הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

בילדר שרוצה להיות חזק

למה אתה מנסה לגרום לבחור להתגייס לשיריון ?
שיהיה ג'ובניק וזהו
(מדבר מלוחם בגבעתי, גדוד צבר לשעבר)
מה רע בשריון?
ג'וב זה מבורך, אבל בסוף התרומה שלו בקרבי תיהיה גדולה יותר מגו'ב...
אולי גם אני לא הייתי מספיק מובן, זה לא סתם כאב ולדפוק את הרגל, אחרי כמות קילומטרים כבר פיזית לא מסוגל להמשיך.
אני בטוח לא אהיה בגולני וחיל רגלים בסגנון, כמו שכבר אמרתי אולי אהיה בשריון/תותחנים וכו', אבל גם שם - אין אפשרות שאצליח ללכת כמויות גדולות.

ועצם זה שאני לא יודע לאן אתגייס בעוד כחמישה חודשים, לא אומר שאהיה קרבי.
אני נלחם כרגע בשביל לקבל מיונים לדברים של ג'וב והמכינה עוזרת לי גם והיו להם הצלחות בעבר, אני כרגע אופטימי בנושא.
ותוך כדי הנסיונות אני גם מנסה להוריד פרופיל (ויש על מה) - זה הכי יסדר אותי
עם איש מקצוע דיברת?

מה רע בשריון?
ג'וב זה מבורך, אבל בסוף התרומה שלו בקרבי תיהיה גדולה יותר מגו'ב..
אמרתי שזה רע? מפריע לי שאתה משדל אותו להתגייס לשריון ואתה חופר לו על זה. הכל בחירה של הבן אדם.
שריון זה לא כזה קרבי כמו שאתה טוען, חי"ר זה הכי קרבי אם יורדים לפרטים אבל הכל אותו חרא ועדיף ג'וב.
תרומה שלו בקרבי גדולה יותר? אתה רק אומר את זה כי כרגע אתה בשריון אבל כאחד שהיה קרבי בשירות שלו, הייתי בקווים מסוימים, הסמל שלי נהרג בעזה מירי צלפים והייתי בחברון בשטח האדום עם אופציה לירי ב2 מחבלים שזרקו לבנים מגג של בניין על כמה אנשים מהמחלקה שלי כאשר הם היו רק עם קסדות עליהם.
לא שווה להיות קרבי ביום שלנו, ברגע שהצבא יהיה צבא מקצועי אז אפשר לדבר. עד אז עדיף לא להתגייס בכלל או ללכת לג'וב אם אין ברירה.

אמרתי שזה רע? מפריע לי שאתה משדל אותו להתגייס לשריון ואתה חופר לו על זה. הכל בחירה של הבן אדם.
שריון זה לא כזה קרבי כמו שאתה טוען, חי"ר זה הכי קרבי אם יורדים לפרטים אבל הכל אותו חרא ועדיף ג'וב.
תרומה שלו בקרבי גדולה יותר? אתה רק אומר את זה כי כרגע אתה בשריון אבל כאחד שהיה קרבי בשירות שלו, הייתי בקווים מסוימים, הסמל שלי נהרג בעזה מירי צלפים והייתי בחברון בשטח האדום עם אופציה לירי ב2 מחבלים שזרקו לבנים מגג של בניין על כמה אנשים מהמחלקה שלי כאשר הם היו רק עם קסדות עליהם.
לא שווה להיות קרבי ביום שלנו, ברגע שהצבא יהיה צבא מקצועי אז אפשר לדבר. עד אז עדיף לא להתגייס בכלל או ללכת לג'וב אם אין ברירה.

קודם כל, לא ניסיתי לשדל אותו להתגייס לשירות, הצעתי לא הצעה שאולי הוא לא שמע עליה.
דבר שני, אתה היית בשיריון שאתה יודע על מה אתה מדבר אחי? המחלקה שלי הורידה בשומר חומות מחבלים שניסו להסתנן מהים, הורדנו קו בתים ראשון בעזה... מבטיח לך ששיריון זה קרבי מאוד, אם לא יותר מחיר.
בנוסף על זה אני גם נמצא כרגע בקו חיר בבית לחם, כל שני וחמישי זורקים עלינו בקתבים וכו', אז גם מהחוויה הזאת חוויתי....

• פותח/ת השרשור
מה רע בשריון?
ג'וב זה מבורך, אבל בסוף התרומה שלו בקרבי תיהיה גדולה יותר מגו'ב...

עם איש מקצוע דיברת?
אין משהו רע בשריון, פשוט אני לא מכוון לשם ועם כל הכבוד לצבא יש לי גם מטרות אישיות ומעדיף לצאת עם משהו לאזרחי, ברור לי שלא אכפת לצבא בשיט מהמטרות האישיות שלי, אבל זה לא אומר שלא אצליח לקבל מה שאני רוצה, אני אנסה ויעשה מה שאני יכול.
ומי אתה שתחליט איפה התרומה שלי תהיה גדולה יותר? אם אני אדם חכם שלומד מהר ומתחבר לדברים טכנולוגיים יותר מאשר לשטח, אולי התרומה הכי גדולה שלי יכולה להיות דווקא במודיעין?

אני כרגע בתהליכים עם אורטופדים ומנסה גם להוריד פרופיל על זה

אין משהו רע בשריון, פשוט אני לא מכוון לשם ועם כל הכבוד לצבא יש לי גם מטרות אישיות ומעדיף לצאת עם משהו לאזרחי, ברור לי שלא אכפת לצבא בשיט מהמטרות האישיות שלי, אבל זה לא אומר שלא אצליח לקבל מה שאני רוצה, אני אנסה ויעשה מה שאני יכול.
ומי אתה שתחליט איפה התרומה שלי תהיה גדולה יותר? אם אני אדם חכם שלומד מהר ומתחבר לדברים טכנולוגיים יותר מאשר לשטח, אולי התרומה הכי גדולה שלי יכולה להיות דווקא במודיעין?

אני כרגע בתהליכים עם אורטופדים ומנסה גם להוריד פרופיל על זה

חחח, מרגיש שהותקפתי מכל הכיוונים, חשבתי שאתה מעוניין בקרבי ולא יכול בגלל הגוף, אבל אם לא מעוניין זה כבר דיון אחר.

בכל מקרה בהצלחה

קודם כל, לא ניסיתי לשדל אותו להתגייס לשירות, הצעתי לא הצעה שאולי הוא לא שמע עליה.
דבר שני, אתה היית בשיריון שאתה יודע על מה אתה מדבר אחי? המחלקה שלי הורידה בשומר חומות מחבלים שניסו להסתנן מהים, הורדנו קו בתים ראשון בעזה... מבטיח לך ששיריון זה קרבי מאוד, אם לא יותר מחיר.
בנוסף על זה אני גם נמצא כרגע בקו חיר בבית לחם, כל שני וחמישי זורקים עלינו בקתבים וכו', אז גם מהחוויה הזאת חוויתי....
למה לא שריון
צודק, התבלבלתי וחשבתי שראיתי יותר מתגובה אחת שנוגעת לעניין הזה.
לדעתך זה אותו דבר כמו חי"ר רגיל כי אתה משרת בשריון, הכל טוב.
זאת דעתך וזאת דעתי. אין שום בעיה עם זה שיש לנו דעות מנוגדות.

צודק, התבלבלתי וחשבתי שראיתי יותר מתגובה אחת שנוגעת לעניין הזה.
לדעתך זה אותו דבר כמו חי"ר רגיל כי אתה משרת בשריון, הכל טוב.
זאת דעתך וזאת דעתי. אין שום בעיה עם זה שיש לנו דעות מנוגדות.

יש דעות ויש עובדות...
עובדה היא ששריון תופסים קווי חי״ר כמו כל גדוד חי״ר רגיל. המצב שונה אם מדובר בסיירת כלשהי ואז מקבלים קווים חמים יותר. בקווי חי״ר ״רגילים״, אין שום הבדל.
דעה היא שאני שירתתי עם שיריון ועם חי״ר, ואין דבר כזה קרבי יותר או פחות, ולא אומר את זה בשביל לעודד מישהו. זה מה שזה. בלי קשר - יכול לומר לך ששמעתי מהרבה חי״רניקים ׳רגילים׳ שהצטערו שלא הלכו לשריון בגלל הגיוון (קו טנק קו חי״ר)

יש דעות ויש עובדות...
עובדה היא ששריון תופסים קווי חי״ר כמו כל גדוד חי״ר רגיל. המצב שונה אם מדובר בסיירת כלשהי ואז מקבלים קווים חמים יותר. בקווי חי״ר ״רגילים״, אין שום הבדל.
דעה היא שאני שירתתי עם שיריון ועם חי״ר, ואין דבר כזה קרבי יותר או פחות, ולא אומר את זה בשביל לעודד מישהו. זה מה שזה. בלי קשר - יכול לומר לך ששמעתי מהרבה חי״רניקים ׳רגילים׳ שהצטערו שלא הלכו לשריון בגלל הגיוון (קו טנק קו חי״ר)
אז אני רואה את זה אחרת אבל לא נכנס לזה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית