בונה תפריט בפעם הראשונה

Re1999

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
אהלן חברים בונה תפריט למטרת מסה
חישבתי סך קלורי אשמח אם תאשרו לי אותו אם עשיתי נכון:
גיל 22
גובה 161
משקל 63.4

Bmr =1590×1.2=1908
Emr = 279 לאימון של 60 דקות. 5 אימונים בשבוע
חיברתי אותם יצא 2187 תחזוקה.
לזה אני מוסיף עכשיו 500 קלוריות?

גיל 22
גובה 161
משקל 63.4

Bmr =1590×1.2=1908

אין פה מדע מדוייק, הייתי מתחיל בפלוס 200 למשך שבועיים ומשם תראה את קצב ההתקדמות שלך, במידה ולא תעלה מספיק אז תעלה שוב בהדרגה את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
אין פה מדע מדוייק, הייתי מתחיל בפלוס 200 למשך שבועיים ומשם תראה את קצב ההתקדמות שלך, במידה ולא תעלה מספיק אז תעלה שוב בהדרגה את הקלוריות

אוקיי,ומבחינת הנתונים עשיתי את כל החישובים נכון כמו שצריך לא פיספסתי משהו/חישבתי משהו שלא צריך? ומבחינת העלייה כמה קלוריות נהוג לעלות בשבוע פחות או יותר,לא מדבר על שבוע ראשון שהוא די מוגזם בדכ

אוקיי,ומבחינת הנתונים עשיתי את כל החישובים נכון כמו שצריך לא פיספסתי משהו/חישבתי משהו שלא צריך? ומבחינת העלייה כמה קלוריות נהוג לעלות בשבוע פחות או יותר,לא מדבר על שבוע ראשון שהוא די מוגזם בדכ

המחשבונים הלו הם רק אינדקציה ראשונית, לא ניתן לדעת במדוייק כי יש מלבד פעילות יזומה יש גם פעילות בלתי יזומה.
למסה איטית ארוכה ואיכותית אני דוגל בפלוס 300

תתחיל ב 2000 קלוריות לשבועיים ראשונים, תראה את קצב ההתקדמות שלך (אם העלייה מהירה מידי אז תוריד קלוריות ואם היא איטית מיד אז תוריד קלוריות ואם אתה בקצב עליה טוב אז תישאר על 2000 עד שתתקע, חשוב שהרכב הקלוריות יכלול מספיק חלבון, יכול להיות ששבוע ראשון תהיה עליה מהירה עקב נוזלים, אז גם את זה לקחת בחשבון.

• פותח/ת השרשור
המחשבונים הלו הם רק אינדקציה ראשונית, לא ניתן לדעת במדוייק כי יש מלבד פעילות יזומה יש גם פעילות בלתי יזומה.
למסה איטית ארוכה ואיכותית אני דוגל בפלוס 300

תתחיל ב 2000 קלוריות לשבועיים ראשונים, תראה את קצב ההתקדמות שלך (אם העלייה מהירה מידי אז תוריד קלוריות ואם היא איטית מיד אז תוריד קלוריות ואם אתה בקצב עליה טוב אז תישאר על 2000 עד שתתקע, חשוב שהרכב הקלוריות יכלול מספיק חלבון, יכול להיות ששבוע ראשון תהיה עליה מהירה עקב נוזלים, אז גם את זה לקחת בחשבון.

אוקיי רשמתי לי הכל,עוד טיפים/דברים שצריך לשים עליהם דגש בשביל עלייה איכותית

אוקיי רשמתי לי הכל,עוד טיפים/דברים שצריך לשים עליהם דגש בשביל עלייה איכותית
אימונים חזקים, מנוחה, התאוששות ושינה טובה, ותפריט תזונה מתאים

אתה מוזמן לרשום את התוכנית אימונים שלך והתפריט תזונה שלך להערות.

גיל 22
גובה 161
משקל 63.4

Bmr =1590×1.2=1908

איך נעשה החישוב שלך?

אל תקשיב למחשבונים האלה, המקסימום שהם יכולים לתת לך זה כיוון כללי, וגם זה לא תמיד.

תבחר כמות קלוריות מסוימת (לא כל כך משנה כמה, אתה יכול למשל כמה שיצא לך בחישוב ואתה יכול גם מספר אחר) ותדבק בה לשבועיים הקרובים כמו נאצי. אין סיכוי שבשבועיים האלה אתה אוכל יותר או פחות קלוריות מהכמות שבחרת.

תשקול את עצמך כל בוקר אחרי שירותים ולפני אוכל ומים. תרשום את המשקלים של כל הימים.

תעשה ממוצע שבועי של כל המשקלים של כל שבוע בנפרד ותשווה בינהם.

אם אתה עולה כמו שתכננת תמשיך ככה (אתה יכול טיפה להיות פחות נאצי בפרטים הקטנים אחרי שאתה בטוח בכמה קלוריות אתה צריך אבל עדיין תקפיד), אם המשקל השתנה לא כמתוכנן (עלית יותר מידי/פחות מידי/לא עלית/ירדת) תשנה קלוריות לפי הצורך, אם צריך שינויים קטנים עדיף לשנות ב100 קלוריות, אם צריך קצת יותר קיצוני תשנה ביותר.

וזהו, פשוט תעקוב אחרי הממוצעים, אם זה קשה/לא נוח לך אז אחרי שמצאת את הכמות קלוריות הנכונה בשבילך אתה יכול להוריד את השקילות לפעמיים שלוש בשבוע.

הערות:

תכניס בין 1.6 ל2.2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף כל יום.

מסה נקייה נחשבת עלייה של 0.5-1.5 אחוז משקל גוף בחודש.

אל תתן להבדלים בין יום ליום לתסכל אותך, תתעסק רק עם ממוצע שבועי.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית