הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזמון צריכת קפאין

Mr. Protein

משתמש מתחיל
256
113
נק' מוניטין:
166
256
113
היי, יש לי שאלה לגבי קפאין בכללי וכדורי קפאין בפרט.
קניתי את הכדורי קפאין של מייפרוטאין שיש בכל אחד 200 מ"ג, אני מתכוון להתאמן בבקרים (להתחיל אימון בסביבות 6:30) ולקום בערך ב5:30 (אל תדאגו, יש מספיק שעות שינה), לפני האימון אני שותה גיינר ביתי כזה שיש בו סקופ חלבון, חלב, אבקת ש"ש ואבקת מלטודקסטרין.
השאלה שלי היא מתי מומלץ לצרוך את הקפאין? כמה זמן לפני האימון והאם לקחת אותו לפני או אחרי האוכל?
יש לציין שעד עכשיו בכל חיי (רק בן 18 חחחח) לא הייתי צורך קפאין באופן קבוע, פעם בכמה חודשים איזה כוס קפה לפני אימון כשהייתי עייף.
עכשיו רוצה להתחיל בגלל שהאימונים עוברים לבוקר ואצטרך את הבוסט הזה.
תודה לעוזרים:s85:

ההמלצה היא לצרוך את הקפאין 60-45 דקות לפני האימון מכיוון שאתה לא רוצה להיות בפיק של הקפאין כשהאימון רק מתחיל ולקבל את ה"קראש" כלפי מטה תוך כדי האימון. אתה רוצה להיות בפיק איפשהו באמצע/סוף האימון כדי להנות מהאפקט שלו ולכן ההמלצה היא לצרוך בטווחי הזמנים הללו. אולם, מכיוון שהפירוק של הקפאין מוגדר גנטית (ע"י האנזים שמפרק את הקפאין), יש לשחק עם הטווחי זמנים ולראות מה יותר מתאים לך. אתה יכול גם לקחת חצי שעה לפני או שעה וחצי לפני ולראות אם אתה מרגיש אחרת.

אל תעבור את ה400 מג, אפשרי להגיע ל600 זה עוד בסדר אבל בשום ואופן לא להגיע ל800.
עשיתי את הטעות הזאת וזה לא היה כיף

מהחוויה האישית שלא , לא מבוסס מחקרים:
2 סקופים של פריוורקאוט כמה דק לפני החימום יעשו את העבודה
אם אתה לוקח כדורים הייתי מתחיל מאחד ורואה איך זה זורם במיוחד שאתה לא רגיל.
מה שחשוב שתזכור זה שאם תשים תקח יותר באיזשהו שלב זה כבר נהיה מסוכן לא הייתי עובר את ה2 נכון לעכשיו (גם בימים שאתה קם סופר עייף)

מהחוויה האישית שלא , לא מבוסס מחקרים:
2 סקופים של פריוורקאוט כמה דק לפני החימום יעשו את העבודה
אם אתה לוקח כדורים הייתי מתחיל מאחד ורואה איך זה זורם במיוחד שאתה לא רגיל.
מה שחשוב שתזכור זה שאם תשים תקח יותר באיזשהו שלב זה כבר נהיה מסוכן לא הייתי עובר את ה2 נכון לעכשיו (גם בימים שאתה קם סופר עייף)
אין בעיה להגיע ל600 מג קפאין. להגיע ל800 זה כבר בעיה

אין בעיה להגיע ל600 מג קפאין. להגיע ל800 זה כבר בעיה

לבנאדם שלא צורך קפאין באופן תדיר גם 600 הייתי אומר שזה לא מעט...
המטרה שלי הייתה להעביר לו שזה לא תרופת קסם לאימונים בבוקר.
המשפר ביצועים הכי טוב שאתה יכול לקחת זה שינה טובה . על זה אין ויכוח

לבנאדם שלא צורך קפאין באופן תדיר גם 600 הייתי אומר שזה לא מעט...
המטרה שלי הייתה להעביר לו שזה לא תרופת קסם לאימונים בבוקר.
המשפר ביצועים הכי טוב שאתה יכול לקחת זה שינה טובה . על זה אין ויכוח
ברור שלא לקחת 600 מג על הפעם הראשונה שלוקחים כדורי קפאין.. מתכוון להתחיל מ1 וברגע ש1 לא משפיע לעלות ל2 ואז אותו הדבר עד 3 כדורים אבל ברגע שב3 כדורים כבר לא משפיע חייב לעשות הפסקה של שבועיים או לא להגיע לזה בכלל.. להגיע ל400 מג(2 כדורים) ואז לעשות הפסקה

אני בכלל ממליץ לך לצרוך כמה שפחות, קל להתלות על זה, מקפה זה נהיה פריי וורקאווט ואז רוצים יותר ויותר.

אני אישית צורך קפה רק לפני רגליים ואם אני ממש עייף, לפעמים אני בכלל לא צורך.

אם יש לך תאפשרות באמת להגביל את עצמך בכמות אז זה בסדר גמור, פשוט קל מאוד להתלות על זה בגלל שזה בסך הכל ״קפה״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית