הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ספורט ומדרסים

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי חברים,

אני תוהה לעצמי... מה החשיבות לקניית נעל ספורט של חברה איכותית לעומת חברה פחות איכותית כאשר הבן אדם שם מדרסים מותאמים אישית בנעל החדשה?

אני אחדד את השאלה:
1.קניית נעל של (אדידס/נייק) ב-300 ש"ח ואז לשים את המדרסים המותאמים אישית
2.קניית נעל של (הוקה/ברוקס) ב-600 ש"ח ואז לשים את המדרסים המותאמים אישית

אני לא מבין בתחום כ"כ לכן אני שואל ואשמח לשמוע, כי ההגיון שלי אומר שאם אני גם ככה שם בנעליים החדשות מדרסים מותאמים אישית, אז אולי זה לא כזה משנה באיזה נעל אני אשים אותם, אבל מצד שני יש את העניין של התמיכה של הנעל עצמה..

אשמח לשמוע חוות דעת ועצות מקצועיות

תודה רבה!

כשקניתי מדרסים, האורתופד הסביר לי שבנעל פחות טובה, שאין תמיכה טובה וחזקה, המדרס ישחק יותר מהר.

נערך לאחרונה:
לי אישית כשאני משתמש בנעל עם סוליה לא רכה המדרסים פחות אפקטיביים בשבילי, כאילו המשקל מופעל על המדרסים והם נמחצים כנגד הסוליה. כשאני עם נעלי ריצה המדרס יותר שומר על הצורה שלו וזה קצת יותר נוח להליכה. זה לא הבדל קריטי כי גם עם נעליים קשות יותר המדרס עוזר לי אבל אם ממש חשוב לי באותו זמן שיהיה לי נוח יותר אני משתמש בסוליה רכה יותר

• פותח/ת השרשור
לי אישית כשאני משתמש בנעל עם סוליה לא רכה המדרסים פחות אפקטיביים בשבילי, כאילו המשקל מופעל על המדרסים והם נמחצים כנגד הסוליה. כשאני עם נעלי ריצה המדרס יותר שומר על הצורה שלו וזה קצת יותר נוח להליכה. זה לא הבדל קריטי כי גם עם נעליים קשות יותר המדרס עוזר לי אבל אם ממש חשוב לי באותו זמן שיהיה לי נוח יותר אני משתמש בסוליה רכה יותר

איך אני אמור לדעת אם הנעל עונה להגדרה "סוליה רכה" ?

איך אני אמור לדעת אם הנעל עונה להגדרה "סוליה רכה" ?
אתה יכול להרגיש, לפעמים אפשר פשוט לראות (אבל לפעמים זה לא אינדיקציה טובה), ובכללי אתה יכול לדעת שלדוגמא נעלי ריצה יהיו רכות ונעלי הרים יהיה קשיחות. ובכללי גובה הסוליה גם משנה, ככל שהיא יותר גבוהה היא תהיה יותר רכה, אבל בסוליות קשיחות בכל מקרה זה לא כל כך תופס. בנעלי ריצה זה משנה.

אתה יכול להרגיש, לפעמים אפשר פשוט לראות (אבל לפעמים זה לא אינדיקציה טובה), ובכללי אתה יכול לדעת שלדוגמא נעלי ריצה יהיו רכות ונעלי הרים יהיה קשיחות. ובכללי גובה הסוליה גם משנה, ככל שהיא יותר גבוהה היא תהיה יותר רכה, אבל בסוליות קשיחות בכל מקרה זה לא כל כך תופס. בנעלי ריצה זה משנה.
דווקא האורתופד אמר לי שנעל עם סוליה קשה היא הכי טובה למדרס שלא תישחק.

דווקא האורתופד אמר לי שנעל עם סוליה קשה היא הכי טובה למדרס שלא תישחק.
לא יודע לגביי שחיקה של המדרס, אני יודע מה יותר נוח (לא רק לי גם לאנשים קרובים אליי). ההיגיון אומר לי שדווקא עם רכה הוא ישחק פחות, אבל זה רק ההיגיון שלי אם האורתופד אמר אחרת תקשיב לו.

לא יודע לגביי שחיקה של המדרס, אני יודע מה יותר נוח (לא רק לי גם לאנשים קרובים אליי). ההיגיון אומר לי שדווקא עם רכה הוא ישחק פחות, אבל זה רק ההיגיון שלי אם האורתופד אמר אחרת תקשיב לו.
אני בלי מדרסים.
לפני 14 שנים עשיתי מדרסים שלא משנה כמה שילמתי עליהם, הם תמיד נשחקו, הרגל שלי פיתה.
אז פשוט וויתרתי.

אני לא המקור הכי אמין למה כדאי לחפש בנעל או מדרס, עדיף לשאול את מי שקונים ממנו נראה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית