הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trt

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
החומרים בדרך.
הזמנתי טסט הולך להזריק שתי אמפולות בשבוע כל 3-4 ימים .
הזמנתי נולבה וארמידקס למקרה חירום
בעקרון אני לא רוצה לרדת מהסייקל אני רוצה לסיים 15 שבועות עם טסט 500.
ואז להשאר על trt
שתי שאלות :
כמה להזריק ? כמה פעמים בשבוע (קרוז) ואיזה כמות .
מה יקרה לי לאשכים אחרי השימוש ? אני יהיה עקר? אצטרך PCT רציני וכבד ?
אין פרגניל למתחכמים אין איך להשיג...
תכלס לא אכפת לי מה יקרה לי אני לא רוצה להביא ילדים. ולא אכפת לי מה גודל של האשכים .
במידה ואני הולך להשתמש בזה כמה חודשים טובים מה עוד ישתנה חוץ ממסת שריר בגוף שלי? (עצמות,קול,מצח,לסת,איבר מין)
האם אני ארגיש בhigh במהלך הסייקל ?
האם בסייקל כזה בסיס יש עלייה באגרסביות ? זאת אומרת rage roid ? במידה וכן האם אני מודה למעשים שלי או שאני יכול פתאום לריב מכות עם אבא שלי?

• פותח/ת השרשור
180 זה כלום אבל יותר ממה שאתה עושה חביבי
יש לך בנץ' חזק זה אני מוכן להוריד את הכובע אבל אתה ליצן ככה או ככה

חחח טוב שחיף קנאי
איך יש אנשים שעושים יותר בנץ מסקוואט איך זה פיזית הגיוני ffs

גנטיקה ...
מאמין שזה ישתנה אחרי הסייקל
יש מצב אתה מתאמן בספייס גראנד? יש לנו בחור צעיר שמרים כבד נשמע דומה למה שאתה מתאר

מזה ספייס גרנד . חח

שמע חבר, כל מה שאכתוב הוא לטובתך האישית. מפה והלאה קח את זה לאן שאתה רוצה.

חצי מהשאלות ששאלת מראות שיש לי 0 ידע בנושא, אם הייתה אופציה הייתי כותב שיש לך עוד פחות מזה, אבל לא נראה לי שיש אופציה לצבור ידע שלילי, ככה או ככה שאלת שאלות מפגרות.
אם היית ״רק חושב על סייקל״ ושואל אז מילא, אבל פאקינג הזמנת כבר חומרים. אוי ואבוי אם אני הייתי נכנס לסייקל עם כזו בורות בחומרים, וכן אני יודע שעכשיו תכתוב שאני אפס ואתה סתם שואל ובעצם אתה מאמן שיש לו מיליון ידע ורק רצית לשמוע את חוות הדעת של כולנו, אבל בוא…אתה לא.

אם בכל זאת תחליט להתחיל/להמשיך במה שאתה עושה ממליץ לך בחום לפתוח את אחד הפוסטים הבאים:
״יש לי ג׳ינו, מה עושים?״ או ״איך עושים פיסיטי?״ או משהו סגנון.

שיהיה בהצלחה, או שלא.

ובאופן כללי לגביי הפורום, לאחרונה צצו פה כל מיני ״אני 10% שומן ביום הכי גרוע בחיים שלי ולוחץ 180 בנץ׳״ אבל חלילה שהם יצלמו את זה. שמענו עליכם, כל אחד פה צילם 1000 תמונות של עצמו מ 37 זוויות שונות ברגע שיש לו רבע קוביה בבטן. כנ״ל לגביי בנץ׳ מהרגע שיש לך 2 פלטות לחזרות אין שום סיכוי שלא צילמת את עצמך פעם אחת, אז כשאתה אומר שעשית 140 לחזרות או שתעלה את עצמך או שתעשה טובה ותשמור על רמת אמינות מסויימת כי אין פה אף אחד שלוקח אותך ברצינות לשנייה.

נערך לאחרונה:

חצי מהשאלות ששאלת מראות שיש לי 0 ידע בנושא, אם הייתה אופציה הייתי כותב שיש לך עוד פחות מזה, אבל לא נראה לי שיש אופציה לצבור ידע שלילי, ככה או ככה שאלת שאלות מפגרות.
אם היית ״רק חושב על סייקל״ ושואל אז מילא, אבל פאקינג הזמנת כבר חומרים. אוי ואבוי אם אני הייתי נכנס לסייקל עם כזו בורות בחומרים, וכן אני יודע שעכשיו תכתוב שאני אפס ואתה סתם שואל ובעצם אתה מאמן שיש לו מיליון ידע ורק רצית לשמוע את חוות הדעת של כולנו, אבל בוא…אתה לא.

אם בכל זאת תחליט להתחיל/להמשיך במה שאתה עושה ממליץ לך בחום לפתוח את אחד הפוסטים הבאים:

שיהיה בהצלחה, או שלא.

ובאופן כללי לגביי הפורום, לאחרונה צצו פה כל מיני ״אני 10% שומן ביום הכי גרוע בחיים שלי ולוחץ 180 בנץ׳״ אבל חלילה שהם יצלמו את זה. שמענו עליכם, כל אחד פה צילם 1000 תמונות של עצמו מ 37 זוויות שונות ברגע שיש לו רבע קוביה בבטן. כנ״ל לגביי בנץ׳ מהרגע שיש לך 2 פלטות לחזרות אין שום סיכוי שלא צילמת את עצמך פעם אחת, אז כשאתה אומר שעשית 140 לחזרות או שתעלה את עצמך או שתעשה טובה ותשמור על רמת אמינות מסויימת כי אין פה אף אחד שלוקח אותך ברצינות לשנייה.
כל מילה בסלע.
כל אחד פה נהיה מפלצת שרירים עם וורידים בבטן ודוחק פי 2 ממשקל הגוף.

• פותח/ת השרשור

שיהיה בהצלחה, או שלא.

איך עושים פי סי טי
אני לוחץ 180 ביום גרוע
יש לי ג'יני
משהו סגנון
😃
כל מילה בסלע.
כל אחד פה נהיה מפלצת שרירים עם וורידים בבטן ודוחק פי 2 ממשקל הגוף.[/QUOT

אני אומר תפתחו אשכול שמוקדש על לרדת עלי
אני רואה שזה עושה לכם טוב
זה יהיה אשכול בנעוצים שמוקדש אך ורק לך לdna ולסנורלקס ושמה תריבו בניכם על הבנץ פרס של באטמן124 חחח אני שם לב שזה חלק מאוד קריטי בחיים שלכם . תעשו שמה קונספירציות עלי . בעיקר ירידות אבל כדי שתרגישי יותר טוב עם עצמכם כי אין מצב שמישהו טבעי מרים יותר בנץ ממישהו עם גרם טסט בדם בשבוע .
קיצר אני מקווה שהבנתם כמה אתם פתטים

@elchonon כמה זה סביר שטבעי יקים 180 בנץ עם סקוואט של 110???
נשבע לך מכיר אחד כזה אצלי בחדר כושר.
הוא אומנם אם 20+א"ש מתאמן 20 שנה אבל הבחור באמת חזק בבנץ
איך עושים פי סי טי
אני לוחץ 180 ביום גרוע
יש לי ג'יני
משהו סגנון
😃

אני אומר תפתחו אשכול שמוקדש על לרדת עלי
אני רואה שזה עושה לכם טוב
זה יהיה אשכול בנעוצים שמוקדש אך ורק לך לdna ולסנורלקס ושמה תריבו בניכם על הבנץ פרס של באטמן124 חחח אני שם לב שזה חלק מאוד קריטי בחיים שלכם . תעשו שמה קונספירציות עלי . בעיקר ירידות אבל כדי שתרגישי יותר טוב עם עצמכם כי אין מצב שמישהו טבעי מרים יותר בנץ ממישהו עם גרם טסט בדם בשבוע .
קיצר אני מקווה שהבנתם כמה אתם פתטים
לא אישי כפרה. אבל בחייאת אם אתה מתרברב במשהו לפחות תביא הסמתכא

• פותח/ת השרשור
נשבע לך מכיר אחד כזה אצלי בחדר כושר.
הוא אומנם אם 20+א"ש מתאמן 20 שנה אבל הבחור באמת חזק בבנץ

לא אישי כפרה. אבל בחייאת אם אתה מתרברב במשהו לפחות תביא הסמתכא

לא התרבבתי ...
פשוט כל פעם שהנושא של החומרים עולה
התשובות שלכם זהות בכל אשכול לכל אדם שמעז לפתוח פה אשכול
כאילו אתה זה ארנולד ולסנורלקס זה רוני קולמן ורק לכם מותר להזמין חומרים כי אתה מבינים וחזקים.
ומי שמעז לשאול אפס בלי ידע שאסור לו לגעת בחומרים שיקח מאמן אישיכ
ככה זה נראה אחי
תכלס אני שואל ילדים קטנים באינטרנט עם פרופילים פקטיבים אני לא מצפה ליותר מדי גם ככה זה ברו סיאנס אני יעשה מה שבא לי ינסה על עצמי דברים יעשה ניסויים מה שיהיה יהיה.

אשכול לכל אדם שמעז לפתוח פה אשכול
אם אתה תשאל שאלות במטרה להבין, מבטיח לך שיענו לך
אם תבקש שיביאו לך הכל על כפית של כסף אתה חי בסרט וצא לטיול
זה לא סיבה להמציא משקלים או להתנהג לא יפה לחברי הפורום האחרים וגם ממש לא כדאי לעשות סייקל בגיל 17, בנוסף אתה עדיין חייב לנו סרטון שלך נותן 140 לחזרות

• פותח/ת השרשור
אם אתה תשאל שאלות במטרה להבין, מבטיח לך שיענו לך
אם תבקש שיביאו לך הכל על כפית של כסף אתה חי בסרט וצא לטיול
זה לא סיבה להמציא משקלים או להתנהג לא יפה לחברי הפורום האחרים וגם ממש לא כדאי לעשות סייקל בגיל 17, בנוסף אתה עדיין חייב לנו סרטון שלך נותן 140 לחזרות

אני בן 24
אז אנחנו ילדים שלא נגענו במזרק בחיים שלנו
אתה צודק אחי פשוט צודק !

נגעתם אבל אין תוצאות אתה עדיין נראה כמו מישהו שלא מתאמן בכלל
מה לעשות גנטיקה אחויה תנסה לעבור לטניס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית