עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אחרי שבועיים? אפשר למדוד גם אחרי חודש וחודשיים? מה זה יראה? שכוח שצברת חוזר מהר?
חדשות היום בעשר.
אותי לא, אני יותר מעוניין לראות איך רן מתפקד הכי טוב אחרי החיטוב.
בשבועיים האלו הוא לא יספיק להתחזק הרבה.
אין לי ספק שהוא יתחזק ויחזור לכוח שלו, אני רק אומר שגם בשיטות הנהדרות שאתם מתארים יש פלוסים ומינוסים. הירידה "לא, בוא נעשה HST" פשוט מטומטמת.
לא רוצה להפריע לאמצע הוויכוח הסוער אבל מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה פלאו? או לתת קישור למקום שמסביר? או איך רושמים את זה באנגלית?
פלאו = paleo = paleolithic nutrition.
זה תזונה המבוססת על ניסיון להתחקות אחר הדיאטה שבני אדם מותאמים אליה (adapted). בקצרה, זה אומר לאכול בשר, ביצים, ירקות, פירות, אגוזים וגרעינים. ולא לאכול דגנים, קטניות ומוצרי חלב.
כמה פחמימות אתה אוכל ביום +- ?
והאם אתה עושה העמסות ?
וכמה פעמים בערך יוצא לך לסטות מהדיאטה ולאכול ג'אנק ?
פלאו = paleo = paleolithic nutrition.
זה תזונה המבוססת על ניסיון להתחקות אחר הדיאטה שבני אדם מותאמים אליה (adapted). בקצרה, זה אומר לאכול בשר, ביצים, ירקות, פירות, אגוזים וגרעינים. ולא לאכול דגנים, קטניות ומוצרי חלב.
זה לא ריפ שממליץ על גלון חלב ביום?
הוא ממליץ על זה למתאמנים רזים, שקשה להם לאכול מספיק ולכן לא מתקדמים.
ההמלצה היא לשתות גלון חלב רק בשלב הראשון וכאשר מגיעים למשקל גוף סביר, צריך לצמצם את צריכת החלב בפרט והקלוריות בכלל.
זה תלוי במשקל גוף שהגעת לו, ואם אתה ממשיך להתאמן.
לשמור על 100 קילו ולהתאמן עצים, ידרוש הרבה מאוד קלוריות.
יכול להיות. זה מה שאני זוכר מקריאת המאמר הידוע גם כ "YNDTP". אני בטוח שלא טעיתי לגבי החלב.
איך אפשר להתקדם עם פחות קלוריות ממה שאוכלים אפילו בהתחלה?
אולי תקרא את מה שריפ כתב ואז תשאל שאלות?איך אפשר להתקדם עם פחות קלוריות ממה שאוכלים אפילו בהתחלה?
דובר על הגלון חלב שם, לא על שתיית חלב.