נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
הבנתי שאבקות החלבון שלהם כשרות על-ידי בית הדין של לונדון? האם זה קביל ומה לגבי החטיפים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
IS IT KOSHER? UK
תריץ חיפוש של מה שאתה רוצה ואתה תקבל אם זה כשר או לא
חשבתי שסיכמנו שבגוגל יש לך הכל חביבי
איזה בדיקות שאותו 'שומר כשרות' שאתה מחפש עשה שאתה לא יכול לעשות לבד?שלחו לי את הקישור הזה. אני רוצה חותמת של מישהו שומר כשרות שזו כשרות לגיטימית.
איזה בדיקות שאותו 'שומר כשרות' שאתה מחפש עשה שאתה לא יכול לעשות לבד?
אז אתה מתעלם מהקטע שיש כשרות מקום של יהודים בבריטניהשלחו לי את הקישור הזה. אני רוצה חותמת של מישהו שומר כשרות שזו כשרות לגיטימית.
אז אתה מתעלם מהקטע שיש כשרות מקום של יהודים בבריטניה
אבקת חלבון ביצה?השאלה מה אתה מחפש ואיזה כשרויות אתה אוכל בארץ . עצה למזמינים מחו"ל זה להזמין פרווה ולא חלבי וכבר פתרת המון בעיות .
לגבי החלבי , גם אבקת חלב נכרי מעיקר הדין מותרת (כמעט כל הציבור החרדי כן מחמיר וגם את זה לא אוכל) , הבעיה מתחילה בחלב נכרי שזה אסור.
אז שוב , אם זה חלבי אז נכנס חשש .אבקת חלבון ביצה?
גם מחמירים?
אני לא מוצא ברמה שרשום הכל , אבל צריך להבין .
הרב הראשי של רמאללה שלום,במה אוכל לעזור?@nlr666
הוא גם מומחה
נו באמת.
זה לא משהו שאתה יכול לוודא לבד? כל החלטה שאתה עושה בחיים עוברת דרך מישהו אחר?
אני בטוח שזה יישמע מעליב, אבל אתה נראה לי גבר בסביבות גיל ה40 לחייו שלא מסוגל לקחת החלטה אחת, אפילו בסיסית בלי שמישהו יאשר לו את זה לפני כן.
פחחחחח, תעשה לי טובה ואת הרגשי נחיתות שלך תשמור למישהו אחר. זה לא מעניין אותי ההקשר של הדת או לא דת. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.
אני מדבר על המשתמש שפתח את הפוסט ספציפית, מוזמן לעבור על הפוסטים שהוא פתח ותבין בדיוק על מה אני מדבר.
ג'לטין מימה שאני זוכר זה גם מחיה טמאה , ויש איתו בעיה לצורך אוכל , יש אותו בתרופות ואת זה התיר מרן בשו"ת יביע אומרכנראה שזה תלוי מוצר.
לאחרונה התפתח דיון על כך שברכיבי אחד החטיפים היה ג'לטין בקר וגם חלבון מי גבינה ולפיכך הוא לא כשר.
אני לא זוכר מה היו המסקנות הסופיות של אותו דיון וגם לא מספיק מבין בתחום כדי לענות.
עלתה פה גם שאלה דומה בעבר: נענה - My protein כשר?
___
כמו כן, תשמרו על ניסוח מכבד בבקשה. נערכו ונמחקו תגובות.