הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
smash university

smash university

• פותח/ת השרשור
Hector עדכן/ה את הלוג ״smash university״:

עדכון לוג: 29/01/22

Leg Press 170x3x8
מתחיל להבין אולי מאיפה מגיע הhip shift בסקואט, יש משהו בהסמטרינג שמאל שעושה לי כאבים בטווח מסויים, כאבים מוזרים פתאומיים, רק בשטווח תנועה המתוח, לא משתמשכים אחרי, מרגישים כמו "קשר" מוזר כזה, שולחים זבנג עצבי עד הכף רגל
מתחתי את זה הרבה בסוף האימון פלוס בלג פרס התמקדתי מאוד מאוד להזיז את ברך שמאל החוצה שמשם מתחילה הבעיה כנראה
אם מחר לא ארגיש גב תחתון תפוס בצורה לא סימטרית ממש שמפריע לי ללכת, מצאתי תרגיל זמני כתחליף לסקואט ודדליפט לפחות לחיטוב - פלוס מיני כיוון איך לשפר את זה

Pull Ups 6, 6, 7, 6

הכי מוצלח שלי לאחרונה

Bench Press 4x8x80kg
יחסית לא קשה, רציתי 5 סטים אבל אמרתי ניקח את זה לאט לאט, עדיין עובד נפח ולא כבד מידי, חזה ימין משתפר מאימון לאימון, מקווה אפילו לשבור את ה95 ל3 והכשל של 100 שהיה לי לפני 5 שנים בעתיד אבל הכל ברגוע
Barbell Biceps Curls 20x8, 30x5
קשוח ה30, פעם הבאה 25 אמצע ל2-3 סטים של 8

מלא מתיחות הפעם עם דגש לשפר באמת את הפציעות ולא סתם כללי

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/02/22

ישנתי חרא ורואים
Press 80kg fail
77.5 kg fail
75 fail למרות שהצלחתי כבר לפני שבוע וקצת
כנראה אשקיע בעצימות של 70 ל4-5 וכאלה מיציתי את היכולת לפמפם סינגלים (או שזאת בכל זאת השינה ?)

חתירה במכונה, התרכזתי על הרגשה עבדתי עם 40.45.50.55 לכל מיני חזרות של 8+ ואחיזות שונות

פמפמתי את כל המכונה בleg extensions לכמה חזרות

בטן

בקיצור הכי רציני נראלי היה בטן, יכול להיות שבקרוב אקח הפסקה של שבועיים ועל הדרך גם אכניס צום של 5-7 ימים כמו שאני רוצה כבר מעל שנה מאז הצום של ה5 שהצלחתי, הפעם מוכן עם מיץ נחשים של מלח אשלגן ומגנזיום

במקביל קבעתי פיזיותרפיה בצבא (נראה איך, אם לא ילך משהו אקח פרטי), בדיקות קרסול (יכול להיות צריך אכילס גם) ותור אורטופד להסתכל בMRI ברך

אחרי שאחלים אהיה חכם יותר ואמשוך מעל 200, אשפוף מעל 150, אבנצ׳בצ׳ מעל 100 ואגיע לפרס של 85
מטרות לפני 2023
וגם איפשהו בין לבין 3000 ב13:00 כנראה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
צום של 5 ימים???
כן זה עם מים כמובן, אפשר להתווכח אם בריא או לא אבל האפקט המנטלי הזה פעם בשנה שווה לי גם הקרבה של בריאות, אם כי קראתי הרבה ויש יתרונות וחסרונות לפה ולשם

כן זה עם מים כמובן, אפשר להתווכח אם בריא או לא אבל האפקט המנטלי הזה פעם בשנה שווה לי גם הקרבה של בריאות, אם כי קראתי הרבה ויש יתרונות וחסרונות לפה ולשם
חלילה לא מתווכח,לומד! ומחכים 😃
זה כאילו כיפור ארוך רק עם נוזלים(מים וויטמינים)?

• פותח/ת השרשור
פרס זה תרגיל חרא, הרבה כשלים בדרך להצלחה

למה לצום כל כך הרבה?
אני אוהב פרס אבל הוא humbling ולפעמים מפוצץ לי איזה נים בעים פה ושם

לגבי הצום, יש תהליך אוטופגיה (אכילה עצמית) שפעם ב יכול לתרום (השארה בלבד, אין מספיק מחקרים אבל ההיגיון נשמע לי טוב, הגילוי של זה זה נובל די טרי)
זאת כניסה מהירה לקיטוזיס תוך 3-4 יום, ואני חושב שאשאר איזה חודש חודשיים בקיטו אחרי זה
זה פשוט מנקה תראש לא יודע איך להסביר ניסיתי פעם מסקנות ומאז אני עושה פעם בכמה חודשים

אני אוהב פרס אבל הוא humbling ולפעמים מפוצץ לי איזה נים בעים פה ושם

לגבי הצום, יש תהליך אוטופגיה (אכילה עצמית) שפעם ב יכול לתרום (השארה בלבד, אין מספיק מחקרים אבל ההיגיון נשמע לי טוב, הגילוי של זה זה נובל די טרי)
זאת כניסה מהירה לקיטוזיס תוך 3-4 יום, ואני חושב שאשאר איזה חודש חודשיים בקיטו אחרי זה
זה פשוט מנקה תראש לא יודע איך להסביר ניסיתי פעם מסקנות ומאז אני עושה פעם בכמה חודשים
האמת שבכיפור תמיד אני אומר,שעם שתייה אני יכול ״לסחוב״ עוד..
אבל,אני חושש שבלי מזון האימונים יהיו ממש קשים,במיוחד בימים ״הכבדים״
מה ניתן לעשות?

• פותח/ת השרשור
האמת שבכיפור תמיד אני אומר,שעם שתייה אני יכול ״לסחוב״ עוד..
אבל,אני חושש שבלי מזון האימונים יהיו ממש קשים,במיוחד בימים ״הכבדים״
מה ניתן לעשות?
אני במקביל עושה הפסקה מאימונים

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/02/22

Deadlifts
עבדתי עם 100 ו110 בכוח התיישבתי שמאלה בעזרת חבר תיקנתי את החוסר איזון
אימון הבא אעשה faber test
יש חוסר איזון בglute activation בשני הצדדים בצורה מובהקת
עשיתי דדליפט עם 5 קילו יותר משמאל ואז מימין
הhip shift שלי ימינה ולהוסיף משקל מימין עשה דדליפט יותר ישר ומשמאל הרבה הרבה יותר עקום

Pull Ups 2, 4, 5
התאמנתי אתמול והייתי אחרי דדליפטים עם מלא ריכוז אז כנראה הייתי עייף

Incline Bench Press
50, 60kg לשמיניות
סתם רציתי להתנסות קצת בתרגיל שוקל לגוון קצת את הbench וoverhead press סייקל שמתחיל לשעמם

מחכה להיתקע בבנץ בשביל הפסקה וצום וחזרה מחודשת

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/02/22

Pause Deadlift 130x6x3
היה קשוח, קונבנציונלי עם עצירה פלאים יותר קשה לי מסומו ואני חושב שלא הייתי פלס ישר בכל החזרות מבחינת ימין שמאל באגן
Bench Press 5x5x90kg
יותר קל מ3 על 5 אותו משקל מפעם קודמת אפשר לעבור לעבוד עם 92.5
Pull Ups
7, 5, 4
כמעט 8 בראשון, האחיזה היית גמורה בשאר
מרגיש מעט מעט שיפור בזה, צריך להגדיל תדירות

מתיחות

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
גרף התקדמות