הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בעליית מסה באיזורים שונים.

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
בוקר טוב.
מסה עליתי !
עליתי 4 קילו מסה.
אבל בעיניי אין שום שינוי בישבן.
מדוע?
האם להשתמש הרבה בגומיות?
אולי בגלל משקלים נמוכים?
(השבוע העלתי משקלים.)
אני מתאמנת חודשיים וחצי .
שלושה ימים בשבוע.
יש לכם אולי מושג למה אין שינוי?

היי, אי-אפשר לדעת בוודאות, יתכן שיש שינוי שאת לא מודעת אליו.
כדי לעקוב אחר השינויים בגוף כדאי למדוד היקפים ולתעד אותם למעקב.
זה לא יגיד לך אם עלית שומן או שריר, אבל כן יעזור לך לדעת אם אותו אזור בגוף גדל או קטן.
אם יש לך תפריט מסודר ותוכנית אימונים מסודרת גם התוצאות יבואו, זה תהליך ארוך שמצריך התמדה והרבה סבלנות.

האם להשתמש הרבה בגומיות?
אין משהו מיוחד או קסם בגומיות
אולי בגלל משקלים נמוכים?
אם זה במשקלים שלא מהווים לך קושי
משקלים נמוכים זה יחסי לרמה שלך
אני מתאמנת חודשיים וחצי .
לא מספיק זמן כדי לראות הרבה שינויים ויזואלים

• פותח/ת השרשור
אין משהו מיוחד או קסם בגומיות

אם זה במשקלים שלא מהווים לך קושי
משקלים נמוכים זה יחסי לרמה שלך

לא מספיק זמן כדי לראות הרבה שינויים ויזואלים
אז איך זה שעליתי ב4 קילו מסה?

עלייה במסה הייתה אמורה להגדיל את הישבן שלי
הפיזור שומן והקצב בעלייה בשריר במקומות שונים בגוף משתנה לאדם לאדם ולא קבועה
תתני לזה עוד זמן ותתני דגש באימונים לישבן אם זה חשוב לך

אני לא מסכים עם החבר'ה פה שחודשיים זה לא מספיק על מנת לראות שינויים ויזואלים כלשהם.
אם עלית 4 קילו ואת לא רואה שום שינוי, לדעתי האישית והצנועה הסיבה היא אימונים לא אפקטיבים ועלייה הומוגנית של שומן בכל האזורים מה שגורם לכך שלא נראה שינוי (יעני אשלייה אופטית)

אני לא מסכים עם החבר'ה פה שחודשיים זה לא מספיק על מנת לראות שינויים ויזואלים כלשהם.
אם עלית 4 קילו ואת לא רואה שום שינוי, לדעתי האישית והצנועה הסיבה היא אימונים לא אפקטיבים ועלייה הומוגנית של שומן בכל האזורים מה שגורם לכך שלא נראה שינוי (יעני אשלייה אופטית)
עלייה של נוזלים בהתחלה היא הגיונית לגמרי, גם אם מתוך הארבע קילו האלה יש כמות קטנה של שריר שנבנתה מדובר בכמות מאוד מינורית ולשים לב אליה זה כנראה לא סביר כל כך

עלייה של נוזלים בהתחלה היא הגיונית לגמרי, גם אם מתוך הארבע קילו האלה יש כמות קטנה של שריר שנבנתה מדובר בכמות מאוד מינורית ולשים לב אליה זה כנראה לא סביר כל כך

נוזלים ברור. אבל מדובר פה על 5 קילו אצל בחורה שכבר לפני זה (לטענתה) הייתה לה בטן והיא שקלה 58 קילו על 1.55 מטר מה שאומר שמאגרי הנוזלים שלה לא היו מרוקנים כל-כך. ושוב, 5 קילו (כי בפוסט אחר שלה היא רשמה שהיא עלתה מ-58 ל-63 קילו) ללא שינוי ויזואלי כלשהו לא נראה לי סביר אצל מישהו בפלוס קלורי ושמתאמן חודשיים וחצי

נוזלים ברור. אבל מדובר פה על 5 קילו אצל בחורה שכבר לפני זה (לטענתה) הייתה לה בטן והיא שקלה 58 קילו על 1.55 מטר מה שאומר שמאגרי הנוזלים שלה לא היו מרוקנים כל-כך. ושוב, 5 קילו (כי בפוסט אחר שלה היא רשמה שהיא עלתה מ-58 ל-63 קילו) ללא שינוי ויזואלי כלשהו לא נראה לי סביר אצל מישהו בפלוס קלורי ושמתאמן חודשיים וחצי
בדרך כלל אומרים שבהתחלה הבנאדם האחרון שיראה שינוי זה המתאמן, יכול להיות שזה עניין של תאורה, זויות או סתם פסיכולוגי. והקטע זה שהיא מחפשת את השינוי ספציפית בישבן למרות שאי אפשר לדעת בוודאות איפה השינוי התבצע, אם הוא בכלל התבצע

אבל בעיניי אין שום שינוי בישבן.
מדוע?
את רואה רק ויזואלית שאין שינוי או שעשית מדידות היקפים גם?
אם זה רק ויזואלית אז יכול להיות שאת פשוט לא שמה לב כי את רואה את עצמך כל יום מן הסתם.
הכי טוב היה לצלם את עצמך ולמדוד היקפים בהתחלה ואז אחרי תקופה לעשות את זה שוב ולהשוות. אם לא עשית עד עכשיו אז כדאי להתחיל עכשיו ואז עוד כמה זמן ולראות אם יש שינוי במראה/היקפים

4 קג בחודשיים הייתי בודק אם זה לא הרבה נוזלים \ שומן.
בכל מקרה לענייננו בנושא , לא גומיות ולא מוטות ולא שום ציוד יתן לך פתרון קסם.
שינה טובה , פלוס קלורי מתון של 300-400 קלוריות , פרוגרסיב אוברלואוד (מכל ציוד שהוא) , סבלנות והרבה ואת תראי תוצאות. אם אחד מהם יחסר כנראה שיהיו תוצאות חלקיות \ לא יהיו בכלל.
מעבר לכך יכול להיות בכלל שהמשקל שעלית לא הלך אל האגן אלא למקומות אחרים ועם זה אי ןהרבה מה לעשות זו הגנטיקה. תמשיכי להקפיד על מה שרשמתי ותראי תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית