הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שמתאמנים בלי להגדיר את עצמם בתקופת מסת/חיטוב

מתאמן שזקוק לעצות

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
17
31
5
רציתי לשאול מה דעתכם על אותם אנשים?
אני בן אדם שמאוד חשוב לו האפקטיביות בכל דבר שהוא עושה ומהאפקטיביות הזאת נובעת המוטיבציה שלי בחיים. זה בא לידי ביטוי בתחום אימוני הכושר בכך שאני יודע שאם אני בתקופת מסה ואני במאזן קלורי חיובי יש אפקטיביות גדולה לאימונים, כלומר אני מגדיל את מסת השריר, ואם אני בחיטוב אני ממשיך להתאמן על מנת למזער כמה שיותר את אובדן השריר שבניתי בתקופת המסה.
אבל אנשים שלא מגדירים את עצמם באף תקופה, קודם כל מעניין אותי לדעת האם יש אפקטיביות לאימוני הכוח שהם עושים?
הרי אם הם לא נותנים דגש לתזונה מתאימה מעבר לשריפת קלוריות ותזוזת הגוף אין אפקטיביות לאימון.
בנוסף, אני חושב על נשים בחדר הכושר, הרי הן לא בראש של להיות שריריות אלא בדרך כלל שם כדי להתחטב אבל אישה רזה בעלת אחוזי שומן נמוכים יכולה להיתרם מהפעילות בחדר הכושר מעבר לשריפת קלוריות ותזוזת הגוף? גם אירובי הרי יתן לה את אותן התוצאות, למה לה לעשות סקוואטים, מתח, תרגילי בטן וכו?
אשמח לקרוא את דעותיכם.

זה לא שחור לבן של מסת שריר ושומן
יש אפקט מנטלי לאימונים, מהנה
יש התחזקות עצבית, מישהו שיש לו תזונה היפותטית של נייטרלי קלוריות ולא מספר אידאלי של חלבון ביום עדיין יתחזק מאימונים, פשוט לא בדרך הטובה ביותר
יש אפקט חברתי אם האימונים עם עוד אנשים

אבל סהכ אני גם מאמין שאם בחרת לעשות משהו לרוב כדאי לעשות את זה טוב ואפקטיבי, יש אנשים שלא מודעים לצערם, יש כאלו שמעדיפים להאמין לדברים שנשמעים טוב באוזן כמו ״אוכל לא משנה, יש לי חבר טבעוני שאוכל רק ארוחה ביום והוא האי חזק שאני מכיר, הוא פשוט מתאמן 8 שעות ביום״
ויש כאלו שאין להם פשוט כוח רצון, דיסציפלינה או מוטיבציה לשמור על תפריט

רציתי לשאול מה דעתכם על אותם אנשים?

לרוב אלו אנשים עם גנטיקה טובה שגם במסה שלהם ישמרו על שייפ נחמד+ עם א.ש יפה.

אבל אנשים שלא מגדירים את עצמם באף תקופה, קודם כל מעניין אותי לדעת האם יש אפקטיביות לאימוני הכוח שהם עושים?

אפקטיביות כן, אופטימליות כנראה קצת פחות.

הרי אם הם לא נותנים דגש לתזונה מתאימה מעבר לשריפת קלוריות ותזוזת הגוף אין אפקטיביות לאימון.

זה לא נכון בשום צורה.

בנוסף, אני חושב על נשים בחדר הכושר, הרי הן לא בראש של להיות שריריות אלא בדרך כלל שם כדי להתחטב אבל אישה רזה בעלת אחוזי שומן נמוכים יכולה להיתרם מהפעילות בחדר הכושר מעבר לשריפת קלוריות ותזוזת הגוף? גם אירובי הרי יתן לה את אותן התוצאות, למה לה לעשות סקוואטים, מתח, תרגילי בטן וכו?

לא יודע מה זה להיתרם אבל עצם זה שמעלים את המסת שריר זה נותן מראה יותר "חטוב" לגוף.

קח לדוגמא מישהו שירד 30 ק"ג בלי אימונים ורק מתזונה,
מול זה קח מישהו שירד 30 ק"ג מאימונים בשילוב תזונה.

השייפ שלהם יהיה שונה לגמרי, אחד יראה לך הרבה יותר חטוב ושרירי והשני כמו שקית שוקו ריקה.

לרוב אלו אנשים עם גנטיקה טובה שגם במסה שלהם ישמרו על שייפ נחמד+ עם א.ש יפה.

אפקטיביות כן, אופטימליות כנראה קצת פחות.

זה לא נכון בשום צורה.

לא יודע מה זה להיתרם אבל עצם זה שמעלים את המסת שריר זה נותן מראה יותר "חטוב" לגוף.

קח לדוגמא מישהו שירד 30 ק"ג בלי אימונים ורק מתזונה,
מול זה קח מישהו שירד 30 ק"ג מאימונים בשילוב תזונה.

השייפ שלהם יהיה שונה לגמרי, אחד יראה לך הרבה יותר חטוב ושרירי והשני כמו שקית שוקו ריקה.
באמא שלי אתה עוזר להמון אנשים נהנה לקרוא כל תגובה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית