הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות למתנה בריאה ליום נישואין

@דברים1
אח יקר.
קורה בחיים שמשהו מסתיים/נכבה..
אין מה לעשות,לא מסתדר ולא יסתדר
נכון. בזה אני מסכים,שאני כרגע סובל אבל עדין חי
טרם מצאתי את הזמן הנכון,לגשת ולפתוח תיק.
יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון..
כמו למשל לצער הורים מבוגרים(שחושבים שהכל בסדר) ויקחו את זה קשה,וחלילה ימותו מצער

לכן כל דבר בעיתו ובזמנו

סוויטה בבית מלון בתא/באילת כדי שיהיה אווירה

טיפה - ממש טיפה mdma כדי שלאשה יהיה חשק

העמסת טסט כמה שבועות לפני (500 בשבוע יהיה נהדר) כדי שלך יהיה חשק

24 שעות של סקס וסמים יהיה נחמד

סוויטה בבית מלון בתא/באילת כדי שיהיה אווירה

טיפה - ממש טיפה mdma כדי שלאשה יהיה חשק

העמסת טסט כמה שבועות לפני (500 בשבוע יהיה נהדר) כדי שלך יהיה חשק

24 שעות של סקס וסמים יהיה נחמד

איזה צ'ארמר!
קנית אותי בסוויטה באילת 🤣

@דברים1
אח יקר.
קורה בחיים שמשהו מסתיים/נכבה..
אין מה לעשות,לא מסתדר ולא יסתדר
נכון. בזה אני מסכים,שאני כרגע סובל אבל עדין חי
טרם מצאתי את הזמן הנכון,לגשת ולפתוח תיק.
יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון..
כמו למשל לצער הורים מבוגרים(שחושבים שהכל בסדר) ויקחו את זה קשה,וחלילה ימותו מצער

לכן כל דבר בעיתו ובזמנו

יש לי הרגשה שכשהתחתנת הדברים לא היו שונים, פשוט נכנעת ללחץ הזה של להקים משפחה שחס וחלילה לא תמצא את עצמך רווק בגיל 30+,
עד היום שואלים אותי ומעירים לי למה עדיין לא התחתנתי ואני עונה להם - כדי לא להיות במצב שלך.
אני חס וחלילה לא מכליל ואני מכיר הרבה זוגות מאושרים ומתאימים, אבל גם הרבה מאוד שכאלו שסתם התחתנו כי זה מה שהחיים הכתיבו להם.

בכל מקרה, תחשוב מה טוב לך ולא מה ההורים יגידו, אני יודע שיש ילדים, אבל בתור ילד להורים גרושים (מזמן מזמן מזמן) אני זוכר איך סבלתי כשהייתי שומע את הריבים והצעקות בעודי ילד קטן.

אגב, אבא שלי לדוגמה נשוי בפעם השנייה כבר 18 שנים ועד היום הם החברים הכי טובים, עובדים ביחד וכל היום בתחת אחד של השני, הבדל של שמים וארץ

@McGregor
צודק בהחלט עם הפיסקה הראשונה!!
הריצוי של הסביבה,של תתחתן תתחתן..

בהתחלה דווקא הכל היה בסדר ומאוד נחמד,עם הזמן הכל מתחיל לחרוק ולהיות לא נעים.

באשר לריבים,לעולם לעולם אני לא רב מעל הראש של הילדים.

תודה אח

איכס חתונה 🤢...

חתונה זה מילה יפה לעוד זוג שהורסים את הזוגיות שלהם בהוצאות כלכליות שהם לא יכולים לעמוד בהם..והבאת ילדים..
מכת מוות לאהבה, לזוגיות ולספונטניות!

איכס חתונה 🤢...

חתונה זה מילה יפה לעוד זוג שהורסים את הזוגיות שלהם בהוצאות כלכליות שהם לא יכולים לעמוד בהם..והבאת ילדים..
מכת מוות לאהבה, לזוגיות ולספונטניות!
הכל בסופו של דבר מתחבר להשקפה . איך רואים את החיים מה המשמעות ובשביל מה באנו .

אין ספק שיש דברים שאדם עושה כי הוא צריך לעשות (השקפה) ולא כי הם יעשו לו את החיים טוב יותר.
אני בכלל לא מבין מה יש לרוב החילונים להתחתן ולהביא ילדים.

אפשר הסבר למה?
אין להם ציווי לעשות את זה .
אז הם עושים את זה מרצונם , זה אומר שהם בוחרים לעשות משהו שהם לא מחויבים בידיעה שזה יגרום להם לחיות בצורה פחות חופשית וכיפית , שבעצם מטרת החיים שלהם זה חופשיות וכיף , קצת סותר לא ?

עושה לי רושם שאם הרוב לא היו מתחתנים ומביאים ילדים אז גם הבאים אחריהם היו נוהגים כך , כמו שרשמתי בהודעה הקודמת הכל עניין של השקפה.
אני לא מדבר על הציבור הדתי ששם זה בא ממקום אחר , שם זה פשוט ציווי שחייבים בלי קשר לרצון . שדרך אגב גם שם אומרים שהיה עדיף לאדם בלי אישה וילדים בשביל להיות חופשי בלעסוק בתורה .

אישה וילדים זה כביכול מעכב בכל התקדמות שאדם רוצה לעשות , אתה תלוי ברצונם , אתה צריך לספק את הצרכים שלהם .

הכל בסופו של דבר מתחבר להשקפה . איך רואים את החיים מה המשמעות ובשביל מה באנו .

אין ספק שיש דברים שאדם עושה כי הוא צריך לעשות (השקפה) ולא כי הם יעשו לו את החיים טוב יותר.

אז לפי השקפתך אתה כאן על מנת להשריץ ילדים?

אין להם ציווי לעשות את זה .
אז הם עושים את זה מרצונם , זה אומר שהם בוחרים לעשות משהו שהם לא מחויבים בידיעה שזה יגרום להם לחיות בצורה פחות חופשית וכיפית , שבעצם מטרת החיים שלהם זה חופשיות וכיף , קצת סותר לא ?

עושה לי רושם שאם הרוב לא היו מתחתנים ומביאים ילדים אז גם הבאים אחריהם היו נוהגים כך , כמו שרשמתי בהודעה הקודמת הכל עניין של השקפה.
אני לא מדבר על הציבור הדתי ששם זה בא ממקום אחר , שם זה פשוט ציווי שחייבים בלי קשר לרצון . שדרך אגב גם שם אומרים שהיה עדיף לאדם בלי אישה וילדים בשביל להיות חופשי בלעסוק בתורה .

אישה וילדים זה כביכול מעכב בכל התקדמות שאדם רוצה לעשות , אתה תלוי ברצונם , אתה צריך לספק את הצרכים שלהם .
וואו אתה כל כך שטוף מוח לגבי מה זה חילונים שזה פשוט מגוחך, ראיתי את זה בעבר גם בתגובות שלך לא רק כאן 🤦‍♂️
זה יגרום להם לחיות בצורה פחות חופשית וכיפית
פחות חופשית - נכון,אי אפשר להתווכח עם זה.
פחות כיפית - ממש לא,מבחינתי לפחות.

אז לפי השקפתך אתה כאן על מנת להשריץ ילדים?
לא , לפי השקפתי אני לא נכנס אם בא לי להתחתן ולהביא ילדים או לא בא לי , אם זה מועיל ויהיה לי אחריזה כיף וטוב יותר או לא , אני כאן ואני אמור לעשות השתדלות בשביל להתחתן ולהביא ילדים .
ברגע שעשית את זה כי זה המצווה , מפה יש מצווה גם לדאוג להם , וגם לבריאות שלך ושל האישה , וברגע שיש בן ובת (שאז כבר קיימת את המצווה) או קושי נפשי / רפואי , אז מבקשים היתר מהרב ל"הפסקה" .
וואו אתה כל כך שטוף מוח לגבי מה זה חילונים שזה פשוט מגוחך, ראיתי את זה בעבר גם בתגובות שלך לא רק כאן 🤦‍♂️

פחות חופשית - נכון,אי אפשר להתווכח עם זה.
פחות כיפית - ממש לא,מבחינתי לפחות.
לא באתי ממאה שערים , ככה שאין צורך להסביר לי מזה חילוני .

אז על פחות חופשיות סיכמנו שכן .
לגבי כיף אתה טוען שיותר כיף לחיות עם מאשר בלי , רוב האנשים יגידו לך שילדים זה המתנה הכי גדולה בעולם , אבל מנגד יגידו לך שזה שינה להם את החיים והפנאי והבילויים שלהם ישתנו מקצה לקצה .

עוד פעם קשה להכליל את כולם , מימה שאני שומע גם האנשים שמשוגעים ואוהבים את הילדים שלהם בצורה מטורפת , תשאלו אותו על היום יום שלו ותבין שאתה לא מאושר והרבה זה בגלל המערכת של הנישואין וזה שהוא אבא ולא אדון לעצמו וזה סה"כ דבר שהוא ברור מאליו שיותר קל לדאוג ולרצות את עצמך מאשר עוד אנשים.

אז קצת מוזר לי שרוב החילונים מגיעים למקום הזה בידיעה שיהיה להם פחות חופש וכיף .
@דברים1 מאיזה כת אתה?
ואיפה נרשמים? 😆
אשמח לשמוע את דעתך למה מה שרשמתי משייך אותי לכת : )

לא כל אמירה דתית שייכת לכת / קיצונים / פרימיטיבי / משהו בסגנון ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית