הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות על גיינר כשר

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
שלום חברים
בעבר ניסתי לעשות גיינר ביתי.לא מתחבר לזה .כבד ולא יעיל
בבקשה עזרה לגבי גיינר כשר איכותי פחות או יותר
הבנתי שיש תסופר אפקט.יחס 1.5 יחסית בסדר.
השאלה שלי.למה אני צריך לשים לב לפני הקניה בבקשה?
לגיינר יש תאריך תפוגה?
למה הסופר אפקט מגיעה בשקית ולא גלון?
אני יחסית חדש מאוד בתחום
אני מעוניין להוסיף לתפריט עוד מינימום 1500 קל.בשביל עליה במשקל כרגע.לא מעוניין להכין גיינר ביתי !
אשמח לעצות חוות דעת אולי קיים גיינר אחר כשר.הבנתי שיש גם ביג מאס
הבעיה העיקרית שלא מצאתי את שניהם באיזור חיפה.מחיפה עד קריות זה בסדר
מעדיף ללכת לרכוש מאשר להזמין .אשמח להמלצה על גיינר.אם אפשר גם המלצה איפה אפשרי בטיזור שציינתי לרכוש?
מקווה שלא אמרתי משהו לא בסדר
תודה רבה חברים אשמח לעזרה
שבוע טוב !

• פותח/ת השרשור
אחי בן כמה אתה ? עושה רושם שאתה מפספס את הנקודה שמנסים להסביר לך ..
ודרך אגב שלחתי לך בפרטי ויש שם את כל הגיינרים שאתה רושם פה .

על כמה קלוריות אתה אוכל כיום ? תאכל X קלוריות במשך שבועיים תשקל כל יום תראה אם עלית , אם לא תוסיף 300 קלוריות , וזה לא משנה איך , אם אתה לא מצליח לדחוף עוד אוכל אז תכניס גיינר (ידעת שאבקת גיינר ואבקת חלבון זה כמעט אותו קלוריות לגרם אבקה ?) אל תתלהב ממקומות שרשום "1500 למנת הגשה" כי זה לא נכון , זה שייק בכמות של פילים שאי אפשר לשתות .

יש מאכלים שקל לעלות איתם במשקל , צריך לשים לב לא לעלות בשומן אם אין בכך צורך ... לדוגמא קופסא של שקדי מרק זה כמעט 2000 קלוריות (הרוב שומן ופחמימה)
תכין תפריט מסודר , לאחר מכן תראה מה חסר לך פחמימה / חלבון וכמה חסר , ואז תקפוץ לחנות תוספי מזון הקרובה לבית ותקנה לפי הערכים שאתה צריך .

אתה קופץ לגיינר , תקנה , תסבול מלשתות אותו , וגם לא תגיע לתוצאות חבל .
אתה צודק.אבל לא בהכול .שוב אני ניסתי גיינרים בבית.ניסתי מאכלים אם ערך קלורי גהוה.פשוט חושב ורוצה לנסות את הגיינר.יש גיינר כמו הסופר אפקט שמבחינת ערכים וגם לשתיה הוא מאוד קליל.לא משאיר גושים.וקל להוסיף למנה היומיות.במנת הגשה יש 1200 קלורי ומשהו כמו 40 חלבון.אין פה שקר .מה שרשום זה מה שאתה מקבל.עברתי המון ברשת ואנשים כן השמינו מגיינר.לא נכנס לזה שאנשים שלוקחים קריאטין.בכלל מנפח בגלל אגירת נוזלים.לא נכנס לזה כי אני לא שם
בכול אופן המון המון ברשת ממליצים שאם כבר גיינר ישראלי אז הסופר אפקט מעל כולם
אפשר לשלב תמנות 3 כפות ביום ו3 בלילה שזה הופך למנה משולבת.גם בנוסף יש המון חומצות אמינו טובות.לא צריך לעשות מגיינר דבר כזה רע !
גם ברור שעדיף טיבעי.אבל אין גיינר טיבעי
אני לא סוגר ת 20 גרם חלבון ביום בקושי ו1500 קלוריות גם בקושי לגובה 1.84 אני חושב שגיינר יכול לתת מענה לא?
תודה רבה

אני לא סוגר ת 20 גרם חלבון ביום בקושי ו1500 קלוריות גם בקושי
השאלה למה...
אם הבעיה היא חוסר זמן סביר להניח שצריך לפתור אותה קודם כל או להתאים לכך מאכלים שלא דורשים זמן הכנה.

בוא נניח שגיינר ייתן לך מענה ל-3 חודשים הקרובים. מה יהיה אחרי זה? אתה תישאר תלוי בו לחודשים על גבי חודשים או שתפסיק ואז סביר להניח שתרזה בחזרה?

• פותח/ת השרשור
השאלה למה...
אם הבעיה היא חוסר זמן סביר להניח שצריך לפתור אותה קודם כל או להתאים לכך מאכלים שלא דורשים זמן הכנה.

בוא נניח שגיינר ייתן לך מענה ל-3 חודשים הקרובים. מה יהיה אחרי זה? אתה תישאר תלוי בו לחודשים על גבי חודשים או שתפסיק ואז סביר להניח שתרזה בחזרה?
יש המון במה שאתה אומר.אבל אני גם מתאמן בין לבין.העניין זה לא רק עליה במשקל אלה גם עליה במסה .
האם זה דבר טיבעי שיום אחרי אימון יש כאבי שרירים חזקים?
זה אומר שיום כן יום מנוחה זה קשה וכואב להתאמן כול יום.וזה לא הדרך הנכונה אני בטוח

העניין זה לא רק עליה במשקל אלה גם עליה במסה

אני מניח שאתה מחפש לעלות במשקל, אבל שחלק נכבד מהעלייה תהיה מסת שריר. בגלל זה אתה מתאמן ובגלל זה אתה מחפש גיינר...
כדי לעשות את זה אתה צריך לאכול מספיק קלוריות ומספיק חלבון. אולם, אין חובה שהחלבון או הקלוריות יגיעו מגיינר.

גיינר זה תוסף קל ומהיר לצריכה - זה היתרון המרכזי שלו. אין לו עוד יתרון לעומת אוכל אמיתי וכנראה שאם תשווה אותו בצורה מלאה למזון אתה תראה שיש לו יותר חסרונות (כמות נמוכה יותר של ויטמינים ומינרלים, מורכב ברובו מסוכר/מלטודקסטרין). באותו זמן שאתה שוטף את השייקר שלך או לוגם מהגיינר בסבל (סמוך עליי שתוך חודשיים זה יימאס לך) אתה יכול להכין כריכים + תוספת חלבון ולסגור את הפער הזה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה מחפש לעלות במשקל, אבל שחלק נכבד מהעלייה תהיה מסת שריר. בגלל זה אתה מתאמן ובגלל זה אתה מחפש גיינר...
כדי לעשות את זה אתה צריך לאכול מספיק קלוריות ומספיק חלבון. אולם, אין חובה שהחלבון או הקלוריות יגיעו מגיינר.

גיינר זה תוסף קל ומהיר לצריכה - זה היתרון המרכזי שלו. אין לו עוד יתרון לעומת אוכל אמיתי וכנראה שאם תשווה אותו בצורה מלאה למזון אתה תראה שיש לו יותר חסרונות (כמות נמוכה יותר של ויטמינים ומינרלים, מורכב ברובו מסוכר/מלטודקסטרין). באותו זמן שאתה שוטף את השייקר שלך או לוגם מהגיינר בסבל (סמוך עליי שתוך חודשיים זה יימאס לך) אתה יכול להכין כריכים + תוספת חלבון ולסגור את הפער הזה.

תמיד יש חלופה לגיינר זה ברור !
עדיין אני רוצה לנסות .אני מבין שהמון כאן לא ממליצים על גיינר.אבל מה לעשות שהתרגל לאכול קצת קיבה קטנה.רצוי לפחות שיוסיף תמערך קלורי וחלבוני שלו.גיינר זה לא מיים זה עדיין פחמימה וכו לכול דבר
אני אשמח להמלצה על גיינר כשר.באיזור חיפה קריות.עד כו מצאתי את הסופר אפקט שהוא דווקא אם חוות דעת טובה
האם תוכל לעזור לי במציאת חנות לתוספי תזונה בחיפה קריות?
וגיינר כשר כמובן
תודה רבה

האם תוכל לעזור לי במציאת חנות לתוספי תזונה בחיפה קריות?
לצערי לא בקיא בתחום. תמתין לתגובות נוספות למרות שאני מאוד סקפטי שמישהו יענה בנוסף לתשובות שקיבלת פה (הבקשה ספיציפית מדי...)

אבל מה לעשות שהתרגל לאכול קצת קיבה קטנה

נפח הקיבה שלך כנראה דומה לנפח קיבה של אדם רגיל, דבר ראשון.
שנית, בוא ננסה לחשב מה תופס יותר נפח:

גיינר (MP) - 443 קלוריות למנת הגשה, 35 גרם חלבון. סך המשקל של מנת הגשה מוכנה - 125 גרם אבקה + 700 מ"ל מים. משמע, 825 גרם לכל השייק לפחות.

כריך אבוקדו וטונה - 400 קלוריות, 33 גרם חלבון. לחמנייה (75 גרם) + 50 גרם אבוקדו + קופסה של טונה במים (112 גרם). סך המשקל של הכריך 237 גרם. נניח שתית עם זה כוס מים והגענו ל-437 גרם.
אם תחליף את הלחמנייה בקרקרים, את הטונה במים בטונה בשמן - הגעת ל550 קלוריות ב-400 גרם של ארוחה כולל מים.

איפה לדעתך תרגיש יותר טוב מבחינת מלאות?
זה נכון שהגיינר נוזלי וקל לשתות אותו, אבל מצד שני אתה מכניס נפח יותר גדול לקיבה שלך בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
לצערי לא בקיא בתחום. תמתין לתגובות נוספות למרות שאני מאוד סקפטי שמישהו יענה בנוסף לתשובות שקיבלת פה (הבקשה ספיציפית מדי...)

נפח הקיבה שלך כנראה דומה לנפח קיבה של אדם רגיל, דבר ראשון.
שנית, בוא ננסה לחשב מה תופס יותר נפח:

גיינר (MP) - 443 קלוריות למנת הגשה, 35 גרם חלבון. סך המשקל של מנת הגשה מוכנה - 125 גרם אבקה + 700 מ"ל מים. משמע, 825 גרם לכל השייק לפחות.

כריך אבוקדו וטונה - 400 קלוריות, 33 גרם חלבון. לחמנייה (75 גרם) + 50 גרם אבוקדו + קופסה של טונה במים (112 גרם). סך המשקל של הכריך 237 גרם. נניח שתית עם זה כוס מים והגענו ל-437 גרם.
אם תחליף את הלחמנייה בקרקרים, את הטונה במים בטונה בשמן - הגעת ל550 קלוריות ב-400 גרם של ארוחה כולל מים.

איפה לדעתך תרגיש יותר טוב מבחינת מלאות?
זה נכון שהגיינר נוזלי וקל לשתות אותו, אבל מצד שני אתה מכניס נפח יותר גדול לקיבה שלך בסופו של דבר.
לא אוהב טונה.זה ברור שיש מאכלים.אבל שוב
אוכל ארוחה אחת גדולה .ומחפש להשלמה גיינר של 1300 קלוריות אל תבלבל זה לא 800 מנת הגשה בסופר אפקט זה מינימום 1000 פלוס
לא אוהב אבוקדו ולא טונה זה הבעיה
לא אוהב טונה.זה ברור שיש מאכלים.אבל שוב
אוכל ארוחה אחת גדולה .ומחפש להשלמה גיינר של 1300 קלוריות אל תבלבל זה לא 800 מנת הגשה בסופר אפקט זה מינימום 1000 פלוס
לא אוהב אבוקדו ולא טונה זה הבעיה
**תיתבלבל תיקון

עדיין מודה לך על התשובה ולשאר החברים שרוצים לעזור

אחי עניתי לך וגם שלחתי לך קישור למקום שבו אתה יכול לקנות גיינר כשר .
אני אומר לך תקנה את הגיינר שיהיה בהצלחה , ניפגש עוד 3 חודשים שאתה תפתח אשכול ותשאל מה עשיתי לא נכון ותבקש עזרה , אם אזכור אשלח לך קישור לאשכול הזה .

אין בעיה בגיינר ואין בעיה באבקת חלבון , אני בחור שהשתמש בשניהם בעבר ולא פוסל גם להשתמש בהם בעתיד (בעיקר באבקת חלבון) , אבל לפני שאקח משהו מהם , אבנה לעצמי תפריט בידיעה איזה ערכים אני צריך , כמה קלוריות , כמה חלבון , כמה פחמימה וכמה שומן , ואחרי שאבנה תפריט אראה מה חסר , לפי מה שחסר אצרף או חלבון או גיינר .

מה שאמרת במנת הגשה של 3 ו3 אני חושב שזה איזור ה300 גרם ביום , תעדכן אחרי 3 ימים רצוף שתיקח את זה . בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אחי עניתי לך וגם שלחתי לך קישור למקום שבו אתה יכול לקנות גיינר כשר .
אני אומר לך תקנה את הגיינר שיהיה בהצלחה , ניפגש עוד 3 חודשים שאתה תפתח אשכול ותשאל מה עשיתי לא נכון ותבקש עזרה , אם אזכור אשלח לך קישור לאשכול הזה .

אין בעיה בגיינר ואין בעיה באבקת חלבון , אני בחור שהשתמש בשניהם בעבר ולא פוסל גם להשתמש בהם בעתיד (בעיקר באבקת חלבון) , אבל לפני שאקח משהו מהם , אבנה לעצמי תפריט בידיעה איזה ערכים אני צריך , כמה קלוריות , כמה חלבון , כמה פחמימה וכמה שומן , ואחרי שאבנה תפריט אראה מה חסר , לפי מה שחסר אצרף או חלבון או גיינר .

מה שאמרת במנת הגשה של 3 ו3 אני חושב שזה איזור ה300 גרם ביום , תעדכן אחרי 3 ימים רצוף שתיקח את זה . בהצלחה.
אתה אומר אתזה ממקום לא טוב .אז הסברתי לך קודם כול אני עומד על 1500 קל ביום שזה כלום .לא מסוגל מבחינת זמן לעבור את זה ביום.אז מה שאני צריך זה עוד סביבות 1000 לפחות 2500.מה רע בזה תסביר לי .אתה אומר תנסה ותדבר איתי אז מה רע באמת
לגבי המקום ניסתי המקום והמוצרים לא מעודכנים לא התרשמתי
תודה
יש מחשבון שיודע כמה אני צריך בשביל לעלות.לא bmr
חיפשתי זה רק.מראה כמה קל ביון סביבות 1900

אתה אומר אתזה ממקום לא טוב .אז הסברתי לך קודם כול אני עומד על 1500 קל ביום שזה כלום .לא מסוגל מבחינת זמן לעבור את זה ביום.אז מה שאני צריך זה עוד סביבות 1000 לפחות 2500.מה רע בזה תסביר לי .אתה אומר תנסה ותדבר איתי אז מה רע באמת
לגבי המקום ניסתי המקום והמוצרים לא מעודכנים לא התרשמתי
תודה
יש מחשבון שיודע כמה אני צריך בשביל לעלות.לא bmr
חיפשתי זה רק.מראה כמה קל ביון סביבות 1900
אז אני מסביר לך לצרוך 300 גרם אבקה כל יום , תדבר איתי אחרי 3 ימים איך אתה מרגיש .
זה לא פיתרון קסם ולא הייתי בונה על כלכך הרבה קלוריות מגיינר , אם כלכך התקשתה עם גיינר בייתי .

בכל מיקרה מה שאתה רוצה זה לא כזה מסובך , לך תחנות תוספי תזונה באיזור שלך (לא מבין למה אתה לא עושה הזמנה ממקום בטוח , מה ההבדל מלהזמין פיצה?) ותקנה את הגיינר שאתה רוצה .

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה
אז אני מסביר לך לצרוך 300 גרם אבקה כל יום , תדבר איתי אחרי 3 ימים איך אתה מרגיש .
זה לא פיתרון קסם ולא הייתי בונה על כלכך הרבה קלוריות מגיינר , אם כלכך התקשתה עם גיינר בייתי .

בכל מיקרה מה שאתה רוצה זה לא כזה מסובך , לך תחנות תוספי תזונה באיזור שלך (לא מבין למה אתה לא עושה הזמנה ממקום בטוח , מה ההבדל מלהזמין פיצה?) ותקנה את הגיינר שאתה רוצה .

שיהיה בהצלחה.
הבדל שפה אתה רואה תמוצר.ולא קונה משהו שאולי שנה ישב במחסן.זה מזון.
אם כבר להזמין יש המלצה מסוימת על מקום?
הבנתי שטבע בריא דווקא טובים אבל אין שירות לקוחות

תודה

הבדל שפה אתה רואה תמוצר.ולא קונה משהו שאולי שנה ישב במחסן.זה מזון.
אם כבר להזמין יש המלצה מסוימת על מקום?
הבנתי שטבע בריא דווקא טובים אבל אין שירות לקוחות
אחי בן כמה אתה ?
אתה מזמין ממקום ולא משנה איפה זה ישב , יש לך תאריך תפוגה , אם אתה לא סומך על חנויות למה אתה כן סומך פה על חברי הפורום מה הם יגידו ..

תרשום תוספי תזונה חיפה , אתה תקבל לא מעט חנויות שיעשו לך הזמנה היום ויש מצב שיום למחרת כבר תקבל את המוצר , זה דבר כלכך פשוט וקל כשאני לא מבין למה אתה כלכך מסתבך עם זה .

ההתלבטות לא אמורה להיות גדולה , הבנת מה אתה רוצה יחס של 1:5 תתקשר לחנות , תשאל שלום עושים משלוחים לחיפה ? כן , יופי , יש לכם גיינר בכשרות (תגיד את הכשרות שאתה צריך) יגידו כן , יופי , אני צריך גיינר ביחס 1:5 .

תאר לך אשכול שלם על איך להזמין פיצה.

• פותח/ת השרשור
אחי בן כמה אתה ?
אתה מזמין ממקום ולא משנה איפה זה ישב , יש לך תאריך תפוגה , אם אתה לא סומך על חנויות למה אתה כן סומך פה על חברי הפורום מה הם יגידו ..

תרשום תוספי תזונה חיפה , אתה תקבל לא מעט חנויות שיעשו לך הזמנה היום ויש מצב שיום למחרת כבר תקבל את המוצר , זה דבר כלכך פשוט וקל כשאני לא מבין למה אתה כלכך מסתבך עם זה .

ההתלבטות לא אמורה להיות גדולה , הבנת מה אתה רוצה יחס של 1:5 תתקשר לחנות , תשאל שלום עושים משלוחים לחיפה ? כן , יופי , יש לכם גיינר בכשרות (תגיד את הכשרות שאתה צריך) יגידו כן , יופי , אני צריך גיינר ביחס 1:5 .

תאר לך אשכול שלם על איך להזמין פיצה.
חבר תאמין לי שחיפשתי אין חנות אחת.מצאתי אחד שרק יכול להזמין לי תסופר אפקט.זה לא פיצה זה אוכל שצריך לקחת חודש ימים
מישהו פה ניסה תסופר אפקט?
מאיפה הזמנת יש לך המלצה אולי?
יש משהו בעברית?
שמראה גם תכמות חלבון שצריך.פעם היה המון כאלה אני לא זוכר איך זה נקרא
תודה
שאלה קטנה חברים.יצא למישהו להזמין גיינר מ ksp?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית