הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

בילדר שרוצה להיות חזק

Mr. Protein

משתמש מתחיל
256
113
נק' מוניטין:
166
256
113
Mr. Protein הוסיף לוג חדש:

בילדר שרוצה להיות חזק - לוג מסה

נתונים על עצמי:
בן 18
גובה - 169 (בערך, לא מדוד מדויק)
משקל - 71

משקלים ל8 חזרות:
בנץ' - 65
סקוואט - 72.5
מתח - ללא משקל
לא עושה דדליפט

ממש לפני הקורונה הייתי 80 קילו (טיפה פחות חטוב כמובן) והרבה יותר חזק, התאמנתי כבר מסוף הסגר השלישי וכמעט חזרתי למשקלי שיא שלי, אבל היה לי ניתוח שהשבית אותי לזמן מה ועוד כל מיני טיולים וכו'. השיאים ל8 חזרות היו:
בנץ' - 77.5
סקוואט - 100
מתח - עם 10 קילו.

כרגע במכינה קדם צבאית, אני מתגייס באמצע מרץ ועד אז אני רוצה להגיע לאותם המשקלים (יש לי בשביל זה 5...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה מתכנן להיות בצבא? אם הלכת למכינה אני מניח שחשוב לך שיהיה שירות משמעותי לא?
או משהו מודיעיני, או בכללי משהו שקשור בטכנולוגיה ולהפעיל את המוח.
המכינה עוזרת לי לקבל מיונים, ובכללי לא דחיתי שירות בשבילה (הגיוס המקורי היה אמור להיות במרץ כיוון שאני קטן שכבה), אז רציתי לצבור חויות ולהכיר חברים בחצי שנה הפנויה שלי.

האופציה ב' שלי בצבא זה להיות מדא"ג ולעשות קורס מדריכי חד"כ

• פותח/ת השרשור
Mr. Protein עדכן/ה את הלוג ״בילדר שרוצה להיות חזק״:

עדכון לוג: 18/10/21

אימון B: (המשקלים שהם על מוט, הכוונה לצד אחד, נגיד סקוואט 30 זה בעצם 30 כל צד+המוט =80 ק"ג)
סקוואט:
סט 1 - 27.5 ל8 חזרות
2 - 27.5 ל8
3 - 27.5 ל7
4 - 25 ל8

לאנג'ים:
1 - 12 (כל יד) ל9

לג פרס במכונה:
1 - 70 ל14
2 - 70 ל12

פשיטת ברכיים:
1 - 35 ל11
2 - 35 ל12
3 - 30 ל14

רגל אחורית:
1 - 25 ל12
2 - 25 ל10
3 - 20 ל10
4 - 20 ל10

תאומים:
1 - 10 ל14
2 - 10 ל14
3 - 10 ל12
4 - 10 ל12

מוט ישר קטן:
1 - 10 ל8
2 - 10 ל9
3 - 10 ל7

פטישים:
1 - 12 ל9
2 - 12 ל8

יד יד:
1 - 10 ל9
2 - 4 ל10

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Mr. Protein עדכן/ה את הלוג ״בילדר שרוצה להיות חזק״:

עדכון לוג: 19/10/21

אימון C:
לחיצת חזה:
1 - 25 ל6
2 - 25 ל6
3 - 22.5 ל6
4 - 20 ל8

חזה עליון: (דאמבלים)
1 - 22 ל8
2 - 22 ל8

פרפר בפולי:
1 - 10 ל10 (מספר 27)
2 - 7.5 ל12
3 - 7.5 ל12

לחיצת כתפיים:
1 - 5 ל10
2 - 5 ל8
3 - 5 ל8

הרחקת כתפיים:
1 - 10 ל12
2 - 10 ל9
3 - 10 ל10

כתף אחורית:
1 - 10 ל12
2 - 10 ל12

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
למה לא שריון?
72 זה מספיק ושיריון זה קרבי, כל אחד שיגיד אחרת לא יודע מה הוא מדבר
אולי לא הסברתי את עצמי טוב, הפרופיל 72 אבל הבעיה אמיתית, אני לא יכול ללכת/לרוץ יותר מכמה קילומטרים (5 למשל) בבת אחת, אפילו בהליכות ביום יום כואבות לי ומדרסים לא עוזר.
לגבי הצבא, בלי קשר לפרופיל אני מכוון לתפקידים שאינם קרביים, אבל יודע שיש סיכוי שאסיים בשריון.

אולי לא הסברתי את עצמי טוב, הפרופיל 72 אבל הבעיה אמיתית, אני לא יכול ללכת/לרוץ יותר מכמה קילומטרים (5 למשל) בבת אחת, אפילו בהליכות ביום יום כואבות לי ומדרסים לא עוזר.
לגבי הצבא, בלי קשר לפרופיל אני מכוון לתפקידים שאינם קרביים, אבל יודע שיש סיכוי שאסיים בשריון.
אולי אני לא הסברתי את עצמי טוב לצהל לא אכפת אם כואב לך או לא 😃 אם אתה לא יודע לאיפה אתה מתגייס אז בהצלחה בקרבי

צהל
זה נקודת המפנה הראשונה בחיים
נקודה מאוד משמעותית
מי שיכול לתרום בשרות קרבי שתבוא עליו הברכה.
ומי שיכול לתרום בשירות אחר/גובניק גם תבוא עליו הברכה.

הכל קשור אחד בשני,הגדוד לא יוכל לנסוע ברק״מ
אם תומך הלחימה,לא יכשיר אותו וכו וכו

בהצלחה אח בכל דרך שתבחר!

• פותח/ת השרשור
אולי אני לא הסברתי את עצמי טוב לצהל לא אכפת אם כואב לך או לא 😃 אם אתה לא יודע לאיפה אתה מתגייס אז בהצלחה בקרבי
אולי גם אני לא הייתי מספיק מובן, זה לא סתם כאב ולדפוק את הרגל, אחרי כמות קילומטרים כבר פיזית לא מסוגל להמשיך.
אני בטוח לא אהיה בגולני וחיל רגלים בסגנון, כמו שכבר אמרתי אולי אהיה בשריון/תותחנים וכו', אבל גם שם - אין אפשרות שאצליח ללכת כמויות גדולות.

ועצם זה שאני לא יודע לאן אתגייס בעוד כחמישה חודשים, לא אומר שאהיה קרבי.
אני נלחם כרגע בשביל לקבל מיונים לדברים של ג'וב והמכינה עוזרת לי גם והיו להם הצלחות בעבר, אני כרגע אופטימי בנושא.
ותוך כדי הנסיונות אני גם מנסה להוריד פרופיל (ויש על מה) - זה הכי יסדר אותי

אולי גם אני לא הייתי מספיק מובן, זה לא סתם כאב ולדפוק את הרגל, אחרי כמות קילומטרים כבר פיזית לא מסוגל להמשיך.
אני בטוח לא אהיה בגולני וחיל רגלים בסגנון, כמו שכבר אמרתי אולי אהיה בשריון/תותחנים וכו', אבל גם שם - אין אפשרות שאצליח ללכת כמויות גדולות.

ועצם זה שאני לא יודע לאן אתגייס בעוד כחמישה חודשים, לא אומר שאהיה קרבי.
אני נלחם כרגע בשביל לקבל מיונים לדברים של ג'וב והמכינה עוזרת לי גם והיו להם הצלחות בעבר, אני כרגע אופטימי בנושא.
ותוך כדי הנסיונות אני גם מנסה להוריד פרופיל (ויש על מה) - זה הכי יסדר אותי
אחי הוא לא אומר שאתה תלך לקרבי תרגע, הוא אמר שלא אכפת להם כ"כ אם אתה פצוע או לא יכול ללכת בגלל בעיה רפואית
אם אתה אמור להתגייס לשיריון או משהו, העצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה שאתה מגיע לבקום פשוט לסרב ולבקש שיעבירו אותך
משהו כזה, לא זוכר בדיוק אבל אל תוותר עד שיעבירו אותך לתפקיד נוח יותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית