נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
ולאלו שלא מאמינים בצ'יט - איזו ארוחה שנחשבת לצ'יט אתם משלבים כחלק מסך הקלוריות היומי באופן די קבוע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל לאנץ זה אירוע מיוחד דרלינג..סטייק לארוחת צהריים יכול לבוא מצויין….
אבל 7 סטייקים + 12 חתיכות של נתח קצבים + גוש מולארד אני משאירה לאירועים מיוחדים….🤩
רק בGTAצריך להעיף את המושג הזה נחוי
פספסת הרבה... הגיע הזמן לחזור..וואי אחד המקומות שהכי התגעגעתי אליהם, צריך לבקר שם, מה גם שיש סניף 5 דקות מהבית שלי.
יומנגס פשוט הפסיקו להיות טעימים לי מאז שהם התרחבו. בסניף המקורי ברופין (ובקלאנסווה לפניו) היה באמת גן עדן. היום זה המבורגר סבבה אבל פשוט לא שווה את הכסף. מעדיף לאכול בסאלון היום.פספסת הרבה... הגיע הזמן לחזור..
לדעתי ההמבורגר עדיין טעים, במיוחד ה4 גבינות החדש שהם הוסיפו. הכנפיים נשארו טעימות בטירוף..יומנגס פשוט הפסיקו להיות טעימים לי מאז שהם התרחבו. בסניף המקורי ברופין (ובקלאנסווה לפניו) היה באמת גן עדן. היום זה המבורגר סבבה אבל פשוט לא שווה את הכסף. מעדיף לאכול בסאלון היום.
+1התוספות של יומנגס עושות את החוויה הכללית יותר טעימה..
שתף אותנו בממצאים + סאלון כאלה טובים?לדעתי ההמבורגר עדיין טעים, במיוחד ה4 גבינות החדש שהם הוסיפו. הכנפיים נשארו טעימות בטירוף..
שמע אם מדברים על איכות הקציצה עצמה אז עדיף סאלון שזה באיזור של יומנגס אבל התוספות של יומנגס עושות את החוויה הכללית יותר טעימה..
אם אני רוצה בכלל להתפנק אז אני אנסע לתא. לפני כמה שבועות ניסיתי פאט קאו והיה ממש טעים
צריך לנסות עוד כמה מקומות..
נמאס לך מפיצה? o:
סאלון טובים כן, יש להם המבורגר טעים.שתף אותנו בממצאים + סאלון כאלה טובים?