הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקה - כל כך קשה לחזור לשגרה

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
יש לי לוג, אבל בזמן האחרון אני לא מוצא את הזמן לעדכן בו, והבנתי שבמקום להיות משהו נחמד שעוזר לי לעקוב אחרי האימונים זה הופך דברים לקצת יותר קשים.
יש לי לוג גם בדרייב אז אני פשוט מעדכן שם. זה הרבה יותר מצומצם אבל גם יותר קל למלא.

בקיצור, לנושא -

ב-27.9 התחלתי לתכנן לעצמי אימונים, כלומר לא לעבוד לפי תכנית של אדם כזה או אחר כמו שהייתי עושה הרבה בעבר.

הכל הלך די טוב, ובין התאריכים 13-21.10 היה לי מעולה ושברתי כמה שיאים (לחמישיות):

80 בנץ'
130 סקוואט
62.5 פרס
167.5 דדליפט

הכל הרגיש טוב, הייתי מאוד שמח עם האימונים והייתי מרוצה

ב-22.10 יצאתי לטיול עד ה23.10 (שישי-שבת), וב24-25.10 יצאתי לאחד נוסף.

חזרתי מהטיול הראשון עם כאבי בטן שלא עברו בכלל עד אתמול.
לפני שלושה ימים ניסיתי להתאמן ועצרתי באמצע כי הרגשתי רע.

בבנץ' נכשלתי עם 80 (לא ממש, אבל הייתה נגיעה קלה מהספוטר וזה לא נחשב מבחינתי)

בפרס עשיתי חזרה אחת עם 62.5 ולא הצלחתי יותר מזה

בדדליפט עשיתי 160 לחמישייה קשה מאוד

ובסקוואט עשיתי נפח עם 110 שהיה קשה בטירוף והרגיש מאוד לא נוח (כאבים כאלו ואחרים) כשעשיתי בקלות עם 112.5

ככה שהמוטיבציה מאוד נמוכה כרגע, ואני ממש מקווה שאצליח לחזור לעצמי מהר. העובדה שגם ככה קשה לי מאוד למצוא זמן להתאמן לאחרונה לא עוזרת.

אני מנסה לקחת דברים לאט, הורדתי משקלים פה ושם כשהרגשתי שאני לא מסוגל.

אין משהו מיוחד, רק רציתי לשתף.

קורה נכשלים באסה קח שבוע חופש תחזור עם משקל מעט נמוך מידי
קרה לי מותר מפעם אחת אבל חזרתי כל פעם לעוד תקופה טוב לעכשיו אני אתן לך טיפה מוטיבציה למרות שלא פעם ולא פעמיים גם אני נכשלתי סופסוף הגעתי ל100 פרס לחזרה מג 71

אנשים מפחדים שיעלו עליהם הצביעו נגד.
הכי כיף לזרוק סתם מספרים לאוויר.
מצאתי את הפוסט דווקא הרוב המוחלט היה בעד
upload_2021-11-5_12-7-40.png

רק @מישמישמישמישמישמיש ועוד 6 היו נגד
הכי כיף לזרוק סתם מספרים לאוויר.
זה מה שכיף באינטרנט, כל אחד יכול להיות כל מה שהוא רוצה, ממש קסם של מקום

יהיה אפשר גם לסדר באן לאנשים פה שלא באים בטוב
שלא באים בטוב למי?
בעבר @incin השליט כאן סדר ומי שלא היה משלם את חובו לראק קיבל באן. ככה הייתה כאן אווירה של מקום רציני שמי שאומר משהו יכול לעמוד מאחורי הדברים ולא כל אחד בא וזורק מספרים לאוויר כדי להרגיש טוב עם עצמו
למה זה אמור לעניין כשמישהו טוען שמרים x. שיהיה לו לבריאות ככה או ככה. אחד שמתרברב ולא מוכיח כלום לא יקחו אותו ברצינות גם ככה
ככה הייתה כאן אווירה של מקום רציני שמי שאומר משהו יכול לעמוד מאחורי הדברים ולא כל אחד בא וזורק מספרים לאוויר כדי להרגיש טוב עם עצמו

שלא באים בטוב למי?
בעבר @incin השליט כאן סדר ומי שלא היה משלם את חובו לראק קיבל באן. ככה הייתה כאן אווירה של מקום רציני שמי שאומר משהו יכול לעמוד מאחורי הדברים ולא כל אחד בא וזורק מספרים לאוויר כדי להרגיש טוב עם עצמו
אולי זה נכון ברוב המקרים אבל לא בהכרח מי שמרים יותר מבין יותר לא ככה? אלה גם ככה וויכוחים של למי יש יותר גדול.

אולי זה נכון ברוב המקרים
מה נכון ברוב המקרים? זה שחוב לראק מנע חרטטנים היה נכון תמיד, וזה מה שהבדיל (לפחות בעיניי) את הפורום הזה משאר האינטרנט.
לא בהכרח מי שמרים יותר מבין יותר לא ככה?
ברור לא אמרתי שמי שיותר חזק בהכרח יותר מבין.

מה נכון ברוב המקרים? זה שחוב לראק מנע חרטטנים היה נכון תמיד, וזה מה שהבדיל (לפחות בעיניי) את הפורום הזה משאר האינטרנט.

ברור לא אמרתי שמי שיותר חזק בהכרח יותר מבין.
עדיין לא מובן לי למה מישהו צריך להוכיח משהו. ולמה זה דווקא על משקלים. ואם הוא לא מחרטט, למה הוא צריך להוכיח שהוא מרים כמו שהוא מרים. זכותו לא להוכיח שום דבר

עדיין לא מובן לי למה מישהו צריך להוכיח משהו. ולמה זה דווקא על משקלים. ואם הוא לא מחרטט, למה הוא צריך להוכיח שהוא מרים כמו שהוא מרים. זכותו לא להוכיח שום דבר
אם הבנתי נכון (לא הייתי פה בתקופה הזאת) מי ששאלו אותו פשוט ובגלל זה הוא אמר כמה הוא מרים, או מישהו שכתב בלוג שלו, לא היו נותנים לו על זה חוב, אלא רק למי שסתם התרברב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית