עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בין המצח לביצים של הספוטרהקרבה שנוצרת
אני מאמין שיהיו גם ספוטריות,יהיה לכולם עוד 5-6 חזרות ״בקנה״ 😉בין המצח לביצים של הספוטר
או בין האגן לביצים של הספוטר בסקוואט:bananen_smilies011:בין המצח לביצים של הספוטר
בין המצח לביצים של הספוטר
אני מסרב לשמור בבנץ תמיד בגלל דברים כאלה אין לי כוח להתעייף לפני דדליפט עם ראק פולס מהידיים שלהם חחחחחתלוי בחשק שלי.
לפעמים כיף להתעלל באדיוט שעושה ס"מ תנועה בבנץ' ומעיז לבקש שאעשה דדליפט מעליו.
אבל איפה? לא דרכתי במכון עמוס כבר כמה שנים.
מישהו ביקש שאשמור לו, אמרתי שרק בתנאי שחזרה אחת בודדת הוא מצליח לגעת עם המוט בחזה ולעלות בלעדי, אשמור לו, אחרת, גם באמצע התרגיל אני עוזב.אני מסרב לשמור בבנץ תמיד בגלל דברים כאלה אין לי כוח להתעייף לפני דדליפט עם ראק פולס מהידיים שלהם חחחחח
ואם זה 1RM attempt?מישהו ביקש שאשמור לו, אמרתי שרק בתנאי שחזרה אחת בודדת הוא מצליח לגעת עם המוט בחזה ולעלות בלעדי, אשמור לו, אחרת, גם באמצע התרגיל אני עוזב.
את החזרה הראשונה הוא ירד רק כמה סנטימטר ועלה, פשוט הלכתי.
שיסתדר לבד, אני שמח לשמור, לא לפרגן לאגו שלו.
אשמח לעזור.ואם זה 1RM attempt?
כן האמת אם להיות פוליטיקלי קורקט זה לא מאוד נחמד, אבל בתכלס- אפשר לראות בקלות אם זה בן אדם כנה שבאמת רוצה לנסות 1rm או סתם ego lifterאשמח לעזור.
וגם אז, אם מדובר במשקל שיאתגר אותי כמו 200 ק"ג, ואני די בטוח שהוא לא יצליח, ואין לי חשק לזה, אגיד לו לחפש מישהו אחר.
He chose death by suicideמישהו ביקש שאשמור לו, אמרתי שרק בתנאי שחזרה אחת בודדת הוא מצליח לגעת עם המוט בחזה ולעלות בלעדי, אשמור לו, אחרת, גם באמצע התרגיל אני עוזב.
את החזרה הראשונה הוא ירד רק כמה סנטימטר ועלה, פשוט הלכתי.
שיסתדר לבד, אני שמח לשמור, לא לפרגן לאגו שלו.
רק שזה לא מסוכן אלא פשוט דבילי.לא, לא מעניין מבחינתי שיעשו לג פרס עם הידיים
רק שזה לא מסוכן אלא פשוט דבילי.
השאלה כאן אם אתה רואה מישהו שעושה טכניקה שיכולה לסכן אותו (ואולי סביבו) אז תעיר ?
רק אומר, גם אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל כשאנחנו מעירים למישהו... למשל בדוגמא שהבאת שתעיר למישהו עם גב עגול בדדליפט, אני למשל לא רואה בזה בעיה. גם אם אעשה את זה, תעיר לי, ואני אהיה מודע לזה, לא אשנה את זה באותו רגע.לא. ואני רואה המון שעושים דדליפט והעמוד שדרה שלהם בוכה.
אני לא מעיר מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע על מי תיפול , אם זה מישהו שחושב שהוא יודע הכל ומכיר הכל יתחיל לזלזל ולנפנף אותך זה יכול להיגרר למשהו אחר ואני בסך הכל רציתי לעזור , אז אני מלכתחילה לא נכנס לזה .
רק אומר, גם אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל כשאנחנו מעירים למישהו... למשל בדוגמא שהבאת שתעיר למישהו עם גב עגול בדדליפט, אני למשל לא רואה בזה בעיה. גם אם אעשה את זה, תעיר לי, ואני אהיה מודע לזה, לא אשנה את זה באותו רגע.