הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Rip squats 365X10 and 405 X5

Sugarzaza

זכר בטא
2,544
12
נק' מוניטין:
11,814
2,544
12
[video=vimeo;11751421]http://vimeo.com/11751421[/video]
[video=vimeo;11913431]http://vimeo.com/11913431[/video]

זקן טרחן. אומר שהוא אוכל פלאו. כנראה שקרן או שהמשקולות מזוייפות

סבבה. כל מה שאני אומר זה מה שאתה יודע זה לא הדרך היחידה להשיג את המטרות האלה. ותפסיק עם הטיעוני קש של "אז תראה סרטון אם זה פועל", זה לא עושה איתך יותר מדי חסד..

אני מדיין כמו ילד בן 3
אני יודע
כי בנושא הזה אי אפשר להוכיח כלום כי הוא לא נחקר

אז הדבר היחיד שיש לי זה תראה לי את הסקוואט
עובד סבבה, לא עובד לא סבבה, זה הכל

• פותח/ת השרשור
למה אתה ממליץ על SS? זה נחקר? יש לך מחקר להראות לי? לא. זה פשוט מבוסס על עקרונות הגיוניים ומוכחים שלא עשו עליהם מחקר אחד גדול ומקיף כי בשלב הזה בהיסטוריה לאף אחד לא אכפת יותר מדי, ואתה זה שצריך לעשות את ה1 ועוד 1 ולא לחכות שיעשו את זה בשבילך.

למה אתה ממליץ על SS? זה נחקר? יש לך מחקר להראות לי? לא. זה פשוט מבוסס על עקרונות הגיוניים ומוכחים שלא עשו עליהם מחקר אחד גדול ומקיף כי בשלב הזה בהיסטוריה לאף אחד לא אכפת יותר מדי, ואתה זה שצריך לעשות את ה1 ועוד 1 ולא לחכות שיעשו את זה בשבילך.

כי אני ילד בן 3
רואה שהצלחות על המוט עולות עם SS אני ממליץ
הצלחות לא עולות לא ממליץ

מה לא ברור ?

איזה 1+1 יש לך בAD ?
אני לא אוכל פחמימות -> אני חלש ואין לי כוח להרים -> הסקוואט לא עולה
זה ה1+1 שלי

אני רואה שרמת הדיונים בפורום ירדה מתחת לרצפה. איך כמות הפלטות שיש לעודד בסקוואט מחזקת או מחלישה את הטענה שלו? אם היה לו סקוואט 280 הייתם אומרים שהוא בן אדם וזה לא מוכיח כלום. lose-lose situation. תצמדו לנושא הדיון בלי פסים אישיים.

אני רואה שרמת הדיונים בפורום ירדה מתחת לרצפה. איך כמות הפלטות שיש לעודד בסקוואט מחזקת או מחלישה את הטענה שלו? אם היה לו סקוואט 280 הייתם אומרים שהוא בן אדם וזה לא מוכיח כלום. lose-lose situation. תצמדו לנושא הדיון בלי פסים אישיים.

עלקסיי מה שתגיד לי אני עושה
אני לא צריך ממך סימוכין כי אתה 👑
ועושים מה שה:s28: אומר לעשות

היא לא ירדה, היא ככה כבר כמה שבועות.

מסכים לחלוטין, אבל אם אתה מטיף לשיטה כלשהיא(כמוצלחת ביותר), אנשים רוצים לראות את התוצאות שלה, בין אם זה הגיוני או שלא.
אני די בטוח שבגלל זה ריפ מעלה סרטונים שלו, וגם מאמנים אחרים.

אוקיי, יש אנשים שאוכלים ככה ומצליחים, אבל אתה מחפש רק ספורטאי צמרת משום מה.

עשית 220 לסינגל.
הטרול אומר שעכשיו אין לך 170 לסינגל.
50 קילו ירידה זה 20%.

חיים למדוד אות בתנאי קיצון של הרעבה זה לא מעניין.
בוא נחכה שהוא יסיים את החיטוב ואחריי שבועיים נראה כמה הוא איבד .

חיים למדוד אות בתנאי קיצון של הרעבה זה לא מעניין.
בוא נחכה שהוא יסיים את החיטוב ואחריי שבועיים נראה כמה הוא איבד .

גם למדוד בתנאי קיצון של סוף תוכנית זה לא מעניין?

למה אחרי שבועיים? אפשר למדוד גם אחרי חודש וחודשיים? מה זה יראה? שכוח שצברת חוזר מהר?
חדשות היום בעשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית