שיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמאשיטת מצליח
בנאדם חושב שהוא משלם למכס כסף והם לוקחים אותו לכיס, מישהו שם צריך לשבת בכלא
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמאשיטת מצליח
שיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמא
בנאדם חושב שהוא משלם למכס כסף והם לוקחים אותו לכיס, מישהו שם צריך לשבת בכלא
בוטל החיוב מע''ממוזר. אבל אני לא חושב שחברת השילוח ניסתה לדפוק אותך או משהו. הבעיה היא לא אצלך,
כנראה באתר. הם החליפו חברת שילוח ולא עידכנו כמו שצריך הכל.
אני הייתי מנסה להשוות בין המחיר של המוצרים שקנית בפעם הראשונה לבין המחיר שמופיע באתר עכשיו, ולראות אם יש הפרש.
אם המוצרים עולים אותו הדבר (אמור להיות זול יותר) כנראה שהחנות חייבת לך כסף (בדמות המע״מ ששילמת מראש כביכול)
כביכול נשמע שבחלק מהמקרים כן היה להם פה קייס לגבות מע"מ, הקטע שהם על הדרך גובים עוד עמלות על הטיפול שלהם בזה, שזה כנראה חוקי לחלוטין אבל זו גם שיטת מצליחשיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמא
האמת שההבדל בין שק של 5 קילו ל-2 של 2.5 קילו הוא ממש שקלים בודדים ככה שאם חשוב גיוון אז לא כזה כדאי להביא 5.הזמנתי עכשיו ב 230.04 שח. לקח לי 45 דק לעבוד על הקומבינציה. השתגעתי כבר. מקווה שלא תהיה בעיה.
לכל המעוניין יש קוד 10 אחוז הנחה נוספת במייפרוטאין NOVMAIL
יוצא ממש זול. 5 קילו ב 226 משו כזה
האמת שההבדל בין שק של 5 קילו ל-2 של 2.5 קילו הוא ממש שקלים בודדים ככה שאם חשוב גיוון אז לא כזה כדאי להביא 5.
231.49הודיעו במייל ובסמס. במעקב פריט כתוב שגם התקשרו אלי אבל לא ראיתי.
בכמה הזמנת?
הם חארות אבל אם ידרשו תשלום תתמקח ואז כנראה יתקפלו231.49
גם ביום ההזמנה וגם היום אני רואה שזה קצת פחות מ 75$ אבל מהשרשור אני רואה שהם נוכלים החארות האלה
כן ברור שלא אשלם סתם אם ידרשו, זה פחות מ 75$ אין סיבה שאצטרך לשלםהם חארות אבל אם ידרשו תשלום תתמקח ואז כנראה יתקפלו
בוא נמתין לראות אם הם עודים לי החזר כמו שהתחייבו. ואז יש חשבונית שלפיה באמת גבו כסף, ואז יש החזר שאומר שלא היו צריכים לגבות.
זיכו אותי! מתלבט אם להמשיך להציק ולשאול אותם למה מלכתחילה חייבו אותי, או לעזוב את זה
אותי עדיין לא זיכו. כמה זמן עבר מאז שאמרו לך שיזכו?
יצרתי קשר עם החברה הנ"ל.
הטעויות בתשלום המע"מ (מתחת ל75 דולר) נובעות מתוויות שגויה שמיי פרוטאין הדביקו והם מזמינים ומתעקשים שכל מי שנפגע יפנה אליהם.
לגבי שאר החישובים,המכס מבצע אותם. לא החברה עצמה.
החברה מרוויחה באיזור ה20 שקלים למשלוח כזה מסעיף בתשלום "דמי טיפול ושחרור"
אני מתכוון שפירוט התשלום שהציגו לך,זה חישובים שהמכס ביצע, הם מוסיפים מטעמם אולי 25 שקלים בגג בגין מה שציינתי בהודעה הקודמת.אם זה חישובים שהמכס מבצע, אתה רוצה להגיד לי שהם שילמו למכס כבר ואז זיכו אותי?
בטח, ראו את השרשור בפורוםתוך יומיים, שלחו מייל עם חשבונית זיכוי מלא.