הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

לא נותנים להוסיף קודים אז היום יוצא יותר יקר. איזו נפילה 🤦‍♂️

עריכה: כנראה סתם בעיה טכנית, עכשיו הbeast עובד לי 🤩 אבל הוא מחליף את ההנחה. עדיף להשתמש בhoneyil יחד עם ההנחה.
לפי התמונות אתה יכול לראות ששווה יותר השילוב של שניהם( האני וה55 הרגיל)

@elchonon @yujinius @oriya2 @ליאמוש קודם כל ה55 אחוז הרגילים והקוד HONEYIL יותר שווה מbeast חבל שלא חיכית אלחנן..
בכל מקרה זאת ההזמנה שלי בתמונות אחד מהמחירים זה עם BEAST והשני זה עם השני קודים שציינתי! צפה בקובץ המצורף 73477 צפה בקובץ המצורף 73478 צפה בקובץ המצורף 73479

לקחתי הזמנה יפה של ביגוד, זורקים גם המון מתנות חינם, בתור אחד שמתעסק באיקומרס הפ יודעים לקנות את הלקוח.

אם עשית הזמנה פחות מ72 שעות מהם תהיה בטוח שזה נחשב להזמנה אחת ותצפה לשלם מס

לקחתי הזמנה יפה של ביגוד, זורקים גם המון מתנות חינם, בתור אחד שמתעסק באיקומרס הפ יודעים לקנות את הלקוח.

אם עשית הזמנה פחות מ72 שעות מהם תהיה בטוח שזה נחשב להזמנה אחת ותצפה לשלם מס
ההזמנה השנייה שלי מהחשבון על שם אח שלי:s49:
*כמובן אמצעי תשלום אחר)

טוב עשיתי עוד הזמנה כי חבל לא לעשות במחירים האלה (פתחתי משתמש חדש על שם אישתי ומהטלפון שלה)
7.5 קילו חלבון - רוקי רואד (@Snorlax jr כל כך התלהבתי ממנו שהזמנתי עוד), קרם עוגיות ובננה, בשביל שיגיע ל 210 הזמנתי 2 פחים של 1250 מ"ל, 213 ש''ח הכל.
15 קילו אמור להספיק לי עד המבצע המטורף הבא 😃

טוב עשיתי עוד הזמנה כי חבל לא לעשות במחירים האלה (פתחתי משתמש חדש על שם אישתי ומהטלפון שלה)
7.5 קילו חלבון - רוקי רואד (@Snorlax jr כל כך התלהבתי ממנו שהזמנתי עוד), קרם עוגיות ובננה, בשביל שיגיע ל 210 הזמנתי 2 פחים של 1250 מ"ל, 213 ש''ח הכל.
15 קילו אמור להספיק לי עד המבצע המטורף הבא 😃
עשיתי הזמנה אחת לפי שפירסמתי ואני כנראה אזמין עוד חלבון כי באמת זה שווה וחבל לפספס 🤩🤩

אפשר בבקשה לעשות סדר? הזמנתי היום לראשונה מהאתר.
מה זה Honeyil ומה זה Beast?
שתי הנחות בנפרד, ביסט מביא לך 60 אחוז אבל מבטל כל הנחה אחרת.
כרגע הכי טוב זה להזמין עם קוד HONEYIL וקוד ממשתמש חדש.
Honeyil זה עוד 15 אחוזים נוספים לאחר הורדה של 55 אחוז הרגילים באתר.

מי שעדיין לא הזמין, הוסיפו עוד הנחות.

אפשר להגיע ל75 אחוז הנחה והם נותנים 6 מתנות חינם בהזמנה, פסיכי פסיכי פסיכי
עשיתי הזמנה ברביעי בערב, אם אעשה עכשיו עוד אחת על משתמש חדש אבל על אותו כרטיס אשראי, אשלם מכס?

תחום אפור מאוד, תשאל @Snorlax jr
הוא אמר שהזמין ככה
אוקיי, תודה
מה אומרים על אומגה 3 של מייפרוטאין? מתלבט אם להזמין עכשיו חבילה של 1000 כדורים במחיר מצחיק.
השאלה אם מישהו נזמין ויודע מה הסיכוי שזה יתחמצן ולא שווה (למרות שעכשיו חורף וקר בחוץ)

שתי הנחות בנפרד, ביסט מביא לך 60 אחוז אבל מבטל כל הנחה אחרת.
כרגע הכי טוב זה להזמין עם קוד HONEYIL וקוד ממשתמש חדש.
Honeyil זה עוד 15 אחוזים נוספים לאחר הורדה של 55 אחוז הרגילים באתר.
כלומר ביום רגיל, ההנחה היא 60%?

כלומר ביום רגיל, ההנחה היא 60%?
הם העלו ל60 כן
@yujinius
הזמנה ראשונה - 5 קילו rocky road + קילו אחד של ruby chocolate. יצא כאן 223 שקל
הזמנה שנייה בישביל אח שלי ואמא שלי - השאר לא רלוונטי אבל הכנסתי 250 גרם של cereal milk
הזמנה שלישית - 2.5 קילו rocky road עוד 2.5 קילו strawberry cream ולסיום 2.5 קילו של שיבולת שועל מהירה להכנה (עושה לשיבולת שועל שאני מכין מרקם נחמד) הזמנה כאן יצאה 163~ שקל.
כל הזמנה על שם אחר מהמשפחה, הזמנה שלישית יכלתי להזמין עוד אבל בישביל מה, יש לי מספיק חלבון לשנה D:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית