כמה קילו יצא לך?הצלחתי 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה קילו יצא לך?הצלחתי 😆
טילללל, החזירו את הקופון הזה, לפני כמה ימים ניסיתי beast ולא עבדאני רק אניח את זה פה...
שימו 5 קילו, ותוסיפו את הקוד beast של אדי הול
וכל זה בלי לפתוח משתמש חדש.... אם אתם פותחים חדש יש עוד טיפה הנחה ואתם יכולים להרוויח עוד 60 שקל להזמנה הבאה במשתמש אחר
בכללי אני ממש אוהב כל מה שקשור לתותאם אתה לא ממש חולה תות אז הייתי מוותר עליו.
7.5 (3 טעמים שונים) ושני סאמפלים. והמולטי שהם נותנים.כמה קילו יצא לך?
בפחות מ75 דולר? אצלי יצא 256, תוכל לצלם מסך?בכללי אני ממש אוהב כל מה שקשור לתות
7.5 (3 טעמים שונים) ושני סאמפלים. והמולטי שהם נותנים.
עוד לא הזמנתי, עוד מעט אלך להביא את הארנק
שים קופון beast תוציא הזמנה גג 2אז לא הבנתי, כדאי לחכות לבלק פריידי או לא? (אני לא באי ספיקת חלבון רצינית אבל רוצה כבר להזמין)
בפחות מ75 דולר? אצלי יצא 256, תוכל לצלם מסך?
זה הסכוםצפה בקובץ המצורף 72716
הצלחתי 😆
אגב כתוב שם משלוח חינם מ 100 שקל, אבל יש A-Z vitamins מתנה ב 230
בסכום הזה עם משתמש חדש זה 3 שקים של 2.5 (rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry) ו 2 סאמפלים
אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי
עשית את התרגיל של המשתמש חדש הממממזה הסכום
שום תרגיל, זו פעם ראשונה שאני מזמין משם 🙄עשית את התרגיל של המשתמש חדש הממממ
מישהו פה נחסם? 😆יש לעוד מישהו בעיה להיכנס עם המשתמש שלו? כשאני מנסה לעשות LOGIN זה לא מגיב פשוט 😕
מזה אני חושש...מישהו פה נחסם? 😆
אחלה טעם. אפילו חזרתי אליו פעם-פעמיים.הזמנתי בטעם בננה 2.5קג ו2.5קג rocky road. איך הבננה? מניח שסבבה כי בננה זה טעם בטוח בדרכ
אז נראה לי שתאהב.בכללי אני ממש אוהב כל מה שקשור לתות
מה זה חסימות, מקסימום cookies או כתובת ip… אה וכמובן מייל חדש, אבל זה לכל חשבון חדש.מזה אני חושש...
למרות שאני לא מזמין מהם הרבה בכלל, הזמנתי לפני שנה בבלאק פריידיי, ולפני כמה חודשים פתחתי עוד משתמש חדש אבל לא הזמנתי כלום בסוף אז חשבתי עכשיו להזמין פעם אחרונה ממשתמש חדש ויותר לא לפתוח משתמשים עם כל החסימות שהם עושים.
כנל לךעשית את התרגיל של המשתמש חדש הממממ
אני כבר לא יכול, יש לי באן שם חחחחח
ניסיתי דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה גם...מה זה חסימות, מקסימום cookies או כתובת ip… אה וכמובן מייל חדש, אבל זה לכל חשבון חדש.
תפתח בincognito ואם עדיין לא עובד תעשה ריסטרט לראוטר או אם זה בעבודה תגש דרך רשת אחרת (בטלפון, מהבית וכו')
מאוד מאוד מאוד סקפטי שיש להם צ׳יפ בתוך הגוף שלך שמזהה שמישהו עם הdna שלך ניסה לפתוח חשבון פעמיים.ניסיתי דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה גם...
אני אנסה בבית.
היה כאן פוסט של מישהו שניסה בערך הכל, כמעט החליף שם במשרד הפנים ועשה ניתוחים פלסטיים להיראות שונה, ולא הצליח
מאוד מאוד מאוד סקפטי שיש להם צ׳יפ בתוך הגוף שלך שמזהה שמישהו עם הdna שלך ניסה לפתוח חשבון פעמיים.
דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה זה עדיין מאותה כתובת ip.
כמובן, גם תלוי באיזה שלב החסימה.זה לא זה, כנראה שמי שחוטף באן פשוט לא מקפיד לשנות את הכל על הניסיון הראשון
אם נגיד ניקית קוקיז ושינית אייפי אבל השתמשת באותה הכתובת מייל וכרטיס אשראי, שרפת את האייפי החדש ואתה צריך להתחיל מההתחלה.
כנ״ל לגבי כל מיני ״חורים״ אחרים, אם לא כיסית את הכל - שרפת את מה שעשית מחדש.
זאת כמובן רק ספקולציה שלי, לא יודע אם במיי פרוטאין משתמשים במערכת כזאת - אבל ככה זה בדרך כלל עובד.
כמובן, גם תלוי באיזה שלב החסימה.
אבל סופו של יום אפשר להסכים שאין משהו מתוחכם יותר מדי פה (עם כל הכבוד לכל הניסיונות של כולם, אני עובד בתחום ועוד לא נתקלתי בשום מערכת שבאמת יכולה למנוע דברים כאלה, בוטים וכו׳, רק הצליחו להקשות קצת), פשוט דברים בסיסיים שאתה משתמש בהם שוב.