כאבים במרפקים

נק' מוניטין:
49
131
40
די בטוח שזה מלחיצות

עכשיו אחרי שקניתי שרוולי ברכיים וזה העלים כאבים בברכיים בסקוואט
חשבתי לקנות גם שרוולים למרפקים
מה חושבים

מציין לפני שמזיינים לי תשכל על טכניקה אני עושה 4 לחיצות בשבוע כולם נפח גבוה כולם משקלים גבוהים מאוד (יחסית למשקל גוף)

לא צריך לשתוק
אתה צריך לתת הכל בתחרות בלי קשר איזה מקום תהיה.
אם המקום הראשון מפשל הרמות או חולה באותו יום, עדיין יש לך סיכוי.
חוצמזה שאם תשקיע הכל, אולי תפתיע.

לדעתי זה טפשי לא לתת הכל, וזה טפשי להתאמן בתוכנית דפוקה רק כי אתה רוצה עוד 50 ק"ג על המוט בחודש.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לתת הכל בתחרות בלי קשר איזה מקום תהיה.
מסכים אבל אם אני הולך לתחרות אני הולך כדי לנצח לא כדי להפסיד
אם המקום הראשון מפשל הרמות או חולה באותו יום, עדיין יש לך סיכוי.
אני רוצה לנצח כי אני הכי טוב לא כי הכי טוב פישל
חוצמזה שאם תשקיע הכל, אולי תפתיע.
כרגע יש לי 5 עם 160 סקוואט שלמקום ראשון כנראה יש קרוב ל200 אין לי סיכוי להגיע לזה בחודש וחצי (תזכה לראות אותי לוקח ראשון תחרות הבאה)
לדעתי זה טפשי לא לתת הכל, וזה טפשי להתאמן בתוכנית דפוקה רק כי אתה רוצה עוד 50 ק"ג על המוט בחודש.
אני נותן הכל בשביל המטרות שלי וכרגע כי אין לי תחרות באופק זה להשתפר בהכל כמה שיותר ולתת 2 פלטות פרס

כרגע יש לי 5 עם 160 סקוואט שלמקום ראשון כנראה יש קרוב ל200 אין לי סיכוי להגיע לזה בחודש וחצי (תזכה לראות אותי לוקח ראשון תחרות הבאה
צודק, אין לך סיכוי, כי התיאשת לפני שניסית.

מה אני אגיד לך, תתאמן כמו שצריך לדעתי, ותן את המקסימום.

• פותח/ת השרשור
צודק, אין לך סיכוי, כי התיאשת לפני שניסית.

מה אני אגיד לך, תתאמן כמו שצריך לדעתי, ותן את המקסימום.
ממש לא, ניסיתי אני רואה את קצב ההתקדמות שלי עד עכשיו התקדמתי 5 קילו בין שבוע לשבוע עכשיו על 160 אבל אני רואה שאני לא אצליח להחזיק את זה ועכשיו יורד ל2.5 בחישוב פשוט חודש וחצי 2.5 קילו אני מעלה 15 קילו ל 175 ל5 אין לי סיכוי להגיע ל220 עד לתחרות

ממש לא, ניסיתי אני רואה את קצב ההתקדמות שלי עד עכשיו התקדמתי 5 קילו בין שבוע לשבוע עכשיו על 160 אבל אני רואה שאני לא אצליח להחזיק את זה ועכשיו יורד ל2.5 בחישוב פשוט חודש וחצי 2.5 קילו אני מעלה 15 קילו ל 175 ל5 אין לי סיכוי להגיע ל220 עד לתחרות
אני לא מבין למה אתה בכלל מבצע חמישיות בהכנה שלך לתחרות.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אתה בכלל מבצע חמישיות בהכנה שלך לתחרות.
כי התחלתי ממשקל מאוד נמוךאני מעלה פשוט כל שבוע משקל אל תדאג אני אבוא לתחרות ההבאה
גם קורה שיש שבוע שאני לא יכול לעלות משקל (כמו השבוע היו לי דברים שלא יכולתי לדחות ולא יכולתי לעשות אימון עצימות)
לא היה לחוץ לי להתחרות עכשיו לא תכננתי להתחרות בכלל עד שראיתי לפני חודש וחצי שיש לי סיכוי מאוד טוב בבנצ' ולא רע בדד
גם אז אמרתי שזה יהיה תלוי בסקוואט
הצלחתי לעלות כמעט 40 קילו ב8 שבועות (ל160) אתה חושב שיכולתי לעלות יותר מהר?

הצלחתי לעלות כמעט 40 קילו ב8 שבועות (ל160) אתה חושב שיכולתי לעלות יותר מהר
אף אחד לא עולה 40 ק"ג בחודשיים, אתה כמובן בהתחלה הרמת משקל בrpe נמוך, ועלית עד שזה נהיה rpe גבוה.
וזה לא אומר לי הרבה כמה התקדמת בחודשיים האלו, השאלה בכמה הrm1 שלך עלה, ובאיזה תנאים ומתי בדקת אותו.

אם לא בדקת אף פעם, קשה למדוד, לשער כמה הוא יכול להיות על סמך משקל מסוים לסטים וחזרות, זה בכלל לא אמין.

אני בטוח שהתקדמת יפה, אבל רק למדוד את השיא ולראות בכמה הוא השתפר זה מדד.

אז אתה מגיע או לא מגיע לתחרות?

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא עולה 40 ק"ג בחודשיים, אתה כמובן בהתחלה הרמת משקל בrpe נמוך, ועלית עד שזה נהיה rpe גבוה.
וזה לא אומר לי הרבה כמה התקדמת בחודשיים האלו, השאלה בכמה הrm1 שלך עלה, ובאיזה תנאים ומתי בדקת אותו.

אם לא בדקת אף פעם, קשה למדוד, לשער כמה הוא יכול להיות על סמך משקל מסוים לסטים וחזרות, זה בכלל לא אמין.

אני בטוח שהתקדמת יפה, אבל רק למדוד את השיא ולראות בכמה הוא השתפר זה מדד.

אז אתה מגיע או לא מגיע לתחרות?
לא כי אני לא ראשון

מסכים אני פשוט חושב שלעלות מהר יותר לא הייתי יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית