עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Beast מבטל לך את ההנחה הכללית באתר. Honeyil מוריד לך 15% מהיתרה לאחר הנחה כללית של 55%.Honeyilלבדו יותר שווה מbeast?
לפי התמונות אתה יכול לראות ששווה יותר השילוב של שניהם( האני וה55 הרגיל)לא נותנים להוסיף קודים אז היום יוצא יותר יקר. איזו נפילה 🤦♂️
עריכה: כנראה סתם בעיה טכנית, עכשיו הbeast עובד לי 🤩 אבל הוא מחליף את ההנחה. עדיף להשתמש בhoneyil יחד עם ההנחה.
@elchonon @yujinius @oriya2 @ליאמוש קודם כל ה55 אחוז הרגילים והקוד HONEYIL יותר שווה מbeast חבל שלא חיכית אלחנן..
בכל מקרה זאת ההזמנה שלי בתמונות אחד מהמחירים זה עם BEAST והשני זה עם השני קודים שציינתי! צפה בקובץ המצורף 73477 צפה בקובץ המצורף 73478 צפה בקובץ המצורף 73479
ההזמנה השנייה שלי מהחשבון על שם אח שלי:s49:לקחתי הזמנה יפה של ביגוד, זורקים גם המון מתנות חינם, בתור אחד שמתעסק באיקומרס הפ יודעים לקנות את הלקוח.
אם עשית הזמנה פחות מ72 שעות מהם תהיה בטוח שזה נחשב להזמנה אחת ותצפה לשלם מס
לא סגור על זה אם זה לפי כתובת או תשלום, הייתי בודקההזמנה השנייה שלי מהחשבון על שם אח שלי:s49:
*כמובן אמצעי תשלום אחר)
בעבר כבר הזמנתי על שם אח שלי(עשיתי חשבון על שמו)לא סגור על זה אם זה לפי כתובת או תשלום, הייתי בודק
שמע הביאו לי 3 מסיכות עם מיתוג שלהם חלק מהמתנות חינם, הרגו אותיבעבר כבר הזמנתי על שם אח שלי(עשיתי חשבון על שמו)
נזמין ונראה מה יהיה
לפנק לפנק לפנקשמע הביאו לי 3 מסיכות עם מיתוג שלהם חלק מהמתנות חינם, הרגו אותי
עשיתי הזמנה אחת לפי שפירסמתי ואני כנראה אזמין עוד חלבון כי באמת זה שווה וחבל לפספס 🤩🤩טוב עשיתי עוד הזמנה כי חבל לא לעשות במחירים האלה (פתחתי משתמש חדש על שם אישתי ומהטלפון שלה)
7.5 קילו חלבון - רוקי רואד (@Snorlax jr כל כך התלהבתי ממנו שהזמנתי עוד), קרם עוגיות ובננה, בשביל שיגיע ל 210 הזמנתי 2 פחים של 1250 מ"ל, 213 ש''ח הכל.
15 קילו אמור להספיק לי עד המבצע המטורף הבא 😃
שתי הנחות בנפרד, ביסט מביא לך 60 אחוז אבל מבטל כל הנחה אחרת.אפשר בבקשה לעשות סדר? הזמנתי היום לראשונה מהאתר.
מה זה Honeyil ומה זה Beast?
עשיתי הזמנה ברביעי בערב, אם אעשה עכשיו עוד אחת על משתמש חדש אבל על אותו כרטיס אשראי, אשלם מכס?מי שעדיין לא הזמין, הוסיפו עוד הנחות.
אפשר להגיע ל75 אחוז הנחה והם נותנים 6 מתנות חינם בהזמנה, פסיכי פסיכי פסיכי
תחום אפור מאוד, תשאל @Snorlax jrעשיתי הזמנה ברביעי בערב, אם אעשה עכשיו עוד אחת על משתמש חדש אבל על אותו כרטיס אשראי, אשלם מכס?
אוקיי, תודהתחום אפור מאוד, תשאל @Snorlax jr
הוא אמר שהזמין ככה
האמתי אין לי מושג בעצמי אפילותחום אפור מאוד, תשאל @Snorlax jr
הוא אמר שהזמין ככה
כלומר ביום רגיל, ההנחה היא 60%?שתי הנחות בנפרד, ביסט מביא לך 60 אחוז אבל מבטל כל הנחה אחרת.
כרגע הכי טוב זה להזמין עם קוד HONEYIL וקוד ממשתמש חדש.
Honeyil זה עוד 15 אחוזים נוספים לאחר הורדה של 55 אחוז הרגילים באתר.
הם העלו ל60 כןכלומר ביום רגיל, ההנחה היא 60%?