עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון השאלה הזאות חשובה לאחר בירור קמר.יש המון חנויות שמוכרות גיינרים וחלבון שעל סף פג תוקף .זאת הכוונה שליהרשת שמוכרת לא משנה, היצרן של הגיינר כן.
הבנתי שאתה מאמן וגם תזונאי ספורט אשמח לדבר איתך אם זה אפשריאני לא עונה להודעות בפרטי וגם לא מבין בגיינרים. אם אתה חושש מתוקף קצר תגיע לשם פיזית או תתקשר ותשאל.
לא מאמן, כן תזונאי.הבנתי שאתה מאמן וגם תזונאי ספורט אשמח לדבר איתך אם זה אפשרי
מה התוקף הרואי אפשר לשואל תשירות שלהם לפני הרכישהלא מאמן, כן תזונאי.
תאמין לי שאין לי מה לתרום לך בנושא בחירת גיינר, ושכנראה אין לך מה לחשוש מהזמנה מ-KSP. במקרה הכי גרוע אתה יכול להחליף את המוצר אם התוקף קצר מדי.
למה גרוע?KSP מוכרים הכל מהכל ממזמן כבר,
מוצרים שלא נופלים מאף מקום אחר וסוף סוף עם מחירים הוגנים.
אין שום בעיה לקנות משם גיינר (חוץ מזה שלקנות גיינר זה פיתרון גרוע 99% מהפעמים)
@Yuval Maimon מוגש כשירות לציבור.
כי גיינר זה חרא?למה גרוע?
לא מבין מה רע בגיינר .גם בשייק ביתי תקבל המון סוכר.והמון נתרן מעבר לזה שבגיינר תקבל רמות נתרן לא גבוהות.והמון חומוצות אמינו חיוניותכי גיינר זה חרא?
מפוצץ סוכר, עדיף לאכול אוכל רגיל או שתמצא דרך לשייק גיינר ביתי למרות שלא מצאת עדיין משהו שאתה מתחבר אליו. אתה צריך לדעת לשלב את הדברים הנכונים בשייק ויהיה לך טעים
איזה המון סוכר ונתרן יש בבננה חמאת בוטנים טבעית ושיבולת שועללא מבין מה רע בגיינר .גם בשייק ביתי תקבל המון סוכר.והמון נתרן
שייק ביתי אתה בוחר מה להכניס. החיסרון היחיד זה ההכנה. ואם הגיינר שלך לא מתערבב בקלות (כמעט כל הגיינרים) תצטרך בכל מקרה להשתמש בסוג של מערבל מזון. אני אישית הייתי קונה אבקת חלבון בחצי מחיר ופי 2 יותר מנות (עם כל חומצות אמינו שאתה צריך) ומוסיף שיבולת שועל ותמרים.לא מבין מה רע בגיינר .גם בשייק ביתי תקבל המון סוכר.והמון נתרן מעבר לזה שבגיינר תקבל רמות נתרן לא גבוהות.והמון חומוצות אמינו חיוניות
דוגמא יינות ביתן כמעט חינם וכו.
כולם אומרים לך תעשה בבית כי זה לא הגיוני שבן אדם לא אוהב לשתות שייק טעים שהוא אוהבלא מבין מה רע בגיינר .גם בשייק ביתי תקבל המון סוכר.והמון נתרן מעבר לזה שבגיינר תקבל רמות נתרן לא גבוהות.והמון חומוצות אמינו חיוניות
כולם אומרים לך תעשה בבית כי זה לא הגיוני שבן אדם לא אוהב לשתות שייק טעים שהוא אוהב
אבל לא אכפת לך כי בילבלו לך את השכל שגיינר הכי טוב
לך תקנה תהנה
כמה גיינרים טיבעים שתנסה לדחוף בבלנדר.זה לא אכיל בקיצור.קשה לי אישית לשתות שייק כזה כבדאיזה המון סוכר ונתרן יש בבננה חמאת בוטנים טבעית ושיבולת שועל
עוד לא שתית גיינר , אתה הולך להחליף פרה בחמור , אבל בהצלחה ידידי.כמה גיינרים טיבעים שתנסה לדחוף בבלנדר.זה לא אכיל בקיצור.קשה לי אישית לשתות שייק כזה כבד
אין שם סופר אפקט.קודם שאני ימצא מקום לקנות פיזית.אחרי זה אחשוב בין גיינר לבין חלבוןשייק ביתי אתה בוחר מה להכניס. החיסרון היחיד זה ההכנה. ואם הגיינר שלך לא מתערבב בקלות (כמעט כל הגיינרים) תצטרך בכל מקרה להשתמש בסוג של מערבל מזון. אני אישית הייתי קונה אבקת חלבון בחצי מחיר ופי 2 יותר מנות (עם כל חומצות אמינו שאתה צריך) ומוסיף שיבולת שועל ותמרים.
חצי חינם 🤣
למה כולם עושים מגיינר דבר רע?בסדר הבנו תעניין של הסוכר.אם אני יכול לדחוף 1200 או קצת פחות קלוריות בשביל לא לעמיס על הקיבה.בנוסף לארוחות מה רע?עוד לא שתית גיינר , אתה הולך להחליף פרה בחמור , אבל בהצלחה ידידי.
תקנה ותעדכן אותנו איך הולך.
אני באמת מחכה לתגובה שלך , אחרי 3 ימים שתיקח 1200 קלוריות רצוף כל יום מגיינר .אין שם סופר אפקט.קודם שאני ימצא מקום לקנות פיזית.אחרי זה אחשוב בין גיינר לבין חלבון
למה כולם עושים מגיינר דבר רע?בסדר הבנו תעניין של הסוכר.אם אני יכול לדחוף 1200 או קצת פחות קלוריות בשביל לא לעמיס על הקיבה.בנוסף לארוחות מה רע?
לא משנה.מוכן גם לתת 50 יותר על גיינר.קודם שאמצא חנות באיזור שלי שמוכרת סופר אפקט או ביג מאססמה זה משנה אם תשרוף כסף בKSP, ישראלבודי או אתר מחול?
התוצאה זהה. אז שרפת כמה שקלים לפה או לשם, ביג דיל.
אני אשמח מעדיף אם יש בגלון ולא שק.תמיד אפשר לנסותאני באמת מחכה לתגובה שלך , אחרי 3 ימים שתיקח 1200 קלוריות רצוף כל יום מגיינר .
עכו טוב לך ? יש שם חנות עם סופר אפקט לשלוח לך בפרטי?
לא משנה.מוכן גם לתת 50 יותר על גיינר.קודם שאמצא חנות באיזור שלי שמוכרת סופר אפקט או ביג מאסס
חוץ מפטינס
אני אשמח מעדיף אם יש בגלון ולא שק.תמיד אפשר לנסות