הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
אם תעשו בקירוב 412 - 352 יצא לכם 60 ש''ח. נשמע הזוי אה?

לא הבנתי מה הזוי.
אם שילמת 412.67 וזה כולל עלות המשלוח, אז אתה צריך להסתכל על הsubtotal.
אם סתם במקרה הצהירו על פחות ממה ששילמת בסאב טוטאל, אתה תשלם פחות במע״מ. עשו לך טובה
18 שקל אגרת מחשוב, סתם עוד כמה שקלים בשביל לגזור קופון.
זה שאמרו לך ״79 שקל תשלום למכס״ זה פשוט טעות בניסוח (למדינה אתה משלם 61 שקל, והשאר הולך לחברת השילוח)

לא הבנתי מה הזוי.
אם שילמת 412.67 וזה כולל עלות המשלוח, אז אתה צריך להסתכל על הsubtotal.
אם סתם במקרה הצהירו על פחות ממה ששילמת בסאב טוטאל, אתה תשלם פחות במע״מ. עשו לך טובה
18 שקל אגרת מחשוב, סתם עוד כמה שקלים בשביל לגזור קופון.
אתה קראת את כל ההודעה? המשלוח חינם, עלות המוצרים 412.67 ש''ח.
אני לא אמור לשלם מע''מ בכלל. תקרא את התחלת ההודעה

אתה קראת את כל ההודעה? המשלוח חינם, עלות המוצרים 412.67 ש''ח.
אני לא אמור לשלם מע''מ בכלל. תקרא את התחלת ההודעה

אם עלות המוצרים 412 ש״ח, אתה חייב במע״מ. זה ה61 שקל שאתה משלם. לא הבנתי מה לא ברור.

אם עלות המוצרים 412 ש״ח, אתה חייב במע״מ. לא הבנתי מה לא ברור.
האתר כולל מיסים במעמד ההזמנה..
טוב קבלו עידכון הזוי, עשיתי הזמנה לפני שבוע דרך אתר אמריקן איגל, הזמנה שנייה שלי בחודש האחרון, האתר כולל בתוכו את המיסים מראש (ניתן גם לראות את זה ב'שאלות ותשובות' שלהם), ההזמנה הראשונה על סך של 800 שקל הגיעה עם שליח UPS ללא תשלום נוסף של כלום.
ההזמנה הנוכחית על סך 412.67 דרך חברת שליחויות שונה שדורשת ממני תשלום של 79 שקל על שחרור מהמכס. מה הדבר ההזוי כאן? בפירוט רשום שערך החבילה 352.72 ובפירוט עלויות רשום 61 שקל מע''מ רשימון ו18 שקל אגרת מחשוב.
אם תעשו בקירוב 412 - 352 יצא לכם 60 ש''ח. נשמע הזוי אה?
מודגש

0, אני לא צריך לשלם שום מס. רשמתי כבר שקיבלתי הזמנה ראשונה על סך 800 שקל ללא תשלום על ידי UPS, חברה שמקפידה על מס

אתה מתבלבל ויש כשל במה שכתבת.

קנית מאותו אתר. בפעם הראשונה שלחו לך דרך UPS ושילמת את המיסים מראש כבר בצ׳קאאוט. הגיוני.
בפעם השניה שלחו לך דרך חברת שילוח אחרתֿ, שכנראה יש איתה גם הסדר שונה (שבו אתה לא משלם מראש על המע״מ) ולכן כשהחבילה הגיעה לארץ נדרשת לשלם מע״מ ודמי טיפול. צריך לשים לב לפני שמשלמים, אתרים יכולים לשנות שיטות שילוח מפעם לפעם גם מבלי ליידע אותך בצורה מאוד בולטת. זה כנראה היה כתוב איפשהו בצ׳קאאוט ולא שמת לב.

אתה מתבלבל ויש כשל במה שכתבת.

קנית מאותו אתר. בפעם הראשונה שלחו לך דרך UPS ושילמת את המיסים מראש כבר בצ׳קאאוט. הגיוני.
בפעם השניה שלחו לך דרך חברת שילוח אחרתֿ, שכנראה יש איתה גם הסדר שונה (שבו אתה לא משלם מראש על המע״מ) ולכן כשהחבילה הגיעה לארץ נדרשת לשלם מע״מ ודמי טיפול.
לא, המיסים כלולים במעמד ההזמנה, לא רשמתי ששילמתי Screenshot

אתה קורא FAQ שכנראה לא מעודכן.

לך בחזרה למייל, פתח את החשבונית מההזמנה הראשונה ותשווה להזמנה השנייה.
האתר מעודכן, הוא רק נפתח לפני 3 שבועות (הושק בישראל), החשבונית אחת לאחת כמו ההזמנה הראשונה, כנ''ל כל תהליך החיוב שהיה

בכל מקרה פניתי אליהם במייל. אני לא הולך לשלם את זה

האתר מעודכן, הוא רק נפתח לפני 3 שבועות (הושק בישראל), החשבונית אחת לאחת כמו ההזמנה הראשונה, כנ''ל כל תהליך החיוב שהיה

מוזר. אבל אני לא חושב שחברת השילוח ניסתה לדפוק אותך או משהו. הבעיה היא לא אצלך,
כנראה באתר. הם החליפו חברת שילוח ולא עידכנו כמו שצריך הכל.
אני הייתי מנסה להשוות בין המחיר של המוצרים שקנית בפעם הראשונה לבין המחיר שמופיע באתר עכשיו, ולראות אם יש הפרש.
אם המוצרים עולים אותו הדבר (אמור להיות זול יותר) כנראה שהחנות חייבת לך כסף (בדמות המע״מ ששילמת מראש כביכול)

1. שלח הודעה לחברת השילוח, תגיד להם שהחשבונית היא DDP ושהם צריכים לצחצח את יכולת הכשת התיקים שלהם למכס. עוד תוסיף שאתה מגיש תלונה לספק על חברת השילוח כי הם מנסים לגבות ממך מיסים פעמיים.
2. באמת תשלח הודעה לאמריקן איגל ותגיד להם שמנסים לגבות ממך מיסים פעמיים.

לפני הכל הכל, תוודא שאחת השורות בחשבונית כוללת מיסים במדינת היעד.

חדשות טובות. כתבו לי שהיתה טעות והם יזכו את החשבון שלי כי באמת לא עברתי את ה 75 דולר. נחכה ונראה כבר נראה לי מוזר שנותן שירות בישראל מודה בטעות ומנסה לתקן אותה 😛

• פותח/ת השרשור
חדשות טובות. כתבו לי שהיתה טעות והם יזכו את החשבון שלי כי באמת לא עברתי את ה 75 דולר. נחכה ונראה כבר נראה לי מוזר שנותן שירות בישראל מודה בטעות ומנסה לתקן אותה 😛

חצי טובות. אם לא היית פונה אליהם אז היו גונבים אותך

הפרשייה ממשיכה לשבור שיאים.

בהמשך למייל הזועף שכתבתי להם, ולמרות שעברתי את ה 75 דולר, בחצי דולר, עקב שער דולר שהשתנה, קיבלתי את התגובה הבאה:

שלום רב
אין צורך בתשלום
משלוח יתואם לך עם חברת DTDC
יצרו קשר אתך לתיאום המשלוח
בברכה

אגב, כבר שילמתי!!! עכשיו נראה אם יחזירו, נשמע יותר בעייתי במיוחד כי עברתי את ה75 דולר כשהמשלוח נחת בארץ

עריכה:
עדכון:

הלם.

שלום רב
נשלח לך זיכוי על הסכוןם ששלמת בימים הקרובים
בברכה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית