הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trt

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
החומרים בדרך.
הזמנתי טסט הולך להזריק שתי אמפולות בשבוע כל 3-4 ימים .
הזמנתי נולבה וארמידקס למקרה חירום
בעקרון אני לא רוצה לרדת מהסייקל אני רוצה לסיים 15 שבועות עם טסט 500.
ואז להשאר על trt
שתי שאלות :
כמה להזריק ? כמה פעמים בשבוע (קרוז) ואיזה כמות .
מה יקרה לי לאשכים אחרי השימוש ? אני יהיה עקר? אצטרך PCT רציני וכבד ?
אין פרגניל למתחכמים אין איך להשיג...
תכלס לא אכפת לי מה יקרה לי אני לא רוצה להביא ילדים. ולא אכפת לי מה גודל של האשכים .
במידה ואני הולך להשתמש בזה כמה חודשים טובים מה עוד ישתנה חוץ ממסת שריר בגוף שלי? (עצמות,קול,מצח,לסת,איבר מין)
האם אני ארגיש בhigh במהלך הסייקל ?
האם בסייקל כזה בסיס יש עלייה באגרסביות ? זאת אומרת rage roid ? במידה וכן האם אני מודה למעשים שלי או שאני יכול פתאום לריב מכות עם אבא שלי?

@BeN35

1. תפסיק לאכול סרטים ולהתעסק במקרקרים וכל השיט הזה.
אם תהיה עליה קטנה / סטייה קטנה במשהו לא תמות מזה . אנשים חיים ככה.
כמובן עם מדובר בסטייה מטורפת שעלולה לסכן חיים אז תרד מזה
לפעמים זה פשוט בא עם הגיל ובגלל אורח חיים לא נכון.

2. ג'ל- אוננות
אין שום יתרון אלא אם אתה עשית ניתוח לשינוי מין ואתה אשה שרוצה להיות גבר.😆

3. טסט דיפו 250 אחת ל10 ימים מינימום- שום מסננת שום כלום.
עדיף 100 כל כמה ימים אבל אני מבין את הקושי שלך אז תלך על 250 פעם ב10 ימים.

לא יהיו שום גלים ושום פיקים - אתה תתרגל הכל בסדר.

4. תתחיל כבר החיים ישתנו מקצה לקצה.
רוץ עם זה 4-5 חודשים

לא יהיה טוב ???
מרקרים על הפנים
סתם לא מתאים לתת זריקות
תמציא עוד סיבה "דימינוית" למה זה לא טוב

תעבור לגל

נערך לאחרונה:
מה השתנה מהפוסט הקודם? וזה שלפניו? וזה של לפניי חצי שנה? כל x זמן אתה מעלה את אותן השאלות. בקצב הזה לא תתחיל טיפול לעולם ואם החלטת ככה - אז יאללה! רק תקבל כבר החלטה, אתה מושך את הסיפור הזה מאז שנרשמתי לפורום 🤣.

דרך אגב, איך מתקדם עם האימונים?

כן בגלל פיקים, ובגלל ההמרה, אפ תזריק כל שבוע 100מג הפיק יהיה סביר וההמרה תהיה סבירה אפ כל שבועים תזריק 250מג ההמרה תהיה הרבה יותר גבוהה וכך גם הפיק, מה שיגרום לקריסה והסיכוי להרגיש חרא עד שתגיע הזריקה הבאה מאוד גבוהה.

בחירה שלך אבל.
״מסננת״, כולה זריקה בשבוע אחי נו מה אתה עושה סיפור מכל נמלה.

עם פפטידים יש ימים אני מזריק 5 פעמים ביום אתה בוכה על פעם בשבוע בשביל לקבל רמת חיים של אדם נורמלי ? תעשה לי טובה.

5 פעמים ביום? אשכרה מסננת

מה השתנה מהפוסט הקודם? וזה שלפניו? וזה של לפניי חצי שנה? כל x זמן אתה מעלה את אותן השאלות. בקצב הזה לא תתחיל טיפול לעולם ואם החלטת ככה - אז יאללה! רק תקבל כבר החלטה, אתה מושך את הסיפור הזה מאז שנרשמתי לפורום 🤣.

דרך אגב, איך מתקדם עם האימונים?
תודה.
1) ניסיתי לדחות את הקץ
2) תור לרופא לוקח זמן
3) לחזור על בדיקות
4) זה לא החלטה קלה(זה לוותר על איבר בגוף)
5) תמיד יש עוד אנשים ״חדשים״ עם דעות על trt

על האימונים אני אומר תודה,כרגע היפרבן בנץ 115

זה לא החלטה קלה(זה לוותר על איבר בגוף
אתה ממש לא מוותר עליו
אתה משדרג אותו ל היברידי

היברידי = זה טוב
חוץ מזה תנסה מה יש לך להפסיד

זה לא שהיום אתה עם טסט 25 בדם, מזיין פעמיים ביום ומתאמן כמו חייה

אתה גם ככה על הפנים לפי התיאורים שלך
אז מה כבר יש להפסיד

לא דווקא לא הטסט שלי נמוך. עשיתי בדיקה ויצא לי 20 בטוטאל . אני חושב העלתי לפה בדיקה .
אין לי אוף סיזון. אני יודע פחות או יותר מה אני צריך לאכול אני לא מודד אחוזי שומן . אז לא באלי לזרוק סתם מספרים . אבל שאני סופר קלוריות ומודד כל מה שאני אוכל אני יכול להגיע לתוצאות מאוד יפות לא יודע כמה באחוזים אבל תוצאות יפות.
אני מבין מה אתה אומר אבל הלכת רחוק . אני סך הכל עושה בלאסט אנד קרוז .
נדחף לעוד שאלה.. מה כדי לשלב בקרוז ?
אנדרול ? דיבול או YK11 ?
בנוגע למשקלי עבודה יש לי דלקות בכתפיים אני כבר לא מרים 140.
בחודש אוגוסט הרמתי 130 קילו ל5 חזרות. חזרה לי הדלקת. התאוששתי ואז הגעתי ל120 קילו ל7 חזרות ושוב חזרה לי הדלקת .
חושב שהטסט יכול לרפא את מה שיש שמה ?
אני לא יודע איזה פרק זמן אני הולך להשתמש אני פשוט יודע שאם זה יגרום לי להרגיש טוב ויהיה לי בטחון עצמי . לא יהיה לי חרדות ודכאון אני יתמכר לזה אם יהיה לי שוב חשק לקום בבוקר ואני בטח לא ארצה להפסיק להשתמש .
למי אכפת כמה אתה מרים,תעלה לפה תמונה ומראה אם בכלל יש פוטנציאל ושווה להזריק חומר כי אם אתה נראה חרא להזריק סטרואידים לגוף מכוער זה כמו להשים גלגלים של פרארי באוטו ישן.
ועכשיו ברצינות אם אתה פאקינג אל תשאר טבעי ואם אתה לא אל תיקח חומרים כי מגוף מכוער יהיה לך גם פרצוף מכוער(חומרים להרבה זמן הורסים את הפנים)
פצעים,חרדות,בעיות דימוי גוף ועוד וכל זה בשביל שרירים חחחחחחח
נראלך הגיוני?
צודק או לא? @vl @OA @mr.gent
180 זה כלום אבל יותר ממה שאתה עושה חביבי
יש לך בנץ' חזק זה אני מוכן להוריד את הכובע אבל אתה ליצן ככה או ככה
כל אחד שקצת מרים כבד חושב הוא אל חחחחחח
תיהיו אלים למי אכפת כמה אתם מרימים,צריך לראות את הפיזיק לפני שמתחילים סייקל בשביל נראות שזה כנראה מה שפותח האשכול מחפש,שורה תחתונה חבל על הבריאות,הפיזית הנפשית המינית, חומרים זה פיכסה גועל נפש,אם יש גנטיקה נדירה ובאלך לקחת פרו תיקח,אם אתה סתם עוד אחד אל תיגע
סנורלקס מתי מתאמנים טוגדר

למי אכפת כמה אתה מרים,תעלה לפה תמונה ומראה אם בכלל יש פוטנציאל ושווה להזריק חומר כי אם אתה נראה חרא להזריק סטרואידים לגוף מכוער זה כמו להשים גלגלים של פרארי באוטו ישן.
ועכשיו ברצינות אם אתה פאקינג אל תשאר טבעי ואם אתה לא אל תיקח חומרים כי מגוף מכוער יהיה לך גם פרצוף מכוער(חומרים להרבה זמן הורסים את הפנים)
פצעים,חרדות,בעיות דימוי גוף ועוד וכל זה בשביל שרירים חחחחחחח
נראלך הגיוני?
צודק או לא? @vl @OA @mr.gent

כל אחד שקצת מרים כבד חושב הוא אל חחחחחח
תיהיו אלים למי אכפת כמה אתם מרימים,צריך לראות את הפיזיק לפני שמתחילים סייקל בשביל נראות שזה כנראה מה שפותח האשכול מחפש,שורה תחתונה חבל על הבריאות,הפיזית הנפשית המינית, חומרים זה פיכסה גועל נפש,אם יש גנטיקה נדירה ובאלך לקחת פרו תיקח,אם אתה סתם עוד אחד אל תיגע
סנורלקס מתי מתאמנים טוגדר
יום חמישי 5 בבוקר בחור צעיר ושרירי כמוך אמור לחפור בתוך אשה ולא בפורום lbs
😆😆😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית