתפנק אז אני אנסע לתא. לפני כמה שבועות ניסיתי פאט קאו והיה ממש טעים
צריך לנסות עוד כמה מקומות..

• פותח/ת השרשור
לדעתי ההמבורגר עדיין טעים, במיוחד ה4 גבינות החדש שהם הוסיפו. הכנפיים נשארו טעימות בטירוף..
שמע אם מדברים על איכות הקציצה עצמה אז עדיף סאלון שזה באיזור של יומנגס אבל התוספות של יומנגס עושות את החוויה הכללית יותר טעימה..
אם אני רוצה בכלל להתפנק אז אני אנסע לתא. לפני כמה שבועות ניסיתי פאט קאו והיה ממש טעים
צריך לנסות עוד כמה מקומות..
שתף אותנו בממצאים + סאלון כאלה טובים?

שתף אותנו בממצאים + סאלון כאלה טובים?
סאלון טובים כן, יש להם המבורגר טעים.
בת"א יש מלא מקומות טובים. בינתיים ביקרתי בפאט קאו, פורט 19 וסוסו. שולשתם טובים ויד עוד הרבה טובים שצריך לנסות כמו וויטרינה, בנץ', המוסד גורמה ולא זוכר מה עוד האמתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית