הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trt

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
החומרים בדרך.
הזמנתי טסט הולך להזריק שתי אמפולות בשבוע כל 3-4 ימים .
הזמנתי נולבה וארמידקס למקרה חירום
בעקרון אני לא רוצה לרדת מהסייקל אני רוצה לסיים 15 שבועות עם טסט 500.
ואז להשאר על trt
שתי שאלות :
כמה להזריק ? כמה פעמים בשבוע (קרוז) ואיזה כמות .
מה יקרה לי לאשכים אחרי השימוש ? אני יהיה עקר? אצטרך PCT רציני וכבד ?
אין פרגניל למתחכמים אין איך להשיג...
תכלס לא אכפת לי מה יקרה לי אני לא רוצה להביא ילדים. ולא אכפת לי מה גודל של האשכים .
במידה ואני הולך להשתמש בזה כמה חודשים טובים מה עוד ישתנה חוץ ממסת שריר בגוף שלי? (עצמות,קול,מצח,לסת,איבר מין)
האם אני ארגיש בhigh במהלך הסייקל ?
האם בסייקל כזה בסיס יש עלייה באגרסביות ? זאת אומרת rage roid ? במידה וכן האם אני מודה למעשים שלי או שאני יכול פתאום לריב מכות עם אבא שלי?

כל אשכול שני פה הופך להיות בדיחה!
סוטה מהנושא והופך לויכוח מפגר של ילדים מפגרים

פורום הופך להיות תת רמה
הופך בגלל טרולים מפגרים כאלה שמנסים לבוא לקראתו והבן אדם מטריל ומזלזל חזרה
אבל ללא ספק עבר כל גבול השטויות כאן.
שיעשה מה שבא לו אחכ שלא יבכה על הבלגן שיעשה לעצמו

נראלך הוא באמת עושה סייקל סתם משעמם לו אז הוא מטריל ואני כמו טיפש עניתי לו רציני בהתחלה

נראלך הוא באמת עושה סייקל סתם משעמם לו אז הוא מטריל ואני כמו טיפש עניתי לו רציני בהתחלה
שמע, היום הטרולים עלו כבר רמה. אני באמת חושב שהוא הולך להתחיל סייקל איכשהו לבד והוא יפגע בעצמו. אני כבר לא חושב שהוא טרול שלא יעשה כלום

• פותח/ת השרשור

הוא הופך לכזה בגללך לא בגללי.
אני שאלתי שאלה אם יש לך תשובה תענה אין לך משהו חכם להגיד אל תענה אתה לא חייב לענות חסר לך תעסוקה החיים?
אתה צודק יש הרבה שאלות מטומטמות שאי אפשר לענות עליהם. יש שאלות שאני גם יודע את התשובה אבל אני רוצה לשמוע דעות של אנשים אחרים מטומטמים שיהיו...
אתה חושב שאתה פרופסור טסטוסטרון יודע הכל.
ובלי להעליב הרבה בילדרים צחקו עלי שאני בכלל גולש פה ואמרו לי במילים האלה "מה אתה מקשיב לLBS"

הוא הופך לכזה בגללך לא בגללי.
אני שאלתי שאלה אם יש לך תשובה תענה אין לך משהו חכם להגיד אל תענה אתה לא חייב לענות חסר לך תעסוקה החיים?
אתה צודק יש הרבה שאלות מטומטמות שאי אפשר לענות עליהם. יש שאלות שאני גם יודע את התשובה אבל אני רוצה לשמוע דעות של אנשים אחרים מטומטמים שיהיו...
אתה חושב שאתה פרופסור טסטוסטרון יודע הכל.
ובלי להעליב הרבה בילדרים צחקו עלי שאני בכלל גולש פה ואמרו לי במילים האלה "מה אתה מקשיב לLBS"

בוא אסביר לך בכנות ובלי טיפת זלזול למה קשה לקחת אותך ברצינות.

דבר ראשון, כתבת שכבר הזמנת חומרים ובנית סייקל ורק לאחר מכן אתה נזכר לשאול את השאלות? זה מעיד על חוסר רצינות.
דבר שני, השאלות ששאלת קיבלו פה לא פעם ולא פעמיים תשובות רציניות, העובדה שלא הרצת חיפוש בפורום מעיד על חוסר רצינות.

כמובן שיש עוד הרבה ליקויים בפוסט שלך, אבל איך אתה רוצה שניקח אותך ברצינות כשאתה עצמך לא מתייחס לסייקל הזה ככה? בסופו של יום משפטים שכתבת כמו ״לא אכפת לי מילדים״ או ״מתכוון לחיות על trt לכל החיים״ ואתה סה״כ בן 24 - מקשה מאוד לקחת אותך איכשהו ברצינות.

שאתה פרופסור טסטוסטרון יודע הכל
איפה בדיוק טענתי טענה כזאת? כל האשכולות שלך הפכו לבדיחה בגללך, אני רק והאחרים ענינו בהתחלה / בסוף
אני יותר נכון התחלתי בלקרוא לך טרול ואתה מרוב שאתה "גבר" עונה כמו ילד.. אתה ילד אפס שלא יודע כלום מהחיים, אפילו אמרצי שיש לך בנץ' מרשים אבל תכלס? לא ניראלי אתה בכלל קרוב ל140, אם היית דוחק 140 היה כבר סרטון.
אתה רוצה להקשיב לכל המפגרים האלה שיודעים דברים לפי הold book?
היום דברים מוכחים על פני המדע לרוב והם צודקים.
לך תקשיב לאיזה אפס שטוען שהוא טבעי ואתה יכול להגיע לזה אך ורק אימונים ותזונה
, השאלות ששאלת קיבלו פה לא פעם ולא פעמיים תשובות רציניות
שכחת שעונים לו אז הוא עונה חזרה כמו ילד
"אתה שחיף בכלל שלא נראה מתאמן" וכו'.

• פותח/ת השרשור
איפה בדיוק טענתי טענה כזאת? כל האשכולות שלך הפכו לבדיחה בגללך, אני רק והאחרים ענינו בהתחלה / בסוף
אני יותר נכון התחלתי בלקרוא לך טרול ואתה מרוב שאתה "גבר" עונה כמו ילד.. אתה ילד אפס שלא יודע כלום מהחיים, אפילו אמרצי שיש לך בנץ' מרשים אבל תכלס? לא ניראלי אתה בכלל קרוב ל140, אם היית דוחק 140 היה כבר סרטון.
אתה רוצה להקשיב לכל המפגרים האלה שיודעים דברים לפי הold book?
היום דברים מוכחים על פני המדע לרוב והם צודקים.
לך תקשיב לאיזה אפס שטוען שהוא טבעי ואתה יכול להגיע לזה אך ורק אימונים ותזונה

שכחת שעונים לו אז הוא עונה חזרה כמו ילד
"אתה שחיף בכלל שלא נראה מתאמן" וכו'.

Old book ?
למה לשחק עם ההורמונים בגוף שלך!?
למה לעשות PCT? אתה לפני תחרות ?
מי שרוצה להיות שרירי ולשמור על התוצאות שלו צריך שישאר לו חומר בדם.
אתה יודע מזה PCT אצל באדי בילדר? זה במקום להזריק 700 טסט בשבוע הוא מזריק 150-200 .
שום באדי בילדר אמיתי לא משתמש בפרגניל לא במהלך הסייקל (שזה נוגד לגמרי את מה שאתה מנסה לעשות ) וגם לא אחריו כי הם אף פעם לא יורדים מהסייקל . הם קבוע נמצאים על חומרים כדי להתקדם ולשמור על התוצאות .
שאתה מפסיק לקחת חומרים אתה לא יכול להשאר שרירי אתה כמו אקורדיון .
בגלל זה אם אתה לוקח חומרים אתה צריך להבין שאתה שהגוף הולך להפסיק לייצר טסטוסטרון טבעי ואתה לא יכול לשגע אותו כל חודשיים וחצי לשגע את ההורמונים בגוף אתה דופק תגוף שלך ברגע שאין לך טסט בגוף וזה מה שקורה שמפסיקים לקחת את החומרים אתה נדפק !!!
אתה צריך להבין שנגעת נסעת. אתה מתחיל לקחת חומרים אתה תצטרך ללמוד לחיות על טסט חיצוני.
בגלל זה עושים בלאסט & קרוז .
סייקל זה הדבר הכי נוראי שאתה יכול לעשות לעצמך . אתה רוצה להביא ילדים לעולם תקח פרגניל .. כי במהלך הסייקל הטסט הרבה יותר חזק מהפרגניל האשכים שלך יתכווצו אם אתה רוצה או לא. אתה משגע את הגוף. בלוטת יותרת המוח מפסיקה לייצר טסט טבעי ואתה לוקח חומר חיצוני שאומר לה כן לייצר ... בזמן שיש לך מספיק טסט בדם . אתה לא צריך את זה .

Old book ?
למה לשחק עם ההורמונים בגוף שלך!?
למה לעשות PCT? אתה לפני תחרות ?
מי שרוצה להיות שרירי ולשמור על התוצאות שלו צריך שישאר לו חומר בדם.
אתה יודע מזה PCT אצל באדי בילדר? זה במקום להזריק 700 טסט בשבוע הוא מזריק 150-200 .
שום באדי בילדר אמיתי לא משתמש בפרגניל לא במהלך הסייקל (שזה נוגד לגמרי את מה שאתה מנסה לעשות ) וגם לא אחריו כי הם אף פעם לא יורדים מהסייקל . הם קבוע נמצאים על חומרים כדי להתקדם ולשמור על התוצאות .
שאתה מפסיק לקחת חומרים אתה לא יכול להשאר שרירי אתה כמו אקורדיון .
בגלל זה אם אתה לוקח חומרים אתה צריך להבין שאתה שהגוף הולך להפסיק לייצר טסטוסטרון טבעי ואתה לא יכול לשגע אותו כל חודשיים וחצי לשגע את ההורמונים בגוף אתה דופק תגוף שלך ברגע שאין לך טסט בגוף וזה מה שקורה שמפסיקים לקחת את החומרים אתה נדפק !!!
אתה צריך להבין שנגעת נסעת. אתה מתחיל לקחת חומרים אתה תצטרך ללמוד לחיות על טסט חיצוני.
בגלל זה עושים בלאסט & קרוז .
סייקל זה הדבר הכי נוראי שאתה יכול לעשות לעצמך . אתה רוצה להביא ילדים לעולם תקח פרגניל .. כי במהלך הסייקל הטסט הרבה יותר חזק מהפרגניל האשכים שלך יתכווצו אם אתה רוצה או לא. אתה משגע את הגוף. בלוטת יותרת המוח מפסיקה לייצר טסט טבעי ואתה לוקח חומר חיצוני שאומר לה כן לייצר ... בזמן שיש לך מספיק טסט בדם . אתה לא צריך את זה .
תהיה בריא אני אפסיק לענות לך

• פותח/ת השרשור
תהיה בריא אני אפסיק לענות לך

אחי זה יפה שמישל וכולם ממליצים פה לעשות פרגניל במהלך הסייקל איזה יופי לנסות דברים על מתאמנים על אנשים שלא אכפת להם מהם.
כי בתכלס אף אחד באמת לא ניסה את זה על עצמו אחי הם מוכרים לך בלוף
בוא נשאל את דני או את אלירן מורגן אם הם לוקחים פרגניל במהלך הסייקל.
נראה לך שלאנשים ברמה הזאת אכפת מהאשכים ?
זה ספורט תחרותי הם רוצים להיות הthe best
מי שמפחד מאשכים מכווצים או בכללי מפחד מחומרים שלא יתחיל עם זה בכלל. שלא ישאל.. שלא אתעייץ שלא יקנה שלא אתעניין זה לא בשבילו ...
הם לא יעשו שום דבר שעלול לפגוע להם בתוצאות .
לכל דבר יש מחיר

• פותח/ת השרשור
ועדין בחרת במודע להגיד שטות ולטעות
אני לא מבין אותך, אתה נהנה להיות המשתמש הכי טיפש בפורום?

אתה דביל...
צודק אחי רוני קולמן וג'י משתמשים בפרוטוקול של lbs הם לוקחים פרגניל בסייקל.
והם גם עושים PcT שתי סייקלים בשנה כמוכם כמו השחיפים בפורום . אתה זה שמטעה...
לא עושים PCT אתה רוצה להיות שרירי אתה צריך שתמיד יהיה לך טסט מה לא ברור . אתה מקפיא זרע ואם אתה רוצה להביא ילדים אתה יכול לקחת פרגניל. זה הכל
באדי בילדר מקצועי לוקח למשל 700 טסט ואז ה"PCT" שלו (זה לא באמת PCT זה קרוז ) הוא לוקח 150-400 .
למה אתה חושב שקוראים לזה abuse ?
PCT עושים לפני תחרות או אם הבנת שזה לא בשבילך ואתה רוצה לחזור להתאמן טבעי..
אם אתה רוצה לעשות סייקל אחד או שניים בשנה אז אתה ליצן ואקורדיון שמשגע תהורמונים בגוף שלו מז**ו תגוף שלו וגם לא מביא תוצאות

אתה דביל...
צודק אחי רוני קולמן וג'י משתמשים בפרוטוקול של lbs הם לוקחים פרגניל בסייקל.
והם גם עושים PcT שתי סייקלים בשנה כמוכם כמו השחיפים בפורום . אתה זה שמטעה...
לא עושים PCT אתה רוצה להיות שרירי אתה צריך שתמיד יהיה לך טסט מה לא ברור . אתה מקפיא זרע ואם אתה רוצה להביא ילדים אתה יכול לקחת פרגניל. זה הכל
באדי בילדר מקצועי לוקח למשל 700 טסט ואז ה"PCT" שלו (זה לא באמת PCT זה קרוז ) הוא לוקח 150-400 .
למה אתה חושב שקוראים לזה abuse ?
PCT עושים לפני תחרות או אם הבנת שזה לא בשבילך ואתה רוצה לחזור להתאמן טבעי..
אם אתה רוצה לעשות סייקל אחד או שניים בשנה אז אתה ליצן ואקורדיון שמשגע תהורמונים בגוף שלו מז**ו תגוף שלו וגם לא מביא תוצאות
הקטע העצוב, שאתה כנראה לא תמות מהשטויות שלך, אתה תחיה עם בעיות שהיית מעדיף כבר למות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית