עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מאמין שזה רק 55 ושהביסט נותן 60
אבל אגלה מחר אם צדקתי או לא
אני חושב שאני אחכה למחר שכל האתר יהיה 55% ואז נוכל להוסיף עוד הנחותבאמת עדיף את הקופון של beast.
תמידעדיין צריך להזמין מתחת 75$ ומתחת 10 ק"ג?
בסוף נגיע למצב שמשתמשים חדשים יקבלו כסף על הזמנה מחראני חושב שאני אחכה למחר שכל האתר יהיה 55% ואז נוכל להוסיף עוד הנחות
כרגע ההנחות שיש לי לא נוספות..
HONEYIL אמור להוסיף עוד 15% אז בתכלס אפשרי אולי להגיע ל70% בלי משתמש חדש.
(55% בלאק פרדיי + 15% honeyil)
נראלי אני בסוף אקנה ביגוד:s47:אני חושב שאני אחכה למחר שכל האתר יהיה 55% ואז נוכל להוסיף עוד הנחות
כרגע ההנחות שיש לי לא נוספות..
HONEYIL אמור להוסיף עוד 15% אז בתכלס אפשרי אולי להגיע ל70% בלי משתמש חדש.
זה לא יהיה 70%, ה honeyil נותן 15% הנחה נוספת מהמחיר החדש, לא 15% מהמחיר ההתחלתי, ככה שגם אם יהיה 55% הנחה אז 15% נוספים יביאו אותך סה"כ ל 61.75% הנחה מהמחיר ההתחלתי, טיפה יותר משתלם מ beast אבל די בקטנה.HONEYIL אמור להוסיף עוד 15% אז בתכלס אפשרי אולי להגיע ל70% בלי משתמש חדש.
אה אוףזה לא יהיה 70%, ה honeyil נותן 15% הנחה נוספת מהמחיר החדש, לא 15% מהמחיר ההתחלתי, ככה שגם אם יהיה 55% הנחה אז 15% נוספים יביאו אותך סה"כ ל 61.75% הנחה מהמחיר ההתחלתי, טיפה יותר משתלם מ beast אבל די בקטנה.
היה לי זמן עכשיו שאני מחכה שהילד ירדם אז שיחקתי עם הקודים באתר,הכנסתי קודים שונים לראות מה יותר משתלם ונפל לי האסימון...אה אוף
Beast הכי משתלם היום ואם אתה עושה אותו אז אי אפשר שום קוד אחר ככה שהרווחת את המקסימוםהזמנתי 7.5 ק"ג חלבון סויה, ועוד שטויות כדי לעבור את ה210 ש"ח ולא לשלם על משלוח.
עשיתי רק beast כי אין לי כוח לכל השאר.
אני מחכה למחר סופיתBeast הכי משתלם היום ואם אתה עושה אותו אז אי אפשר שום קוד אחר ככה שהרווחת את המקסימום
@elchonon @yujinius @oriya2 @ליאמוש קודם כל ה55 אחוז הרגילים והקוד HONEYIL יותר שווה מbeast חבל שלא חיכית אלחנן..
בכל מקרה זאת ההזמנה שלי בתמונות אחד מהמחירים זה עם BEAST והשני זה עם השני קודים שציינתי! צפה בקובץ המצורף 73477 צפה בקובץ המצורף 73478 צפה בקובץ המצורף 73479