נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
תן לי עד יום שני אתה תקבל חוות דעת מדויקתאבל נראה לי שאזמין אותו נראה מה השתנה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן לי עד יום שני אתה תקבל חוות דעת מדויקתאבל נראה לי שאזמין אותו נראה מה השתנה.
תזמין אותי לסקופ מה זה חוות דעת?תן לי עד יום שני אתה תקבל חוות דעת מדויקת
יום שלישי אני לא לומד, אתה מוזמן להגיע באהבהתזמין אותי לסקופ מה זה חוות דעת?
מה שטוב במיי פרוטאין זה הסאמפלים. אל תקח סיכונים ותקנה עכשיו שק.ראיתי כאן כמה פעמים שהם שינו את הטעם מתישהו בשנים האחרונות, כי היה לי אותו לפני איזה 5-6 שנים וזה היה אחד המגעילים 🤢 אבל נראה לי שאזמין אותו נראה מה השתנה.
טעם מושלם
מענייןגלידת וניל של מקדונלדס
התכוונתי לשנה שעברההמחירים עלו גבר, אינפלציה וזה
מישהו ניסה אננס?
לא אמרו שמקבלים הנחה נוספת כמשתמש חדש באתר של מייפרוטאין? נרשמתי (פעם ראשונה) ולא קיבלתי משהו נוסף חוץ מהמבצע של ה40%, יש סיבה?
צריך להירשם מתחת למישהו עד כמה שאני זוכרמישהו יודע? לא אמורה להיות הנחה למשתמש חדש?
אתה צריך לפתוח על קוד של מישהו אחר, אתה תקבל 15% הנחה לקנייה הראשונה והוא יקבל 30 ש"ח על הקנייה הראשונה שלך. תנסה פשוט לשים קוד של מישהו עכשיו, אם בא לך את שלי:לא אמרו שמקבלים הנחה נוספת כמשתמש חדש באתר של מייפרוטאין? נרשמתי (פעם ראשונה) ולא קיבלתי משהו נוסף חוץ מהמבצע של ה40%, יש סיבה?
לדעתי צריך לחכות עודמי שרוצה עכשיו זאת הזדמנות טובה להזמין, יש 30% על כל האתר ו37% על חלק מהדברים (כולל חלבון).
אפשר להזמין 5 קילו חלבון ב214 ש"ח, יש את ההנחה של ה37% ותוסיפו עוד 15% עם הקוד HONEYIL
ואם זה משתמש חדש אז אפילו יותר זול.
אבל שימו לב שהדולר ירד בימים האחרונים ונכון לכתיבת שורות אלו - אם תזמינו מעל 234 ש"ח אתם עוברים את ה75$ ומשלמים מכס.
ואתם צריכים הזמנה של לפחות 230 ש"ח בשביל משלוח חינם.
קיצור צריך לשחק עם זה....
מציע לכם לעשות הזמנות עכשיו כי אי אפשר לדעת אם הדולר פתאום ירד שוב ונצטרך לא לעבור את ה230 ש"ח בשביל לא לשלם מכס (וזה לא מסתדר עם ההזמנה חינם מעל 230 ש"ח)
יכול להיות שאתה צודק, הרבה חבר'ה התלוננו שאי אפשר להזמין 5 קילו חלבון בלי לשלם מכס... אז עכשיו זה אפשרי והסברתי גם איךלדעתי צריך לחכות עוד
יהיו מבצעים יותר טובים
אתה צודק בהחלט אחייכול להיות שאתה צודק, הרבה חבר'ה התלוננו שאי אפשר להזמין 5 קילו חלבון בלי לשלם מכס... אז עכשיו זה אפשרי והסברתי גם איך
11.11 אולי יהיה הפתעותלדעתי צריך לחכות עוד
יהיו מבצעים יותר טובים
אתה יכול להגיד IHERB אחי אנחנו לא נסקול אותךעדיף *לדעתי להמתין ל11.11
בכל האתרים
הרגשתי לא נעיםאתה יכול להגיד IHERB אחי אנחנו לא נסכול אותך