עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעשות תוכנית כוח? המטרה היא לעלות במסת השריר
מה הקשר? למה זה שהוא יתאמן בצורת כוח זה אומר שהוא יעלה באחוזי שומן? אני לא חושב שכדאי לו לעשות תוכנית כוח אבל זה ממש לא קשור לאוחזי שומן, זה כבר המקום של התזונה.משיך לעלות יותר באחוז שומן מאשר בשריר
המון אנשים שעושים תוכנית כוח ומשתנים הפיתרון שלהם במקום דילואד וכדו' זה להוסיף עוד קלוריות לתפריט.מה הקשר? למה זה שהוא יתאמן בצורת כוח זה אומר שהוא יעלה באחוזי שומן? אני לא חושב שכדאי לו לעשות תוכנית כוח אבל זה ממש לא קשור לאוחזי שומן, זה כבר המקום של התזונה.
אז הם לא עובדים נכון. מי שעובד נכון עושה דילואוד כשצריך.המון אנשים שעושים תוכנית כוח ומשתנים הפיתרון שלהם במקום דילואד וכדו' זה להוסיף עוד קלוריות לתפריט.
זה כבר עניין של מטרות. לא לכולם חשוב להיות חטובים עם קוביות.לפעמים בתוכנית כוח המטרה(או השיגעון) לשבור שיאים , בלי לשים לב גולשים מהתפריט העיקר להרים כבד
מה?אני יודע שכבודו רובוט של עבודה שזה לא זז מימה שמתוכנן אז מה שנאמר לא דוגמא עלייך
השם שלך בילבל אותי עם מישהו אחר מחילה : )אז הם לא עובדים נכון. מי שעובד נכון עושה דילואוד כשצריך.
זה כבר עניין של מטרות. לא לכולם חשוב להיות חטובים עם קוביות.
מה?