הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות על גיינר כשר

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
שלום חברים
בעבר ניסתי לעשות גיינר ביתי.לא מתחבר לזה .כבד ולא יעיל
בבקשה עזרה לגבי גיינר כשר איכותי פחות או יותר
הבנתי שיש תסופר אפקט.יחס 1.5 יחסית בסדר.
השאלה שלי.למה אני צריך לשים לב לפני הקניה בבקשה?
לגיינר יש תאריך תפוגה?
למה הסופר אפקט מגיעה בשקית ולא גלון?
אני יחסית חדש מאוד בתחום
אני מעוניין להוסיף לתפריט עוד מינימום 1500 קל.בשביל עליה במשקל כרגע.לא מעוניין להכין גיינר ביתי !
אשמח לעצות חוות דעת אולי קיים גיינר אחר כשר.הבנתי שיש גם ביג מאס
הבעיה העיקרית שלא מצאתי את שניהם באיזור חיפה.מחיפה עד קריות זה בסדר
מעדיף ללכת לרכוש מאשר להזמין .אשמח להמלצה על גיינר.אם אפשר גם המלצה איפה אפשרי בטיזור שציינתי לרכוש?
מקווה שלא אמרתי משהו לא בסדר
תודה רבה חברים אשמח לעזרה
שבוע טוב !

בעבר ניסתי לעשות גיינר ביתי.לא מתחבר לזה .כבד ולא יעיל
לא יעיל ?
לא מתחבר לזה ?
אתה כנראה לא יודע איך להכין שייק נורמלי בבית.
עוד תגיד שאתה טוחן אורז עם מים בבלנדר כמו אחד הליצנים כאן בפורום

• פותח/ת השרשור
לא יעיל ?
לא מתחבר לזה ?
אתה כנראה לא יודע איך להכין שייק נורמלי בבית.
עוד תגיד שאתה טוחן אורז עם מים בבלנדר כמו אחד הליצנים כאן בפורום
לא הבנתי אתה רוצה לעזור או לצחוק על אנשים?
אתה לא רוצה לעזור אל תגיב.ואני ממש לא ליצן ולא ילד חבר
ולא סמתי אורז בבלנדר
טחנתי שיבולת שועל אם פירות ותמרים.ולא מתחבר לזה למרות שזה שייק שיכול להגיע בכיף ל 1500.אני רוצה שהיחס יהעה ב 1.5 פחמימה חלבון.לכן בחרתי בגיינר
היכן אפשר לרכוש גיינר כשר באיזור צפון חיפה קריות
תודה

אני חושב שחסר לך הרבה ידע ונסיון בתחום .
לא יודע איך אתה מתאמן אבל נשים את העניין הזה בצד (למרות שלפי השאלה אני חושב שכדאי לך גם על זה ללמוד לא מעט)

להוסיף 1500 קלוריות משייק זה כבד ולא יעיל ברמה שאין לי דרך להסביר לך , לא משנה אם זה גיינר שתעשה בבית או שתקנה מוכן .
סה"כ זה ערכים של קלוריות , אם תיקח פחמימה שהיא 4 גרם , אתה מדבר על גיינר שיהיה בנוי מ350 גרם בערך , זה כמות מטורפת .

לגבי שאלתך כן יש גיינרים שיכולים לעזור , ולתת פוש , זה לא יעזור לי בלי תפריט מסודר של אוכל , גיינר יכול לתת לך 500 קלוריות , גג גג גג 750 קלוריות , אחרי הכל זה גם משהו שנכנס לגוף , נכון זה שתייה , אבל זה לא מים ! אתה תקיא ...

יש גיינר של רבולשן מאס גיינר (כשרות בדץ חתם סופר), לדעתי הוא נכמר גם בחנות טבע קסטל וחצי חינם וכדו'
אבל שוב אל תחשוב שזה קסם , זה ממש לא , זה תחליף ארוחה לא תחליף של תפריט שלם !

לגבי גיינרים ביתיים , כמעט כל דבר שתיקח לדוגמא יש לעלית עוגיות שוקולד (גם בכשרות בדץ איגוד הרבנים) או חבילת אוראו גם של בדץ או כל דבר אחר שאתה אוהב כמו אגוזי וכדו'.
שים בבלנדר עם כוס חלב או כוס וחצי , וקיבלת גיינר , אם אתה רוצה לשנות ערכים תוסיף סקופ חלבון .

אם תשים כמות גדולה מידי ברור שזה יהיה כבד מידי אבל זה לא שונה מגיינר שתקנה ...

מדבר אחד שהיה לו לא מעט נסיון עם גיינרים שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך אתה מתאמן אבל נשים את העניין הזה בצד (למרות שלפי השאלה אני חושב שכדאי לך גם על זה ללמוד לא מעט)

להוסיף 1500 קלוריות משייק זה כבד ולא יעיל ברמה שאין לי דרך להסביר לך , לא משנה אם זה גיינר שתעשה בבית או שתקנה מוכן .
סה"כ זה ערכים של קלוריות , אם תיקח פחמימה שהיא 4 גרם , אתה מדבר על גיינר שיהיה בנוי מ350 גרם בערך , זה כמות מטורפת .

לגבי שאלתך כן יש גיינרים שיכולים לעזור , ולתת פוש , זה לא יעזור לי בלי תפריט מסודר של אוכל , גיינר יכול לתת לך 500 קלוריות , גג גג גג 750 קלוריות , אחרי הכל זה גם משהו שנכנס לגוף , נכון זה שתייה , אבל זה לא מים ! אתה תקיא ...

יש גיינר של רבולשן מאס גיינר (כשרות בדץ חתם סופר), לדעתי הוא נכמר גם בחנות טבע קסטל וחצי חינם וכדו'

לגבי גיינרים ביתיים , כמעט כל דבר שתיקח לדוגמא יש לעלית עוגיות שוקולד (גם בכשרות בדץ איגוד הרבנים) או חבילת אוראו גם של בדץ או כל דבר אחר שאתה אוהב כמו אגוזי וכדו'.
שים בבלנדר עם כוס חלב או כוס וחצי , וקיבלת גיינר , אם אתה רוצה לשנות ערכים תוסיף סקופ חלבון .

קודם המון תודה על העזרה !
יש לי בעיה אם גיינר ביתי שוב !
בגלל זה רשמתי שאני מעוניין רק באבקה.לגבי הגיינר שאתה מדבר מה היחס ערכים שלו?
אמרתי שאני ללא נסיון.אבל מבין ככול שהיחס יורד בגיינר מקבל יותר איכות פחות סוכרים והרבה חלבון
אני מתכון להשלים אם הגיינר הזה נוסף ל 1500 שאני אוכל ביום בשביל לסגור 3000 בערך
מה שאתה מדבר הגיינר הזה נראה דהיחס הרבה מ 1.5
אני מחפש ממש חנות באיזור שמוכרים סופר אפקט.או ביג מאסס עדיין לא מצאתי חנות שמוכרים תוספי תזונה באיזור יכול להיות?
לגבי תאריך האם קייים לזה תאריך?
תודה רבה

מאמין שברוב המקרים אתה תוכל לעלות במסה בצורה יפה מאוד ללא גיינר בכלל, במיוחד אם אתה חדש בתחום.
אם תפרט פה יותר על מה שאתה אוכל ומהן המטרות שלך ייתכן שנוכל לסייע לך.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
מאמין שברוב המקרים אתה תוכל לעלות במסה בצורה יפה מאוד ללא גיינר בכלל, במיוחד אם אתה חדש בתחום.

בהצלחה 😃
אני מודה לכולם .אבל שוב אני רוצה גיינר יש המון בדעות שלו לקחת.לא מבין למה המון אנשים כן לוקחים להשלמת הקלוריות.בכול מיקרה אשמח לדעת היכן קונים באיזור שציינתי.ואם קיים תסופר אפקט או גיינר דומה מבחינת הכשרות
תודה רבה

בהצלחה 😃
האמת מבחינת זמן אני אוכל ארוחה ביום.נוסף לזה נשנושים המהלך היום לא הרבה וזאת הבעיה.אבל בארוחה אני סוגר ת 1500 קלוריות.כמובן שזה לא מספק

קודם המון תודה על העזרה !
יש לי בעיה אם גיינר ביתי שוב !
בגלל זה רשמתי שאני מעוניין רק באבקה.לגבי הגיינר שאתה מדבר מה היחס ערכים שלו?
אמרתי שאני ללא נסיון.אבל מבין ככול שהיחס יורד בגיינר מקבל יותר איכות פחות סוכרים והרבה חלבון
אני מתכון להשלים אם הגיינר הזה נוסף ל 1500 שאני אוכל ביום בשביל לסגור 3000 בערך
מה שאתה מדבר הגיינר הזה נראה דהיחס הרבה מ 1.5
אני מחפש ממש חנות באיזור שמוכרים סופר אפקט.או ביג מאסס עדיין לא מצאתי חנות שמוכרים תוספי תזונה באיזור יכול להיות?
לגבי תאריך האם קייים לזה תאריך?
תודה רבה
קיים תאריך הוא מחזיק להרבה זמן .
בטח אם אתה רוצה לקחת כמות גדולה כמו שאתה אומר(אומר לך מראש זה לא אפשרי) אז זה יגמר מהר .
למה אתה צריך 3000 קלוריות ליום ?
כמה אתה שוקל ? מה הגובה ? מה הBMR שלך?

ואתה רושם חנות באיזור , חבריקו אני לא שכן שלך , אני לא כלכך יודע מה האיזור שלך מבחינת רחוב שכונה וכדו' , אני יודע שמוכרים את הגיינר שאמרתי בהרבה חנויות שהם לא בהכרח חנויות של תוספי מזון , גם כמו טבע קסטל ואפילו חצי חינם.
תחפש חנות תוספי תזונה או תתקשר לחנויות שרשמתי (שוב לא יודע איפה אתה גר אז אתה תצטרך לעשות את העבודה הזאת) ותשאל אם זה קיים ...
ממליץ על טעם בננה / אייס קפה.

• פותח/ת השרשור

גם הגיינר שהמלצת לא מצאתי באתר חצי חינם
סך הכול מחפש חנות שמוכרת באיזור שלי גיינרים
קיים תאריך הוא מחזיק להרבה זמן .
בטח אם אתה רוצה לקחת כמות גדולה כמו שאתה אומר(אומר לך מראש זה לא אפשרי) אז זה יגמר מהר .
למה אתה צריך 3000 קלוריות ליום ?
כמה אתה שוקל ? מה הגובה ? מה הBMR שלך?

ואתה רושם חנות באיזור , חבריקו אני לא שכן שלך , אני לא כלכך יודע מה האיזור שלך מבחינת רחוב שכונה וכדו' , אני יודע שמוכרים את הגיינר שאמרתי בהרבה חנויות שהם לא בהכרח חנויות של תוספי מזון , גם כמו טבע קסטל ואפילו חצי חינם.
תחפש חנות תוספי תזונה או תתקשר לחנויות שרשמתי (שוב לא יודע איפה אתה גר אז אתה תצטרך לעשות את העבודה הזאת) ותשאל אם זה קיים ...
ממליץ על טעם בננה / אייס קפה.
חבר יקר אני אדם רזה ללא נטיה להשמנה מבחינה גנטית
אמרתי חיפה קריות.אני יותר באיזור קריות עבודה אין לי בעיה אחרי עבודה לסיים ולקפוץ לחנות לא משנה איזה קריה
תודה

אני שוב ממליץ לך לחשב BMR שלך , לחשב את התפריט שאתה צריך ורק אז לקנות גיינר.
בכל אופן תתקשר לחצי חינם באיזור שלך תשאל אם יש (כי בכל החנויות שלהם יש אין סיבה שלא יהיה בסניף לידך) בנוסף תרשום תוספי תזונה חיפה וזה ימצא לך

• פותח/ת השרשור
אני שוב ממליץ לך לחשב BMR שלך , לחשב את התפריט שאתה צריך ורק אז לקנות גיינר.
בכל אופן תתקשר לחצי חינם באיזור שלך תשאל אם יש (כי בכל החנויות שלהם יש אין סיבה שלא יהיה בסניף לידך) בנוסף תרשום תוספי תזונה חיפה וזה ימצא לך
רשמתי תוספי תזונה קריות לא מצאתי כלום.באמת שחפרתי בחיפוש על זה באיזור
אני יחסית רזה
גובה.1.84
משקל סביבות ה 65

חבר יקר אני אדם רזה ללא נטיה להשמנה מבחינה גנטית
אמרתי חיפה קריות.אני יותר באיזור קריות עבודה אין לי בעיה אחרי עבודה לסיים ולקפוץ לחנות לא משנה איזה קריה
תודה
אחי אני הייתי גם רזה מאוד 43 קילו , ותתפלא שעולים במשקל אז עולים גם בשומן , כיום יש לי בטן כי תתפלא לשמוע גם רזה שאוכל בלי תפריט מסודר עולה במשקל וגם בשומן ... אחריזה הוא אפילו מתגעגע לתקופה שהיה רזה כי אם היה מנהל את התפריט נכון הוא לא היה מגיע למצב הזה.
מדבר מנסיון בשביל לעזור .

• פותח/ת השרשור
אחי אני הייתי גם רזה מאוד 43 קילו , ותתפלא שעולים במשקל אז עולים גם בשומן , כיום יש לי בטן כי תתפלא לשמוע גם רזה שאוכל בלי תפריט מסודר עולה במשקל וגם בשומן ... אחריזה הוא אפילו מתגעגע לתקופה שהיה רזה כי אם היה מנהל את התפריט נכון הוא לא היה מגיע למצב הזה.
מדבר מנסיון בשביל לעזור .
אני בטוח שאתה רוצה לעזור אני מאוד מודה לך על זה.אבל אומר לך מנסיון גם פרה שלמה אם אני אוכל יש לי גנטיקה רזה.בכול אופן אץה לוקח גיינר?
אני מאוד רוצה לנסות .ולא מוצא שום חנות באיזור שלי.מעדיף לא לקנות במשולח מהמרכז.כי לא תמיד מגיע מה שנראה.האם בגלון גיינר מכסה פתיחה שאם קונים זה לא פתוח?
תודה

טחנתי שיבולת שועל אם פירות ותמרים
שכחת את הפרט הכי חשוב - חמאת בוטנים או נוטלה או לא משנה מה
חלב + אבקת חלבון + פירות אם בא לך + שיבולת שועל + חמאת בוטנים/נוטלה כל דבר שיהיה טעים

• פותח/ת השרשור
שכחת את הפרט הכי חשוב - חמאת בוטנים או נוטלה או לא משנה מה
חלב + אבקת חלבון + פירות אם בא לך + שיבולת שועל + חמאת בוטנים/נוטלה כל דבר שיהיה טעים
ניסתי.לא מתחבר
תודה
מצאתי את הסופר אפקט .יש למישהו נסיון איתה?
תודה

מנסיון גם פרה שלמה אם אני אוכל יש לי גנטיקה רזה
אתה כנראה לא תאכל פרה שלמה ביום וגם אם תאכל אז אתה תעלה במשקל
אין כזה דבר גנטיקה רזה, שטויות של פעם.
כאשר אתה תהיה בפלוס קלורי אתה תעלה במשקל כמו גדול, אין לך הרבה ידע אני שם לב. גיינר זה חרא, עדיף אוכל אמיתי אם כבר אתה לא מתחבר לשייקים שציינתי למרות שזה הזוי לחלוטין.

אני בטוח שאתה רוצה לעזור אני מאוד מודה לך על זה.אבל אומר לך מנסיון גם פרה שלמה אם אני אוכל יש לי גנטיקה רזה.בכול אופן אץה לוקח גיינר?
אני מאוד רוצה לנסות .ולא מוצא שום חנות באיזור שלי.מעדיף לא לקנות במשולח מהמרכז.כי לא תמיד מגיע מה שנראה.האם בגלון גיינר מכסה פתיחה שאם קונים זה לא פתוח?
תודה
ניסיתי לא מעט גיינרים , וכן לגיינר יש מכסה שאי אפשר להביא לך את זה בלי שתדע שזה חדש .
לפני שנים היה לי את הסופר אפקט אםן אני זוכר נכון זה כשרות רבנות של ראש העין , ולפני קצת יותר שנתיים בערך הייתי עם הרלבושן מאס בגלל שהוא כשרות גבוהה יותר . עליתי לא מעט , לצערי גם בשומן .

שום גיינר לא השפיע עליי במשך לא מעט זמן , עד ששילבתי את זה עם תפריט או שהורדתי את האירובי.
אין הבדל בין גיינר לאוכל , זה סה"כ מספר קלוריות , אם אתה מכניס מגיינר או מאוכל הגוף לא יודע לעשות את ההבדל .
אם עכשיו תשתה גיינר 500 קלוריות או תאכל פיתה שווארמה 500 קלוריות הגוף לא ידע את ההבדל אחי זה אותו דבר ....

אין כזה דבר גנטיקה רזה, שטויות של פעם.
יש אנשים עם יותר נטייה להרזייה. חלק מזה כנראה גנטי. אתה פשוט רואה שהם מעלים NEAT ברגע שהם מוסיפים עוד קלוריות לתפריט וככה חלק גדול מהפלוס הקלורי הולך לעזאזל...

אבל, העניין זה לא הגנטיקה. יש בעיה קריטית בניהול זמן אם אין זמן לאכול יותר מארוחה ביום, וכנראה שפתרון של זה + משחק עם הדחיסות הקלוריות של המאכלים שאותו אדם בוחר לאכול יעשו את העבודה.

השאר תלוי בו ובסבלנות שיש לו. לרוב אנשים רוצים לראות עלייה של 10 ק"ג תוך כמה חודשים ולא מבינים שזה לא ריאלי ולא חכם. משם פונים לגיינר וחושבים שהפתרון הזה יחזיק לנצח.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים עם יותר נטייה להרזייה. חלק מזה כנראה גנטי. אתה פשוט רואה שהם מעלים NEAT ברגע שהם מוסיפים עוד קלוריות לתפריט וככה חלק גדול מהפלוס הקלורי הולך לעזאזל...

אבל, העניין זה לא הגנטיקה. יש בעיה קריטית בניהול זמן אם אין זמן לאכול יותר מארוחה ביום, וכנראה שפתרון של זה + משחק עם הדחיסות הקלוריות של המאכלים שאותו אדם בוחר לאכול יעשו את העבודה.

השאר תלוי בו ובסבלנות שיש לו. לרוב אנשים רוצים לראות עלייה של 10 ק"ג תוך כמה חודשים ולא מבינים שזה לא ריאלי ולא חכם. משם פונים לגיינר וחושבים שהפתרון הזה יחזיק לנצח.
אני לא רוצה לעלות בכמות כזאת בכמה חודשים.אבל המינימום של המינימום.רוצה תוספת לארוחות הקיימות
עכשיו מתלבט בין המאס גיינר.לסופר אפקט
מאס גיינר לא מצאתי בשום מקום.רק סופר אפקט
היא לא כשרה הסופר אפקט?

אני לא רוצה לעלות בכמות כזאת בכמה חודשים.אבל המינימום של המינימום.רוצה תוספת לארוחות הקיימות
עכשיו מתלבט בין המאס גיינר.לסופר אפקט
מאס גיינר לא מצאתי בשום מקום.רק סופר אפקט
היא לא כשרה הסופר אפקט?
אחי בן כמה אתה ? עושה רושם שאתה מפספס את הנקודה שמנסים להסביר לך ..
ודרך אגב שלחתי לך בפרטי ויש שם את כל הגיינרים שאתה רושם פה .

על כמה קלוריות אתה אוכל כיום ? תאכל X קלוריות במשך שבועיים תשקל כל יום תראה אם עלית , אם לא תוסיף 300 קלוריות , וזה לא משנה איך , אם אתה לא מצליח לדחוף עוד אוכל אז תכניס גיינר (ידעת שאבקת גיינר ואבקת חלבון זה כמעט אותו קלוריות לגרם אבקה ?) אל תתלהב ממקומות שרשום "1500 למנת הגשה" כי זה לא נכון , זה שייק בכמות של פילים שאי אפשר לשתות .

יש מאכלים שקל לעלות איתם במשקל , צריך לשים לב לא לעלות בשומן אם אין בכך צורך ... לדוגמא קופסא של שקדי מרק זה כמעט 2000 קלוריות (הרוב שומן ופחמימה)
תכין תפריט מסודר , לאחר מכן תראה מה חסר לך פחמימה / חלבון וכמה חסר , ואז תקפוץ לחנות תוספי מזון הקרובה לבית ותקנה לפי הערכים שאתה צריך .

אתה קופץ לגיינר , תקנה , תסבול מלשתות אותו , וגם לא תגיע לתוצאות חבל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית