עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה. כל מה שאני אומר זה מה שאתה יודע זה לא הדרך היחידה להשיג את המטרות האלה. ותפסיק עם הטיעוני קש של "אז תראה סרטון אם זה פועל", זה לא עושה איתך יותר מדי חסד..
למה אתה ממליץ על SS? זה נחקר? יש לך מחקר להראות לי? לא. זה פשוט מבוסס על עקרונות הגיוניים ומוכחים שלא עשו עליהם מחקר אחד גדול ומקיף כי בשלב הזה בהיסטוריה לאף אחד לא אכפת יותר מדי, ואתה זה שצריך לעשות את ה1 ועוד 1 ולא לחכות שיעשו את זה בשבילך.
אני רואה שרמת הדיונים בפורום ירדה מתחת לרצפה. איך כמות הפלטות שיש לעודד בסקוואט מחזקת או מחלישה את הטענה שלו? אם היה לו סקוואט 280 הייתם אומרים שהוא בן אדם וזה לא מוכיח כלום. lose-lose situation. תצמדו לנושא הדיון בלי פסים אישיים.
אני רואה שרמת הדיונים בפורום ירדה מתחת לרצפה. איך כמות הפלטות שיש לעודד בסקוואט מחזקת או מחלישה את הטענה שלו? אם היה לו סקוואט 280 הייתם אומרים שהוא בן אדם וזה לא מוכיח כלום. lose-lose situation. תצמדו לנושא הדיון בלי פסים אישיים.
היא לא ירדה, היא ככה כבר כמה שבועות.
מאז שהתרנו להתאמן HST 😘
תמדוד אותי שאני אוכל פחמימותלא, עדיף לעשות פנדליי, להגיע עד 24 אחוז שומן ואז לאבד 50 קילו בסקוואט בחיטוב.
אולי כי אתה אוכל חצי מהקלוריותתמדוד אותי שאני אוכל פחמימות
בלי אני חלש
תמדוד אותי שאני אוכל פחמימות
בלי אני חלש
ודרך אגב לא איבדתי 50 קילו
איבדתי 15% ~
עשית 220 לסינגל.
הטרול אומר שעכשיו אין לך 170 לסינגל.
50 קילו ירידה זה 20%.
עשית 220 לסינגל.
הטרול אומר שעכשיו אין לך 170 לסינגל.
50 קילו ירידה זה 20%.
חיים למדוד אות בתנאי קיצון של הרעבה זה לא מעניין.
בוא נחכה שהוא יסיים את החיטוב ואחריי שבועיים נראה כמה הוא איבד .
גם למדוד בתנאי קיצון של סוף תוכנית זה לא מעניין?