הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש מניעה/מיותר לבצע תרגילים באופן יומי

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
בצבא, היינו עושים שכיבות סמיכה לפני כל ארוחת צהריים, מה שגורם לי לתהות.
האם ביצוע תרגילים, כמו: שכיבות סמיכה, מתח, כפיפות בטן ופלאנק באופן יומי (כל בוקר, לצורך העניין) יחזקו את הגוף ויאפשרו להעלות את העצימות בתרגילים או שזה מיותר ולא מאפשר לשרירים מנויה מספקת?

סתם מניסיון אישי, לא מבוסס מחקרית או מדעית ואין לי תואר מווינגייט אבל כל בוקר אני אוהב לעשות 13~15 דק של אימון מחזורי שרובו מתח, מקבילים , שכיבות סמיכה ועוד תרגילי ליבה ורגליים , ככה שביל להתעורר, קצת פאמפ ולהריץ את הדם. אני עושה את זה ב 7 בבוקר וב 12 בצהריים אני עושה את האימון המרכזי במכון שכולל את התרגילים המורכבים במשקלים של ה 3 עד 8 RM שלי בסופרסטים.
בין אם אני עושה את האימון בוקר ואם לאו אין שום השפעה לרעה על הביצועים שלי באימון צהריים. להיפך, לפעמים רק לטובה כי אני בא מחומם עם אנדרופינים מהבוקר.

נערך לאחרונה:
בצבא, היינו עושים שכיבות סמיכה לפני כל ארוחת צהריים, מה שגורם לי לתהות.
האם ביצוע תרגילים, כמו: שכיבות סמיכה, מתח, כפיפות בטן ופלאנק באופן יומי (כל בוקר, לצורך העניין) יחזקו את הגוף ויאפשרו להעלות את העצימות בתרגילים או שזה מיותר ולא מאפשר לשרירים מנויה מספקת?

הכל תלוי בעומס.

כנראה שאם מה שאתה עושה עובד לך להוסיף על זה שכיבות סמיכה / מתח / פלנאק (מה קשור?)
לא יעזור יותר מידי, בטח לא להתחזקות.

בניהול עומסים אפשר לשלב הכל, גם שכיבות סמיכה לפני האוכל.

ואל תחפש היגיון בצה"ל, רוב החיילים בתת משקל / עודף משקל ועם אימונים שלא יתרמו לך יותר מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית