הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון קזאין

דניאל1562

משתמש מתחיל
33
9
נק' מוניטין:
9
33
9
קניתי 5 ק''ג חלבון קזאין של מיי פרוטאין.
זה פשוט נוראי, לא מתערבב בשום צורה לא מים, לא חלב, לא בלנדר, לא שייקר, כלום- חצי שייקר קצף, חצי שני נוזל שמרגיש כמו לשתות קערת חול.
יש איזה המלצה איך לשתות/לאכול את זה בדרך נורמלית?
חשבתי להכין בבוקר להכניס למקפיא כל היום ולאכול לפני השינה עם כפית, יש איזה בעייתיות עם להשאיר שייק חלבון מוכן במקפיא יום שלם? מאבד מהערכים אולי?

זה לא הטעם, עם טעמים אין לי בעיה
זה המרקם הנורא שנוצר אחרי ערבוב, חצי קצף חצי חול ככה זה מרגיש
אין ברירה אם ככה:
2 דרכים

1) להעביר במסננת(קטנה כמו של ברמן)אחרי השיקשוק

2)להכין את השייק בנינגה/מגמיקס

בדרך כלל קורא את הביקורות שלהם בתחתית העמוד מבלי להיכנס מעבר, מסתבר שזו טעות

תודה!
יש כאן באתר מלא ביקורות על מאי פרוטאין
הלחצת אותי, יש לי בדרך חבילה עם 2.5 קילו חלבון קזאין בטעם שוקולד:sweatingbullets:.
לפחות עלה רק 110₪
למה אתם קונים קזאין? בגלל המחיר כאילו?
עדיף לקנות חלבון רגיל וזהו

הפתרון!

קבצים מצורפים

• B8EEAF6E-0AC5-48DF-AEAE-29480FEB4AA5.jpeg
    B8EEAF6E-0AC5-48DF-AEAE-29480FEB4AA5.jpeg
    KB 23.1 · צפיות: 31
חלבון קזאין מתערבב אחרת ממי גבינה.
שים בקערה קטנה את האבקה ומעלה מים. בעזרת מזלג תתחיל בלערבב כמה שניות ואז לקפל את העיסה במשך דקה שתיים ותקבל מרקם חלק.
לגבי טעם הדבר העיקרי שחסר כדי שלא יהיה דלוח הוא קצת מלח (במידה ואתה ללא טעם גם אם אתה לוקח את זה לכיוון מתוק).
מומלץ אחרי שזה מוכן להכניס למקרר לחצי שעה לקבלת מרקם פודינג.

שים בקערה קטנה את האבקה ומעלה מים. בעזרת מזלג תתחיל בלערבב כמה שניות ואז לקפל את העיסה במשך דקה שתיים ותקבל מרקם חלק.
לגבי טעם הדבר העיקרי שחסר כדי שלא יהיה דלוח הוא קצת מלח (במידה ואתה ללא טעם גם אם אתה לוקח את זה לכיוון מתוק).

מחזק, גם מי גבינה של מייפרוטאין, כשלא היה לי בלנדר הייתי מכין כמו טחינה, שם אבקה וקצת מים, מערבב מקבל משהו דמוי בצק, מוסיף קצת מים, מערבב וחלילה

מחזק, גם מי גבינה של מייפרוטאין, כשלא היה לי בלנדר הייתי מכין כמו טחינה, שם אבקה וקצת מים, מערבב מקבל משהו דמוי בצק, מוסיף קצת מים, מערבב וחלילה
אכן. בדיוק כמו שעושים טחינה! בסוף מתקבל מרקם חלק.

• פותח/ת השרשור
אנסה, כמה מים בערך ואיך "לקפל"? אתה מתכוון קצת ללוש את זה כמו בצק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית