הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחיל אימון מתרגלי מבודד

מוטינחליאלי35

משתמש מתחיל
60
23
נק' מוניטין:
123
60
23
האם אפשרי למתאמן להתחיל את האימון שלו מתרגיל מבודד ולאחר מכן מורכב? לפי מה שאני הבנתי מתרגיל לחיצת חזה היד אחורית עובדת המון וגם הכתפיים. לא עדיף להתיש אותם לפני כדי שהחזה יעבוד יותר? אמנם המשקל קטן יותר אבל כן.. לגיטימי?

דבילי לדעתי אבל כל אחד ומה שטוב לו..

אם תתיש את היד אחורית או הכתפיים לפני הבנץ פרס אז גם תבוא יותר חלש לתרגיל , אז מה עשית פה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעבוד יותר על החזה תשתמש בטכניקה וואריאציה שמדגישה יותר את החזה
בנץ לא מדגיש יותר חזה?

דבילי לדעתי אבל כל אחד ומה שטוב לו..

אם תתיש את היד אחורית או הכתפיים לפני הבנץ פרס אז גם תבוא יותר חלש לתרגיל , אז מה עשית פה?

המחשבה שלי נבעה מזה שאחרי התשת שרירי העזר שרירי החזה יעבדו יותר טוב כפיצוי על השרירים המותשים וגם לדעת איפה אני עומד מבחינת pure pectoral strength תחשוב איזה ציצים יהיו לך אם תעשה בנץ טהור אחרי התשה

בנץ לא מדגיש יותר חזה?
אני מתכוון מתוך הוואריאציות של הבנץ. אתה יכול לעשות בנץ רגיל, בנץ בלי לג דרייב, בנץ עם דרייב מוגזם, בנץ צר, בנץ רחב, בנץ בשיפועים, בנץ בטווחים תנועה חלקיים... תבחר את הוואריאציה שמשרתת הכי טוב את המטרות שלך, לדעתי זה בנץ עם טווח תנועה חסר יעני לעלות בערך עד החצי ששם הידיים משתלטות.
המחשבה שלי נבעה מזה שאחרי התשת שרירי העזר שרירי החזה יעבדו יותר טוב כפיצוי על השרירים המותשים וגם לדעת איפה אני עומד מבחינת pure pectoral strength תחשוב איזה ציצים יהיו לך אם תעשה בנץ טהור אחרי התשה
בעיקרון מה שניראלי יקרה זה שפשוט הידיים וכתפיים יגבילו לך את העבודה ומה שיקרה זה הפוך ממה שרצית, הידיים והכתפיים יותשו והחזה עוד לא יגיע בכלל לגירוי. אבל מוזמן לנסות ולהגיד איך הרגשת. בכל מקרה לעשות תרגיל מבודד לפני זה זה לא מה שיהרוס לך את הגיינז אם המטרה זה היפרטרופיה, אני בכל אופן אם כבר הייתי עובד על החזה לפני ולא על הידיים.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון מתוך הוואריאציות של הבנץ. אתה יכול לעשות בנץ רגיל, בנץ בלי לג דרייב, בנץ עם דרייב מוגזם, בנץ צר, בנץ רחב, בנץ בשיפועים, בנץ בטווחים תנועה חלקיים... תבחר את הוואריאציה שמשרתת הכי טוב את המטרות שלך, לדעתי זה בנץ עם טווח תנועה חסר יעני לעלות בערך עד החצי ששם הידיים משתלטות.

בעיקרון מה שניראלי יקרה זה שפשוט הידיים וכתפיים יגבילו לך את העבודה ומה שיקרה זה הפוך ממה שרצית, הידיים והכתפיים יותשו והחזה עוד לא יגיע בכלל לגירוי. אבל מוזמן לנסות ולהגיד איך הרגשת. בכל מקרה לעשות תרגיל מבודד לפני זה זה לא מה שיהרוס לך את הגיינז אם המטרה זה היפרטרופיה, אני בכל אופן אם כבר הייתי עובד על החזה לפני ולא על הידיים.

יעני half reps כזה כמו הבאדי בילדרים? למה הם עושים את זה באמת לא הבנתי.

ואני אנסה ואדווח. גם חזה וגם ידיים לפני מורכב חזה תודה רבה

סתם להרגשה של הפאמפ, אין לזה באמת ירידה במיקסום היפרטרופיה, לא הוכח שזה משהו שמשפיע על התפתחות מסת השריר לרעה או לטובה.
כמובן בגבול הטעם הטוב

סתם להרגשה של הפאמפ, אין לזה באמת ירידה במיקסום היפרטרופיה, לא הוכח שזה משהו שמשפיע על התפתחות מסת השריר לרעה או לטובה.
כמובן בגבול הטעם הטוב
הסיבה שהם עושים את זה זה כדי למקד את העבודה יותר בשריר מטרה. בבנץ לדוגמא אם תסתכל על כל הטווח תנועה החלק התחתון מושפע יותר מהחזה, והחלק העליון יותר מהיד אחורית. ברור שבכל חלק שניהם עובדים אבל אם אתה רוצה להדגיש חלק אז זאת דרך טובה לעשות את זה.

בנץ לא מדגיש יותר חזה?

או... שהשרירים המותשים יהוו צוואר בקבוק, ויסיימו לך את הסט לפני שהספקת לעבוד על החזה אפילו פחות מבדרך כלל.

תיעזר בתרגילים ה"גדולים" כדי לתפור כמה שיותר עבודה בבת אחת... ואם יש משהו שזקוק לחידודים - חדד אותו באופן חכם ותואם אחר כך.

חח עזוב הוויכוח איתך מיותר אח..
עוד משהו לפותח האשכול שיקח לצומת ליבו.
אם כמה שהתרגיל הזה כייפי - לחיצות חזה זה אחד התרגילים הכי overrated שיש לפיתוח שרירי החזה.

• פותח/ת השרשור
חח עזוב הוויכוח איתך מיותר אח..
עוד משהו לפותח האשכול שיקח לצומת ליבו.
אם כמה שהתרגיל הזה כייפי - לחיצות חזה זה אחד התרגילים הכי overrated שיש לפיתוח שרירי החזה.
שמעתי על זה משהו, זה יותר לכוח לא? דאמבלים זה יותר לפיתוח לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית