הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיות עשיר או גוף החלומות?

רק אישתי הורגת לי את הgains
לטייל מסביב לעולם? לשהות במלונות מדהימים? לראות נופים פסיכיים? לך ולילדים שלך לא יהיו דאגות כלכליות? תחשוב, לבן שלך יהיה דירה משלו!

על כל אלו אתה מוותר בשביל גוף יותר יפה?
אני חושב שחלק פה התחלקו לחלוטין על השכל
מה עם עבודה? לעבוד בשביל הכסף?
לראות נופים,הכל הרים חום הרים חום

ועכשיו רגע של רצינות
כל אחד מה שחשקה נפשו
אין פסול פה

• פותח/ת השרשור
המון פה לא הבינו את מטרת הדיון , זה שאלה היפוטתית , ברור שצריך לשאוף לשניהם , אבל נגיד והיית חייב לבחור אז מה מעדיפים

אפשר גם וגם, אבל זה סובייקטבי, מה זה בעייני המתבונן עשיר/ גוף החלומות?

להיות עשיר
בחורות מעדיפות 6cars על פני 6pack

אם יש כסף אפשר לממן פרימו ומאמן ברמה הכי גבוהה ולהגיע לגוף החלומות ממש בקלות

קל, ברגע שבחורה עוברת את גיל 20 ההצלחה (הכספית) שלך כבר בראש סדר העדיפויות שלה ולא ממש הקוביות שלך. קצת ילדותי מחשבתית בעיניי להעדיף את זה על פני עושר ועוד עושר במימדים כאלה.
וכמו שאמרת, בכל מקרה היום כל שחקן בהוליווד נהיה shredded תוך 3 חודשים לפני סרט, אפשר הכל עם כסף כזה.

יש דרך הרבה יותר קלה לענות על השאלה בלי שום בעיה: מה יותר קל להשיג, גוף יפה או 10 מיליון דולר?

• פותח/ת השרשור
קל, ברגע שבחורה עוברת את גיל 20 ההצלחה (הכספית) שלך כבר בראש סדר העדיפויות שלה ולא ממש הקוביות שלך. קצת ילדותי מחשבתית בעיניי להעדיף את זה על פני עושר ועוד עושר במימדים כאלה.
וכמו שאמרת, בכל מקרה היום כל שחקן בהוליווד נהיה shredded תוך 3 חודשים לפני סרט, אפשר הכל עם כסף כזה.

יש דרך הרבה יותר קלה לענות על השאלה בלי שום בעיה: מה יותר קל להשיג, גוף יפה או 10 מיליון דולר?
אבל עוד פעם , אתם מתאמנים אך ורק כדי להרשים בחורות?

אני מתאמן בעיקר בשביל שלא יעקפו אותי בתור בסופר...

מה פתאום בשביל הבחורות??!
רק בחורים יודעים להעריך 'גיינז'

אתם מתאמנים אך ורק כדי להרשים בחורות?

לא, אני לגמרי נהנה מזה וזה עושה לי טוב, אני עושה את זה בשביל עצמי ובשביל היתרונות שזה מביא לי בכל התחומים. אבל בסוף באדיבלידינג (אם זאת המטרה שלך) זה תרתי משמע בניית גוף, אם הייתי קורע את התחת בשביל כרס בירה לא באמת הייתי מתמיד בזה. או בפשטות יותר = בסוף אם לא היו נשים הדיון הזה בכלל לא היה קיים. וזה הכי נורמלי, זה הטבע שלנו וזה גם דבר שקיים אצל כל יצור חי

זה חלק מהתפקיד של טסטסטרון בגוף, אי אפשר לברוח מזה, כמה שתשחק אותה אצילי
וכן אנשים מתאמנים כי יש בחורות אבל זה לא מה שגורם להם להמשיך להתאמן, זה כבר צריך להיות משהו פנימי ומשמעת עצמית וכל מיני משפטע מוטיסציה, או תכלס, כמו חמור להיות עבד לברזלים ולדפוק נוכחות כי רק התמדה תקדם אותך למטרה

אני יכול להסתדר בלי שניהם, הם כולה בונוס.

אם תענוג הרדיפה אחרי כסף היה חשוב לי יותר מהאימונים, כנראה שאת זה הייתי עושה.

מצד שני אין באימונים שלי מטרה לגוף חלומות אסתטי, ככה שדי וויתרתי על שניהם בצורה יחסית לדברים אחרים בחיים שלי.

• פותח/ת השרשור
זה חלק מהתפקיד של טסטסטרון בגוף, אי אפשר לברוח מזה, כמה שתשחק אותה אצילי
וכן אנשים מתאמנים כי יש בחורות אבל זה לא מה שגורם להם להמשיך להתאמן, זה כבר צריך להיות משהו פנימי ומשמעת עצמית וכל מיני משפטע מוטיסציה, או תכלס, כמו חמור להיות עבד לברזלים ולדפוק נוכחות כי רק התמדה תקדם אותך למטרה
יש המון גייז שמחפשים גופ חלומות , אתה לא יכול להגיד עליהם שהם עושים את זה כדי להרשים בחורות

להיות מאושר
כל השאר בונוס
נפתח תת דיון ? 😉
תגדיר - אושר
יש המון גייז שמחפשים גופ חלומות , אתה לא יכול להגיד עליהם שהם עושים את זה כדי להרשים בחורות
99.9 מרוקדי המשאיות במצעד
עם גוף הצגה
מצידם לעשן נובלס
אבל שיהיה גוף אצטתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית