מוניטין!!חחח זה משנה שעברה מאייהרב היה מבצע לא זוכר איזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוניטין!!חחח זה משנה שעברה מאייהרב היה מבצע לא זוכר איזה
אני אישית קונה אותו לבישולים. בחלק מהמתכונים שילוב של whey-קזאין עובד טוב יותר מאשר whey לבד.סתם מתעניין, מה מיוחד בקזאין דווקא?
אם השתמשת בקרדיט אז כןאני אצטרך לשלם מכס
יש לך המלצה?יש היום 50% על החטיפי חלבון.
יש לך המלצה?
מלךאישית אני חושב שהמוצרים של מיי פרוטאין פשוט לא טעימים ובגלל זה הם מתומחרים כמו קריסטל לעומת פריגת.
יש להם כמה סבילים, @Snorlax jr מכיר לדעתי, אבדוק אם נשאר פה איזה שריד מהם אצלם לך.
אשלח פה כמה שניסיתי שלדעתי הכי מוצלחים, אשלח אחרי האימון או מחר.יש לך המלצה?
@ליאמוש
אני אתייג אותך גם כן בשישי בבוקר בנוסף לסייל שלהם..
אני חושב שלא יהיה להם סייבר מנדיי, הם עשו כבר משום מה. אני יודע שזה אחרי הבלאק פרדיי אבל אולי הם החליטו אחרת 😲
מה הכוונה? שייק כאילו?לי זה טעים יותר. אחרי שעה במקפיא זה כמו גלידה.
ללא המקפיא, אפשר לאכול את זה עם כפית, טעם של פודינג וניל.
לגבי וויטמינים עדיף אייהרב ללא ספק
במחירלמה בעצם? יש הבדל באיכות?
מחיר לכמות בד"כ, נגיד אני קונה באייהרב ultra omega 3 של now, ובאומגה של מייפרוטאין צריך לקחת איזה 6-8 כדורים בשביל להגיע לכמות של 2 כדורים של מה שאצלי. גם לא משתלם וגם סתם יותר סיבוך.למה בעצם? יש הבדל באיכות?
איזה אתה קונה? מזמן כבר לא קניתי לא זוכר כמה שלי עלהאתה מביא 500 כדורים אומגה למשל ב80 שקל
אעדכן אותך בשישיאז בסופו של דבר, מה הם הקודים שצריך להכניס כדי לקבל את ההנחה הכי גדולה בבלאק פרייד?
Check out this product I found on iHerb. Now Foods, אומגה 3 מזוקקת מולקולרית, 500 כמוסות רכותמחיר לכמות בד"כ, נגיד אני קונה באייהרב ultra omega 3 של now, ובאומגה של מייפרוטאין צריך לקחת איזה 6-8 כדורים בשביל להגיע לכמות של 2 כדורים של מה שאצלי. גם לא משתלם וגם סתם יותר סיבוך.
איזה אתה קונה? מזמן כבר לא קניתי לא זוכר כמה שלי עלה
ב ultra omega 3 שלהם יש בערך פי 3 EPA+DHA בכל קפסולהCheck out this product I found on iHerb. Now Foods, אומגה 3 מזוקקת מולקולרית, 500 כמוסות רכות
Essential Omega-3פעם היה ל myprotein אומגה 3 1000 כדורים
לאן זה נעלם
Essential Omega-3
האמת שנראה משתלם, למרות שיש רק 300 EPA+DHA
אעדכן אותך בשישי
Check out this product I found on iHerb. Now Foods, אומגה 3 מזוקקת מולקולרית, 500 כמוסות רכות
@oriya2
Layered Protein Bar
+ birthday cake
Peanut butter
ה2 הנוספים שהוספתי בכתב הם נחמדים
הכי מוצלח זה השוקולד סנדיי
כל שאר הדברים סבילים אבל לא מוצלחים