הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

הזמנתי בטעם בננה 2.5קג ו2.5קג rocky road. איך הבננה? מניח שסבבה כי בננה זה טעם בטוח בדרכ

אני רק אניח את זה פה...

שימו 5 קילו, ותוסיפו את הקוד beast של אדי הול

וכל זה בלי לפתוח משתמש חדש.... אם אתם פותחים חדש יש עוד טיפה הנחה ואתם יכולים להרוויח עוד 60 שקל להזמנה הבאה במשתמש אחר
טילללל, החזירו את הקופון הזה, לפני כמה ימים ניסיתי beast ולא עבד

אז לא הבנתי, כדאי לחכות לבלק פריידי או לא? (אני לא באי ספיקת חלבון רצינית אבל רוצה כבר להזמין)

בכללי אני ממש אוהב כל מה שקשור לתות

7.5 (3 טעמים שונים) ושני סאמפלים. והמולטי שהם נותנים.
עוד לא הזמנתי, עוד מעט אלך להביא את הארנק
בפחות מ75 דולר? אצלי יצא 256, תוכל לצלם מסך?
אז לא הבנתי, כדאי לחכות לבלק פריידי או לא? (אני לא באי ספיקת חלבון רצינית אבל רוצה כבר להזמין)
שים קופון beast תוציא הזמנה גג 2
ובבלאק פריידי אם יהיה מבצעים יותר טובים תוציא איזה 500 הזמנות

בפחות מ75 דולר? אצלי יצא 256, תוכל לצלם מסך?
צפה בקובץ המצורף 72716
הצלחתי 😆
אגב כתוב שם משלוח חינם מ 100 שקל, אבל יש A-Z vitamins מתנה ב 230
בסכום הזה עם משתמש חדש זה 3 שקים של 2.5 (rocky road, cinnamon danish, stevia strawberry) ו 2 סאמפלים

אם יש הערות על הטעמים תגידו, עוד לא הזמנתי
זה הסכום

מישהו פה נחסם? 😆
מזה אני חושש...
למרות שאני לא מזמין מהם הרבה בכלל, הזמנתי לפני שנה בבלאק פריידיי, ולפני כמה חודשים פתחתי עוד משתמש חדש אבל לא הזמנתי כלום בסוף אז חשבתי עכשיו להזמין פעם אחרונה ממשתמש חדש ויותר לא לפתוח משתמשים עם כל החסימות שהם עושים.

מזה אני חושש...
למרות שאני לא מזמין מהם הרבה בכלל, הזמנתי לפני שנה בבלאק פריידיי, ולפני כמה חודשים פתחתי עוד משתמש חדש אבל לא הזמנתי כלום בסוף אז חשבתי עכשיו להזמין פעם אחרונה ממשתמש חדש ויותר לא לפתוח משתמשים עם כל החסימות שהם עושים.
מה זה חסימות, מקסימום cookies או כתובת ip… אה וכמובן מייל חדש, אבל זה לכל חשבון חדש.
תפתח בincognito ואם עדיין לא עובד תעשה ריסטרט לראוטר או אם זה בעבודה תגש דרך רשת אחרת (בטלפון, מהבית וכו')
עשית את התרגיל של המשתמש חדש הממממ
אני כבר לא יכול, יש לי באן שם חחחחח
כנל לך

מה זה חסימות, מקסימום cookies או כתובת ip… אה וכמובן מייל חדש, אבל זה לכל חשבון חדש.
תפתח בincognito ואם עדיין לא עובד תעשה ריסטרט לראוטר או אם זה בעבודה תגש דרך רשת אחרת (בטלפון, מהבית וכו')
ניסיתי דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה גם...
אני אנסה בבית.
היה כאן פוסט של מישהו שניסה בערך הכל, כמעט החליף שם במשרד הפנים ועשה ניתוחים פלסטיים להיראות שונה, ולא הצליח

ניסיתי דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה גם...
אני אנסה בבית.
היה כאן פוסט של מישהו שניסה בערך הכל, כמעט החליף שם במשרד הפנים ועשה ניתוחים פלסטיים להיראות שונה, ולא הצליח
מאוד מאוד מאוד סקפטי שיש להם צ׳יפ בתוך הגוף שלך שמזהה שמישהו עם הdna שלך ניסה לפתוח חשבון פעמיים.

דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה זה עדיין מאותה כתובת ip.
אם אתה רוצה תשלח פה קישור לפוסט ההוא אני אעיף מבט, מבטיח שאפשר ליצור יותר מאחד

מאוד מאוד מאוד סקפטי שיש להם צ׳יפ בתוך הגוף שלך שמזהה שמישהו עם הdna שלך ניסה לפתוח חשבון פעמיים.

דרך מחשב של מישהו אחר בעבודה זה עדיין מאותה כתובת ip.

זה לא זה, כנראה שמי שחוטף באן פשוט לא מקפיד לשנות את הכל על הניסיון הראשון

אם נגיד ניקית קוקיז ושינית אייפי אבל השתמשת באותה הכתובת מייל וכרטיס אשראי, שרפת את האייפי החדש ואתה צריך להתחיל מההתחלה.
כנ״ל לגבי כל מיני ״חורים״ אחרים, אם לא כיסית את הכל - שרפת את מה שעשית מחדש.

זאת כמובן רק ספקולציה שלי, לא יודע אם במיי פרוטאין משתמשים במערכת כזאת - אבל ככה זה בדרך כלל עובד.

אני עשיתי הזמנה ראשונה ממיפרוטאין לפני פחות מחודשיים, מאז עשיתי סה"כ 4 הזמנות שונות, על אותו כרטיס אשראי, מייל חדש כמובן, שם אחר ולאותה כתובת.
פשוט דרך גלישה בסתר ואז אין קוקיז, כתובת ip השתנתה אולי פעם אחת (לפעמים הזמנתי על הנתונים ולפעמים על הויפי בבית).
עכשיו עוד הזמנה של 7.5 ק"ג חלבון, מקווה שלא יהיה בעיות

זה לא זה, כנראה שמי שחוטף באן פשוט לא מקפיד לשנות את הכל על הניסיון הראשון

אם נגיד ניקית קוקיז ושינית אייפי אבל השתמשת באותה הכתובת מייל וכרטיס אשראי, שרפת את האייפי החדש ואתה צריך להתחיל מההתחלה.
כנ״ל לגבי כל מיני ״חורים״ אחרים, אם לא כיסית את הכל - שרפת את מה שעשית מחדש.

זאת כמובן רק ספקולציה שלי, לא יודע אם במיי פרוטאין משתמשים במערכת כזאת - אבל ככה זה בדרך כלל עובד.
כמובן, גם תלוי באיזה שלב החסימה.
אבל סופו של יום אפשר להסכים שאין משהו מתוחכם יותר מדי פה (עם כל הכבוד לכל הניסיונות של כולם, אני עובד בתחום ועוד לא נתקלתי בשום מערכת שבאמת יכולה למנוע דברים כאלה, בוטים וכו׳, רק הצליחו להקשות קצת), פשוט דברים בסיסיים שאתה משתמש בהם שוב.

כמובן, גם תלוי באיזה שלב החסימה.
אבל סופו של יום אפשר להסכים שאין משהו מתוחכם יותר מדי פה (עם כל הכבוד לכל הניסיונות של כולם, אני עובד בתחום ועוד לא נתקלתי בשום מערכת שבאמת יכולה למנוע דברים כאלה, בוטים וכו׳, רק הצליחו להקשות קצת), פשוט דברים בסיסיים שאתה משתמש בהם שוב.

מערכת שזוכרת נתון מסוים שאמור להיות בבאן וחוסמת נתונים אחרים קשורים (anti fraud) נשמע לא מורכב ליישום,
מצד שני קשה לי להבין מה יוצא למיי פרוטאין מזה
(כלכלית עדיף פשוט להפחיד עם איזשהו מכתב או אזהרה, ולא לחפש ולהתיש את הלקוח)

מנגד יש פה אנשים שחושבים שאבקת חלבון פחות טובה מגיינר כי אין שם חומצות אמינו, אז הייתי לוקח את הניסיון להערים על הדבר הזה בעירבון מוגבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית