הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פריקה וייעוץ לקראת ההמשך

omer4500

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
כיום בן 30.
ואני פשוט מיואש, אני מתאמן מהשחרור צבא שלי
4 פעמים בשבוע לפעמים 3, היו הפסקות באמצע אבל לעולם לא הגעתי לתוצאה שלי.
לקחתי טוני פיט, progress, israel body, ואפילו את הייעוץ כאן נרשמתי בעבר.
שום דבר לא הביא אותי לתוצאה המיוחלת. כמובן שזו רק אשמתי אבל היום אני בן 30 ואני פשוט עם בטן שהשמינה מאד ובטחון עצמי בתחתית.

אני לא יודע איך להמשיך מכאן..
לקחת עוד ייעוץ?
להפסיק עם החדר כושר?

לא יודע, אשמח לעזרה שלכם

כיום בן 30.
מה התוצאה שחיפשת?
הייתה התקדמות?
אני לא מכיר את טוני אבל מכיר חלק מישראלבודי, את רוב פרוגרס וגם את הייעוץ פה.
בוא נגיד שסביר שהבעיה לא בייעוץ שקיבלת ככל הנראה אלא בהתמדה שלך ונראה שאתה מבין את זה.

אתה צריך להגיע למקום ולעשות שיחת ייעוץ פשוט עם תיאום ציפיות, להתמסר לתהליך ולהיות סבלני.
אני אומר לכל אחד שאני מלווה, מה שתיתן זה מה שתקבל.
תיתן 50% - תקבל 50%, תיתן 100% תקבל 100%, ברגע שאתה לא נותן מעצמך אל תצפה לקבל תוצאות של 100% השקעה.
שום דבר לא הביא אותי לתוצאה המיוחלת. כמובן שזו רק אשמתי אבל היום אני בן 30 ואני פשוט עם בטן שהשמינה מאד ובטחון עצמי בתחתית.
אתה בגילי, אין שום בעיה לעשות שינוי, אתה רק צריך להבין שהוא מתחיל ממך.
לקחת עוד ייעוץ?
להפסיק עם החדר כושר?
שוב בהנחה ואתה משנה את הגישה שלך לדבר אז ברור שלהמשיך, ברור שלקחת ייעוץ אם אתה ללא ידע מספיק.

אני גם נותן שירותי ליווי אבל קח בחשבון שהבעיה שלך היא לא במי שמלווה אותך לפי מה שמשתמע.
בהצלחה ואל תתייאש!

אני ממליץ לך לחזור לייעוץ בlbs.
החבר'ה פה מקצוענים ברמה אחרת, וקשה למצוא אנשים שמבינים בדיוק על מה הם מדברים.
חוץ מזה, מייק הוא אחד האנשים שכסף זה לא הדבר היחיד שמעניין אותו, והוא קודם כל בן אדם.
הוא עזר לי בכל מיני דברים שביקשתי ממנו בלי לבקש שקל.
אני מבין את התסכול שלך אחי. אני יודע מה זה שאתה מנסה ומנסה ולא מצליח.
אבל אתה חייב להיות רציני. לך על הייעוץ פה, תעשה מה שאומרים לך, והתוצאות יגיעו.
אל תתייאש. אנשים היו במצבים כמו שלך, ובמצבים פחות קלים משלך והצליחו להגיע לאן שרצו.
זה תלוי בך אחי!

נשמע שהבעיה היא במחויבות שלך לתזונה ולכל המסביב. אני חושב שאתה צריך למצוא חבר או שניים שגם הם רוצים לעבור תהליך כזה ולרוץ איתם ביחד. קח מישהו להתאמן איתו, ותתחייבו יחד. אתם יכולים לקחת מאמן וליווי אישי, אני במצב שלך הייתי לוקח או מישהו שאתה פוגש פרונטלית פעם בשבוע לפחות בשביל המחויבות וההכרות האישית, או מישהו מאוד זמין בוואצאפ שאתה יודע שהוא יחפור לך ויצור איתך קשר גם אם אתה לא תפנה אליו. מישהו שלא עושה לך טובה, והוא לא צריך להיות איזה גאון באימונים או בתזונה, מספיק מישהו שחשוב לו ושמחויב. וחבר שיתאמן איתך ויהיה איתך בתהליך דומה. אל תחשוב לעבור ממאמן למאמן, תתמסר לבן אדם אחד שאתה סומך עליו. לא מסכים עם התגובה שמעליי לגבי הייעוץ דרך הפורום (מניסיון), הם לא חופרים ודואגים שאתה מבצע את העבודה. לא מבחינת זלזול, פשוט צריך להיות מקצוען יותר כדי להשתלב בייעוץ הזה (אני אישית רכשתי אותו פעם באיזה גיל 17 ולא ביצעתי כלום וזה לא עניין אף אחד, כמובן שזה גם אחריותי אבל אני לא חושב שאתה במצב שהייעוץ פה יתאים לך, בלי שום זלזול במקצועיות של הייעוץ והפורום המדהים הזה, הכי מדהים שיש) לעומת זאת עבדתי עם מישהו ששולח לך הודעות בוואצאפ על בסיס קבוע ובודק שאתה מבצע, יכול להמליץ לך עליו בפרטי, אבל אני גם חושב שיש עוד כמוהו ושאתה פשוט צריך למצוא בן אדם בסגנון.

נשמע שהבעיה היא במחויבות שלך לתזונה ולכל המסביב. אני חושב שאתה צריך למצוא חבר או שניים שגם הם רוצים לעבור תהליך כזה ולרוץ איתם ביחד. קח מישהו להתאמן איתו, ותתחייבו יחד. אתם יכולים לקחת מאמן וליווי אישי, אני במצב שלך הייתי לוקח או מישהו שאתה פוגש פרונטלית פעם בשבוע לפחות בשביל המחויבות וההכרות האישית, או מישהו מאוד זמין בוואצאפ שאתה יודע שהוא יחפור לך ויצור איתך קשר גם אם אתה לא תפנה אליו. מישהו שלא עושה לך טובה, והוא לא צריך להיות איזה גאון באימונים או בתזונה, מספיק מישהו שחשוב לו ושמחויב. וחבר שיתאמן איתך ויהיה איתך בתהליך דומה. אל תחשוב לעבור ממאמן למאמן, תתמסר לבן אדם אחד שאתה סומך עליו. לא מסכים עם התגובה שמעליי לגבי הייעוץ דרך הפורום (מניסיון), הם לא חופרים ודואגים שאתה מבצע את העבודה. לא מבחינת זלזול, פשוט צריך להיות מקצוען יותר כדי להשתלב בייעוץ הזה (אני אישית רכשתי אותו פעם באיזה גיל 17 ולא ביצעתי כלום וזה לא עניין אף אחד, כמובן שזה גם אחריותי אבל אני לא חושב שאתה במצב שהייעוץ פה יתאים לך, בלי שום זלזול במקצועיות של הייעוץ והפורום המדהים הזה, הכי מדהים שיש) לעומת זאת עבדתי עם מישהו ששולח לך הודעות בוואצאפ על בסיס קבוע ובודק שאתה מבצע, יכול להמליץ לך עליו בפרטי, אבל אני גם חושב שיש עוד כמוהו ושאתה פשוט צריך למצוא בן אדם בסגנון.

לפי התגובה שלך יותר פשוט לשים את הבן אדם בצינוק ושמאמן יזרוק לו מידי פעם אוכל.

סליחה על התגובה הלא נחמדה שלי וזו דעתי הלבד** מי שמחפש מאמן שהוא בדמות סוהר ששולח לו הודעה כל 2 דקות ויחפור לו אם היום הוא עמד בתפריט או מה הוא מכניס לפה מוטב שישאר במקום ושימשיך להתלונן כמה רע לו. כל בן אדם שרוצה לעשות שינוי זה צריך לבוא ממנו חד משמעית. לא משנה כמה מקצועית המסגרת/ליווי תזונתי הוא לקח. בסופו של דבר אותו בן אדם בוחר אם להתמיד או לא וכמה זה חשוב לו מספיק. רע וקשה יש בכל מקום ולא רק בתזונה. עד כמה אתה מוכן להקריב ולתת מעצמך שזה יקרה?

כיום בן 30.

לקחת עוד ייעוץ?
להפסיק עם החדר כושר?

לא יודע, אשמח לעזרה שלכם

יש לי הרגשה שכל פעם שהתחלת יעוץ ולא קיבלת את גוף החלומות שלך תוך 3-4 חודשים אז ויתרת

אני מאוד מזדהה עם מה שאתה כותב. אני חושב שכנראה יש לך blind spots שאתה לא מודע אליהן.

למשל בתזונה: לא להתחשב בדברים "קטנים" כמו שמן, רטבים וחלב בקפה. סופ"שים חופשיים שבהם בלי לשים לב אתה מוחק את ההתקדמות של כל השבוע. אני לא חושב שהכל צריך להיות מדויק ב100% אבל לדעתי גם כשמשחררים זה צריך להיעשות בגבול הטעם הטוב ובתדירות סבירה.

אימונים: טכניקה לקויה בין אם זה טווח תנועה חלקי, מומנטום מוגזם, חוסר שליטה במשקל. מאמץ - לא צריך להגיע לכשל בכל סט וסט אבל האם הסטים באמת קשים או שבאת והרמת בשביל לסמן וי?
התמדה - כתבת שהתאמנת 4 פעמים ולפעמים 3. אם זה כי הייתה לך תכנית אימונים לארבעה ימים בשבוע והיית מפספס אימון אחד בתדירות די גבוהה לא ביצעת את התכנית כמו שצריך. כמובן שמפספסים אימונים לפעמים ויש חופשות וכו' אבל כמו עם התזונה גם פה זה צריך להיעשות בתדירות סבירה.

פעילות ביום-יום - עד שלא התחלתי לענוד שעון חכם לא הייתי מודע לכמה אני יושב ביום יום והולך מעט. לאחר ההבנה הזאת התחלתי להקפיד על 10 אלף צעדים ביום. לא אומר שאתה חייב בהכרח להגיע ל10 או כל מספר קסם אחר, אבל כן לשאוף לזוז יותר במהלך היום.

שינה - כמה שעות אתה ישן בלילה? אם השינה טובה? גם זה חלק מאוד חשוב מהתהליך ודורש הרבה משמעת.

כמו שכתבתי, זו רק השערה שלי ודברים שלמדתי על עצמי. גם אני בקרוב סוגר עשור במכון כושר ולא מרוצה מהתוצאות שלי. גם אני הייתי בליוויים וגם עכשיו אני בליווי, ואני ממש לחפש איפה ואיך לדייק את הפרמטרים שלי.

להפסיק עם החדר כושר?
אני מבין את הייאוש וממש מזדהה עם ההרגשה אבל האופציה הזאת בטוח לא תניב לך את התוצאות שאתה מחפש אז לא.
לקחת עוד ייעוץ?
לדעתי נסה להשקיע תקופה בלעבוד עם מאמן פרונטלי כדי שהוא יראה שאתה עובד נכון באימונים. לאחר מכן אתה יכול להתקדם לייעוץ אונליין. (גם באונליין אפשר לשלוח סרטונים ולקבל פידבק אבל לדעתי כדאי לתת צ'אנס למישהו פרונטלי).

לפי התגובה שלך יותר פשוט לשים את הבן אדם בצינוק ושמאמן יזרוק לו מידי פעם אוכל.

סליחה על התגובה הלא נחמדה שלי וזו דעתי הלבד** מי שמחפש מאמן שהוא בדמות סוהר ששולח לו הודעה כל 2 דקות ויחפור לו אם היום הוא עמד בתפריט או מה הוא מכניס לפה מוטב שישאר במקום ושימשיך להתלונן כמה רע לו. כל בן אדם שרוצה לעשות שינוי זה צריך לבוא ממנו חד משמעית. לא משנה כמה מקצועית המסגרת/ליווי תזונתי הוא לקח. בסופו של דבר אותו בן אדם בוחר אם להתמיד או לא וכמה זה חשוב לו מספיק. רע וקשה יש בכל מקום ולא רק בתזונה. עד כמה אתה מוכן להקריב ולתת מעצמך שזה יקרה?
אני חושב שאין בעיה עם מוטיבציה חיצונית ויש אנשים שצריכים אותה. לקבל הודעה של מה הולך פעם בכמה ימים זה לא סיפור ויש מאמנים שפועלים ככה. גם שם זה צריך לבוא מהמתאמן, ועם הזמן הוא ילמד לייצר מחויבות ושגרה ויצטרך פחות את ה"חפירה" המדוברת. אני לא יודע מה דמיינת אבל הודעות של עדכון פעם ביומיים שלושה זה לא מופרך, ואני אומר את זה ממקום של אני מכיר אנשים שהולכים למאמן בשביל המחויבות שזה יוצר והמוטיבציה החיצונית, אפשר להתכחש לצורך הזה ואפשר לקבל אותו, הוא קיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית