הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה

בטטה

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
34
37
1
1.82
משקל 85

לעשות תוכנית כוח? המטרה היא לעלות במסת השריר

קבצים מצורפים

• 20211107_104941.jpg
    20211107_104941.jpg
    KB 77.8 · צפיות: 56
  • 20211107_104950.jpg
    20211107_104950.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 51
אתה רוצה לעלות מסת שריר .

אתה כרגע באחוז שומן גבוהה ובלי מסת שריר בכלל .

תוכנית כוח זה בדיוק ההפך מימה שאתה צריך ,לא רק שעל הדרך תשיג את המטרות שלך רק בקצב איטי , אלא אתה תשיג מטרה הפוכה לגמרי .
תמשיך לעלות יותר באחוז שומן מאשר בשריר(מחילה מתומכי תוכניות הכוח שפה) ולא תגיע למראה שאתה רוצה לפי מה שאתה מתאר .
למרות שאין לך מסת שריר בכלל ! (ואני מאמין שהרבה יתנגדו למה שאני יגיד בטענה שאפשר להוריד אחוז שומן ולעלות מסת שריר בהתחלה)
אני לא יודע אם לא הייתי שוקל אפילו להתחיל בחיטוב מהסיבה ש
שהתמונות לא כלכך טובות , אבל בחוסר מסת שריר כפי שזה נראה ולשקול 85 על 1.82 אמור להעיד על אחוז שומן גבוה .

אז קודם אולי כדאי שתעלה תמונות יותר ברורות , בכל אופן הייתי מציע לרדת לאחוז שומן נמוך יותר בחיטוב דגש על אירובי ואולי קצת תרגילי התנגדות אפילו במכונות/משקל גוף (ממש משהו קליל ל-3 חודשים , סוג של שכיבות שמיכה , מתח , לחיצת כתפיים).
ואז לעשות מסה איטית עם תוכנית מסודרת.

משיך לעלות יותר באחוז שומן מאשר בשריר
מה הקשר? למה זה שהוא יתאמן בצורת כוח זה אומר שהוא יעלה באחוזי שומן? אני לא חושב שכדאי לו לעשות תוכנית כוח אבל זה ממש לא קשור לאוחזי שומן, זה כבר המקום של התזונה.

מה הקשר? למה זה שהוא יתאמן בצורת כוח זה אומר שהוא יעלה באחוזי שומן? אני לא חושב שכדאי לו לעשות תוכנית כוח אבל זה ממש לא קשור לאוחזי שומן, זה כבר המקום של התזונה.
המון אנשים שעושים תוכנית כוח ומשתנים הפיתרון שלהם במקום דילואד וכדו' זה להוסיף עוד קלוריות לתפריט.

לפעמים בתוכנית כוח המטרה(או השיגעון) לשבור שיאים , בלי לשים לב גולשים מהתפריט העיקר להרים כבד..

אני יודע שכבודו רובוט של עבודה שזה לא זז מימה שמתוכנן אז מה שנאמר לא דוגמא עלייך .

המון אנשים שעושים תוכנית כוח ומשתנים הפיתרון שלהם במקום דילואד וכדו' זה להוסיף עוד קלוריות לתפריט.
אז הם לא עובדים נכון. מי שעובד נכון עושה דילואוד כשצריך.
לפעמים בתוכנית כוח המטרה(או השיגעון) לשבור שיאים , בלי לשים לב גולשים מהתפריט העיקר להרים כבד
זה כבר עניין של מטרות. לא לכולם חשוב להיות חטובים עם קוביות.
אני יודע שכבודו רובוט של עבודה שזה לא זז מימה שמתוכנן אז מה שנאמר לא דוגמא עלייך
מה?

אני הייתי עם מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה ופשוט רציתי להראות יותר טוב. אם זו המטרה שלך בהגדרה של להעלות מסת שריר.
עשיתי לי תוכנית של אימוני התנגדות בצורת סופרסטים או בצורה מחזורית כדי לאמץ שרירים ולשרוף קלוריות על הדרך.
לא אידיאלי לעלייה מהירה בכח. כי זה לא משיעזור לך לעלות לדדליפט של 200% ממשקל הגוף שלך תוך חודשיים, אבל זה תלוי מטרה. זה תהליך ארוך של למידה והתנסות.
גם שיניתי את הרגלי התזונה שלי וזה עזר.

בקיצור, לדעתי תלמד על התרגילים המורכבים והטכניקות שלהם, תבדוק פה בפורום או במאמרים נגישים מאנשים שיש להם ניסיון איזה ספליט מתאים לך. וכן הייתי מתחיל מתרגילים של משקל גוף ומכונות כמו כתב @דברים1
ואל תזניח את עניין התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית