הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

ראיתי כאן כמה פעמים שהם שינו את הטעם מתישהו בשנים האחרונות, כי היה לי אותו לפני איזה 5-6 שנים וזה היה אחד המגעילים 🤢 אבל נראה לי שאזמין אותו נראה מה השתנה.

טעם מושלם
מה שטוב במיי פרוטאין זה הסאמפלים. אל תקח סיכונים ותקנה עכשיו שק.
תקנה מה שאתה קונה בדרך כלל. ותקנה כמה סאמפלים בודדים. אני ממליץ באמת על Rock Road ו-Vanila. תביא איזה 2 מכל טעם שתוכל לנסות פעם אחת עם מים ופעם אחת עם חלב. אני בטוח שלפחות אחד מהם יעשה לך את זה.

Rocky road עוד טעם שיכול להיות שנוי במחלוקת למי שלא מאוהבי הז'אנר (כי הוא מאוד מיוחד), אבל הוניל שלהם זה פשוט גלידת וניל של מקדונלדס.

לא אמרו שמקבלים הנחה נוספת כמשתמש חדש באתר של מייפרוטאין? נרשמתי (פעם ראשונה) ולא קיבלתי משהו נוסף חוץ מהמבצע של ה40%, יש סיבה?

נערך לאחרונה:
לא אמרו שמקבלים הנחה נוספת כמשתמש חדש באתר של מייפרוטאין? נרשמתי (פעם ראשונה) ולא קיבלתי משהו נוסף חוץ מהמבצע של ה40%, יש סיבה?
אתה צריך לפתוח על קוד של מישהו אחר, אתה תקבל 15% הנחה לקנייה הראשונה והוא יקבל 30 ש"ח על הקנייה הראשונה שלך. תנסה פשוט לשים קוד של מישהו עכשיו, אם בא לך את שלי:
YBAO-R3

מי שרוצה עכשיו זאת הזדמנות טובה להזמין, יש 30% על כל האתר ו37% על חלק מהדברים (כולל חלבון).
אפשר להזמין 5 קילו חלבון ב214 ש"ח, יש את ההנחה של ה37% ותוסיפו עוד 15% עם הקוד HONEYIL
ואם זה משתמש חדש אז אפילו יותר זול.
אבל שימו לב שהדולר ירד בימים האחרונים ונכון לכתיבת שורות אלו - אם תזמינו מעל 234 ש"ח אתם עוברים את ה75$ ומשלמים מכס.
ואתם צריכים הזמנה של לפחות 230 ש"ח בשביל משלוח חינם.
קיצור צריך לשחק עם זה....
מציע לכם לעשות הזמנות עכשיו כי אי אפשר לדעת אם הדולר פתאום ירד שוב ונצטרך לא לעבור את ה230 ש"ח בשביל לא לשלם מכס (וזה לא מסתדר עם ההזמנה חינם מעל 230 ש"ח)

• פותח/ת השרשור
מי שרוצה עכשיו זאת הזדמנות טובה להזמין, יש 30% על כל האתר ו37% על חלק מהדברים (כולל חלבון).
אפשר להזמין 5 קילו חלבון ב214 ש"ח, יש את ההנחה של ה37% ותוסיפו עוד 15% עם הקוד HONEYIL
ואם זה משתמש חדש אז אפילו יותר זול.
אבל שימו לב שהדולר ירד בימים האחרונים ונכון לכתיבת שורות אלו - אם תזמינו מעל 234 ש"ח אתם עוברים את ה75$ ומשלמים מכס.
ואתם צריכים הזמנה של לפחות 230 ש"ח בשביל משלוח חינם.
קיצור צריך לשחק עם זה....
מציע לכם לעשות הזמנות עכשיו כי אי אפשר לדעת אם הדולר פתאום ירד שוב ונצטרך לא לעבור את ה230 ש"ח בשביל לא לשלם מכס (וזה לא מסתדר עם ההזמנה חינם מעל 230 ש"ח)
לדעתי צריך לחכות עוד
יהיו מבצעים יותר טובים

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה צודק, הרבה חבר'ה התלוננו שאי אפשר להזמין 5 קילו חלבון בלי לשלם מכס... אז עכשיו זה אפשרי והסברתי גם איך
אתה צודק בהחלט אחי
לא אמרתי שאתה טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית