הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר - האם מתערבים לאחרים

מישהו עושה תרגיל בצורה זוועתית ומסוכנת, אתם מתקנים אותו ?

• סה"כ מצביעים
    33
אם מישהו מבקש ממני לשמור עליו באיזה תרגיל אז אולי בגלל הקרבה שנוצרת אעיר לו באופן ביקורתי ובונה אבל סתם ככה כנראה שלא,
הבעיה מתחילה מהאנשים שמתערבים לאחרים בצורה מתנשאת ודוחה וגם אם מה שהוא אומר נכון אין מקום לכזאת גישה

אם אני לא מכיר אותו למה שאני אתערב. יש גם אנשים שלא אוהבים שאומרים להם מה לעשות

• פותח/ת השרשור
תלוי בחשק שלי.

לפעמים כיף להתעלל באדיוט שעושה ס"מ תנועה בבנץ' ומעיז לבקש שאעשה דדליפט מעליו.

אבל איפה? לא דרכתי במכון עמוס כבר כמה שנים.
אני מסרב לשמור בבנץ תמיד בגלל דברים כאלה אין לי כוח להתעייף לפני דדליפט עם ראק פולס מהידיים שלהם חחחחח

אני מסרב לשמור בבנץ תמיד בגלל דברים כאלה אין לי כוח להתעייף לפני דדליפט עם ראק פולס מהידיים שלהם חחחחח
מישהו ביקש שאשמור לו, אמרתי שרק בתנאי שחזרה אחת בודדת הוא מצליח לגעת עם המוט בחזה ולעלות בלעדי, אשמור לו, אחרת, גם באמצע התרגיל אני עוזב.

את החזרה הראשונה הוא ירד רק כמה סנטימטר ועלה, פשוט הלכתי.
שיסתדר לבד, אני שמח לשמור, לא לפרגן לאגו שלו.

מישהו ביקש שאשמור לו, אמרתי שרק בתנאי שחזרה אחת בודדת הוא מצליח לגעת עם המוט בחזה ולעלות בלעדי, אשמור לו, אחרת, גם באמצע התרגיל אני עוזב.

ואם זה 1RM attempt?

אשמח לעזור.
וגם אז, אם מדובר במשקל שיאתגר אותי כמו 200 ק"ג, ואני די בטוח שהוא לא יצליח, ואין לי חשק לזה, אגיד לו לחפש מישהו אחר.
כן האמת אם להיות פוליטיקלי קורקט זה לא מאוד נחמד, אבל בתכלס- אפשר לראות בקלות אם זה בן אדם כנה שבאמת רוצה לנסות 1rm או סתם ego lifter

• פותח/ת השרשור

He chose death by suicide

• פותח/ת השרשור
אתמול ראיתי מישהי "מאמנת" מסבירה לאיזה זקן front squat והיא שמה לו את המוט באמצע הזרוע בין המרפק לכתף והיא אשכרה מדברת אליו כאילו היא מבינה משהו, רציתי לאמר משהו אבל אז נזכרתי בסקר וויתרתי...

רק שזה לא מסוכן אלא פשוט דבילי.

השאלה כאן אם אתה רואה מישהו שעושה טכניקה שיכולה לסכן אותו (ואולי סביבו) אז תעיר ?

לא. ואני רואה המון שעושים דדליפט והעמוד שדרה שלהם בוכה.
אני לא מעיר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע על מי תיפול , אם זה מישהו שחושב שהוא יודע הכל ומכיר הכל יתחיל לזלזל ולנפנף אותך זה יכול להיגרר למשהו אחר ואני בסך הכל רציתי לעזור , אז אני מלכתחילה לא נכנס לזה .

לא. ואני רואה המון שעושים דדליפט והעמוד שדרה שלהם בוכה.
אני לא מעיר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע על מי תיפול , אם זה מישהו שחושב שהוא יודע הכל ומכיר הכל יתחיל לזלזל ולנפנף אותך זה יכול להיגרר למשהו אחר ואני בסך הכל רציתי לעזור , אז אני מלכתחילה לא נכנס לזה .
רק אומר, גם אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל כשאנחנו מעירים למישהו... למשל בדוגמא שהבאת שתעיר למישהו עם גב עגול בדדליפט, אני למשל לא רואה בזה בעיה. גם אם אעשה את זה, תעיר לי, ואני אהיה מודע לזה, לא אשנה את זה באותו רגע.

רק אומר, גם אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל כשאנחנו מעירים למישהו... למשל בדוגמא שהבאת שתעיר למישהו עם גב עגול בדדליפט, אני למשל לא רואה בזה בעיה. גם אם אעשה את זה, תעיר לי, ואני אהיה מודע לזה, לא אשנה את זה באותו רגע.

יש ויש , לא אמרתי שכולם ככה אבל אני מלכתחילה נמנע 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית