הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

אני ממש סקרן לאיזו רמה זה יגיע מחר
Screenshot_20211125-191723_Email.jpg
@elchonon @OA @nlr666 @oriya2 @ליאמוש @Biggg
יאאלה חברה תהנו!!!!

לא מאמין שזה רק 55 ושהביסט נותן 60
אבל אגלה מחר אם צדקתי או לא
באמת עדיף את הקופון של beast.
אני חושב שאני אחכה למחר שכל האתר יהיה 55% ואז נוכל להוסיף עוד הנחות
כרגע ההנחות שיש לי לא נוספות..
HONEYIL אמור להוסיף עוד 15% אז בתכלס אפשרי אולי להגיע ל70% בלי משתמש חדש.
(55% בלאק פרדיי + 15% honeyil)

עדיין צריך להזמין מתחת 75$ ומתחת 10 ק"ג?
תמיד
בסוף נגיע למצב שמשתמשים חדשים יקבלו כסף על הזמנה מחר

נראלי אני בסוף אקנה ביגוד:s47:

זה לא יהיה 70%, ה honeyil נותן 15% הנחה נוספת מהמחיר החדש, לא 15% מהמחיר ההתחלתי, ככה שגם אם יהיה 55% הנחה אז 15% נוספים יביאו אותך סה"כ ל 61.75% הנחה מהמחיר ההתחלתי, טיפה יותר משתלם מ beast אבל די בקטנה.

זה לא יהיה 70%, ה honeyil נותן 15% הנחה נוספת מהמחיר החדש, לא 15% מהמחיר ההתחלתי, ככה שגם אם יהיה 55% הנחה אז 15% נוספים יביאו אותך סה"כ ל 61.75% הנחה מהמחיר ההתחלתי, טיפה יותר משתלם מ beast אבל די בקטנה.
אה אוף

היה לי זמן עכשיו שאני מחכה שהילד ירדם אז שיחקתי עם הקודים באתר,הכנסתי קודים שונים לראות מה יותר משתלם ונפל לי האסימון...
זה מזכיר את ההנחות שהיו במשביר מלא פעמים (אולי גם עכשיו, לא הייתי שם מלא זמן) כתוב לך נגיד 30% הנחה, לחברי מועדון 20% הנחה נוספת, ורואים כל הזמן את המוכרות עם מחשבון מסבירות ללקוחות שזה לא 50% הנחה

הזמנתי 7.5 ק"ג חלבון סויה, ועוד שטויות כדי לעבור את ה210 ש"ח ולא לשלם על משלוח.

עשיתי רק beast כי אין לי כוח לכל השאר.

הזמנתי 7.5 ק"ג חלבון סויה, ועוד שטויות כדי לעבור את ה210 ש"ח ולא לשלם על משלוח.

עשיתי רק beast כי אין לי כוח לכל השאר.
Beast הכי משתלם היום ואם אתה עושה אותו אז אי אפשר שום קוד אחר ככה שהרווחת את המקסימום

@elchonon @yujinius @oriya2 @ליאמוש קודם כל ה55 אחוז הרגילים והקוד HONEYIL יותר שווה מbeast חבל שלא חיכית אלחנן..
בכל מקרה זאת ההזמנה שלי בתמונות אחד מהמחירים זה עם BEAST והשני זה עם השני קודים שציינתי!
Screenshot_20211126-010927_Chrome.jpg
Screenshot_20211126-010957_Chrome.jpg
Screenshot_20211126-010931_Chrome.jpg

@elchonon @yujinius @oriya2 @ליאמוש קודם כל ה55 אחוז הרגילים והקוד HONEYIL יותר שווה מbeast חבל שלא חיכית אלחנן..
בכל מקרה זאת ההזמנה שלי בתמונות אחד מהמחירים זה עם BEAST והשני זה עם השני קודים שציינתי! צפה בקובץ המצורף 73477 צפה בקובץ המצורף 73478 צפה בקובץ המצורף 73479

גם אני הכנתי עוד 2 הזמנות, אזמין מחר שאהיה סגורה על הכל. עשיתי כבר 2 הזמנות ביום שני אז לא כזה בלחץ. בתאכלס. לא צריכה כלום ממה שהזמנתי. אבל אני אישה. יש סיבה יותר טובה מלהזמין במבצעים?!?!? ואם אנחנו כבר במעמד זה. לכל הנשואים למינהם. מקווה שהכרטיס אשראי שלכם שורד את החודש הזה….

לא נותנים להוסיף קודים אז היום יוצא יותר יקר. איזו נפילה 🤦‍♂️

עריכה: כנראה סתם בעיה טכנית, עכשיו הbeast עובד לי 🤩 אבל הוא מחליף את ההנחה. עדיף להשתמש בhoneyil יחד עם ההנחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית