הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Rip squats 365X10 and 405 X5

Sugarzaza

זכר בטא
2,544
12
נק' מוניטין:
11,814
2,544
12
[video=vimeo;11751421]http://vimeo.com/11751421[/video]
[video=vimeo;11913431]http://vimeo.com/11913431[/video]

זקן טרחן. אומר שהוא אוכל פלאו. כנראה שקרן או שהמשקולות מזוייפות

למה אחרי שבועיים? אפשר למדוד גם אחרי חודש וחודשיים? מה זה יראה? שכוח שצברת חוזר מהר?
חדשות היום בעשר.

מעולה, אז רן עשה החלטה מאוד נבונה.
לדעתי חיים רצה להגיד שרן עשה טעות בטרוף של ה מסה והחיטוב הקיצונים.

אותי לא, אני יותר מעוניין לראות איך רן מתפקד הכי טוב אחרי החיטוב.
בשבועיים האלו הוא לא יספיק להתחזק הרבה.

אין לי ספק שהוא יתחזק ויחזור לכוח שלו, אני רק אומר שגם בשיטות הנהדרות שאתם מתארים יש פלוסים ומינוסים. הירידה "לא, בוא נעשה HST" פשוט מטומטמת.

אין לי ספק שהוא יתחזק ויחזור לכוח שלו, אני רק אומר שגם בשיטות הנהדרות שאתם מתארים יש פלוסים ומינוסים. הירידה "לא, בוא נעשה HST" פשוט מטומטמת.

ברור שהיא מטומטמת
סתם רציתי לעצבן אותך

אני לא צוחק עליך או משהו, ואני בטוח שאתה תתקדם יפה באימונים

אני אגיד משהו
שבמאסה שלי לא היה איכפת לי כלום העיקר להוסיף למוט משקל וידעתי שמצפה לי חיטוב ארוך
זה לא משנה לי, לי אין את הבושה מה יגידו ולא איכפת לי להיות שמן, ודי נהנתי מהעניין

לא רוצה להפריע לאמצע הוויכוח הסוער אבל מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה פלאו? או לתת קישור למקום שמסביר? או איך רושמים את זה באנגלית?

בתור אחד שמקפיד (רוב הזמן) על תזונה דלת פחמימות, אני יכול לומר שההתחלה היתה קשה מבחינת האימונים, אבל אחרי תקופת ההסתגלות חוזרים לשגרה.
לקבוע אחרי שבועיים (נניח) שתזונה דלת פחמימות לא טובה לאימוני כוח זה כמו לקבוע אחרי שבועיים ש- SS אינה תוכנית טובה, כי המשקלים קלים והאימון נגמר מהר מאוד ואתה לא מרגיש שעבדת קשה, בעוד שכולנו יודעים שמהר מאוד מגיעים למשקלים כבדים ולאימונים ארוכים.

לא רוצה להפריע לאמצע הוויכוח הסוער אבל מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה פלאו? או לתת קישור למקום שמסביר? או איך רושמים את זה באנגלית?

פלאו = paleo = paleolithic nutrition.
זה תזונה המבוססת על ניסיון להתחקות אחר הדיאטה שבני אדם מותאמים אליה (adapted). בקצרה, זה אומר לאכול בשר, ביצים, ירקות, פירות, אגוזים וגרעינים. ולא לאכול דגנים, קטניות ומוצרי חלב.

זה תזונה המבוססת על ניסיון להתחקות אחר הדיאטה שבני אדם מותאמים אליה (adapted). בקצרה, זה אומר לאכול בשר, ביצים, ירקות, פירות, אגוזים וגרעינים. ולא לאכול דגנים, קטניות ומוצרי חלב.

כמה פחמימות אתה אוכל ביום +- ?
והאם אתה עושה העמסות ?
וכמה פעמים בערך יוצא לך לסטות מהדיאטה ולאכול ג'אנק ?

כמה פחמימות אתה אוכל ביום +- ?
והאם אתה עושה העמסות ?
וכמה פעמים בערך יוצא לך לסטות מהדיאטה ולאכול ג'אנק ?

אני מניח שבסביבות 50-150 גרם. זה משתנה לפי כמות הפירות וסוג הירקות שאוכלים כל יום. יש ימים שאני אוכל תפוחי אדמה או בטטות וזה יוצא יותר גבוה ויש ימים שיותר נמוך.

לגבי הסטיות זה משתנה מתקופה לתקופה. יש תקופות שאני יותר מקפיד ואז אולי יש חריגה אחת או שתיים בשבוע. יש תקופות שאני פחות מקפיד ואז יותר.

לא עושה העמסות מכוונות.

אתה אומר שבני אדם לא מותאמים לאכול פחמימות?

בכל הוויכוחים האלו לא ראיתי סיבה טובה אחת ללמה לא לאכול פחמימות במאסה.

לא פחמימות, דגנים מוצרי חלב וכו..
מכיוון שהתחלנו לאכול אותם יחסית מאוחר באבולוציה של האדם.
אבל הבעיה פה שאנחנו לא יודעים איזה לחצים קיצונים יכולים להיות בתקופה הזאת
שיכול להיות שנתנו יתרונות לבני האדם שהיו יותר מותאמים לעיכול לקטוז וכדומה.
באוכלוסיות שהיה יותר גישה למוצרי חלב, ניתן לראות רגישות יותר ללקטוז, לעומת זאת אצל כושים כמעט כולם רגישים...

זה לא ריפ שממליץ על גלון חלב ביום?

הוא ממליץ על זה למתאמנים רזים, שקשה להם לאכול מספיק ולכן לא מתקדמים.
ההמלצה היא לשתות גלון חלב רק בשלב הראשון וכאשר מגיעים למשקל גוף סביר, צריך לצמצם את צריכת החלב בפרט והקלוריות בכלל.

הוא ממליץ על זה למתאמנים רזים, שקשה להם לאכול מספיק ולכן לא מתקדמים.
ההמלצה היא לשתות גלון חלב רק בשלב הראשון וכאשר מגיעים למשקל גוף סביר, צריך לצמצם את צריכת החלב בפרט והקלוריות בכלל.

זה תלוי במשקל גוף שהגעת לו, ואם אתה ממשיך להתאמן.
לשמור על 100 קילו ולהתאמן עצים, ידרוש הרבה מאוד קלוריות.

זה תלוי במשקל גוף שהגעת לו, ואם אתה ממשיך להתאמן.
לשמור על 100 קילו ולהתאמן עצים, ידרוש הרבה מאוד קלוריות.

יכול להיות. זה מה שאני זוכר מקריאת המאמר הידוע גם כ "YNDTP". אני בטוח שלא טעיתי לגבי החלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית