הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
שיטת מצליח
שיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמא

בנאדם חושב שהוא משלם למכס כסף והם לוקחים אותו לכיס, מישהו שם צריך לשבת בכלא

שיטת מצליח זה נחמד אבל מותר להם להמציא שהם גובים דמי מכס ולקחת את זה לעצמם? זה כבר לא שיטת מצליח או דמי טיפול זה הונאת ממון לכל דבר, צריך לתבוע להם את האמ אמא

בנאדם חושב שהוא משלם למכס כסף והם לוקחים אותו לכיס, מישהו שם צריך לשבת בכלא

בוא נמתין לראות אם הם עודים לי החזר כמו שהתחייבו. ואז יש חשבונית שלפיה באמת גבו כסף, ואז יש החזר שאומר שלא היו צריכים לגבות.

ומה בדבר הטיפול בהצהרת בריאות?
רשום שגובים על כך 14.99

מישהו נתקל בזה?

מוזר. אבל אני לא חושב שחברת השילוח ניסתה לדפוק אותך או משהו. הבעיה היא לא אצלך,
כנראה באתר. הם החליפו חברת שילוח ולא עידכנו כמו שצריך הכל.
אני הייתי מנסה להשוות בין המחיר של המוצרים שקנית בפעם הראשונה לבין המחיר שמופיע באתר עכשיו, ולראות אם יש הפרש.
אם המוצרים עולים אותו הדבר (אמור להיות זול יותר) כנראה שהחנות חייבת לך כסף (בדמות המע״מ ששילמת מראש כביכול)
בוטל החיוב מע''מ

כביכול נשמע שבחלק מהמקרים כן היה להם פה קייס לגבות מע"מ, הקטע שהם על הדרך גובים עוד עמלות על הטיפול שלהם בזה, שזה כנראה חוקי לחלוטין אבל זו גם שיטת מצליח
בספק אם מישהו יעשה להם משהו אם זה יגיע לבית משפט

הזמנתי עכשיו ב 230.04 שח. לקח לי 45 דק לעבוד על הקומבינציה. השתגעתי כבר. מקווה שלא תהיה בעיה.

לכל המעוניין יש קוד 10 אחוז הנחה נוספת במייפרוטאין NOVMAIL
יוצא ממש זול. 5 קילו ב 226 משו כזה

הזמנתי עכשיו ב 230.04 שח. לקח לי 45 דק לעבוד על הקומבינציה. השתגעתי כבר. מקווה שלא תהיה בעיה.

לכל המעוניין יש קוד 10 אחוז הנחה נוספת במייפרוטאין NOVMAIL
יוצא ממש זול. 5 קילו ב 226 משו כזה
האמת שההבדל בין שק של 5 קילו ל-2 של 2.5 קילו הוא ממש שקלים בודדים ככה שאם חשוב גיוון אז לא כזה כדאי להביא 5.

האמת שההבדל בין שק של 5 קילו ל-2 של 2.5 קילו הוא ממש שקלים בודדים ככה שאם חשוב גיוון אז לא כזה כדאי להביא 5.

בדיוק.
לקחתי 2.5 קילו ולא 5, כי רציתי עוד כמה דברים חוץ מהאבקה.
התפתיתי לקחת 5 בהתחלה, אבל אז ראיתי שההבדל הוא משהו כמו 7 שח סהכ.

גם לא קל להרכיב חבילה עכשיו עם כל הבלאגן של המכס והמרווח הקטן מאוד בין המשלוח חינם למכס

@Elfom ושאר האנשים שדרשו מהם תשלום - שלחו לכם את זה בהודעה לטלפון/התקשרו/שלחו בדואר/איך קיבלתם את ההודעה עם הדרישה לשלם?
החבילה שלי בלילה עודכן שהיא עוברת מכס אז אני במתח

@Elfom ושאר האנשים שדרשו מהם תשלום - שלחו לכם את זה בהודעה לטלפון/התקשרו/שלחו בדואר/איך קיבלתם את ההודעה עם הדרישה לשלם?
החבילה שלי בלילה עודכן שהיא עוברת מכס אז אני במתח

הודיעו במייל ובסמס. במעקב פריט כתוב שגם התקשרו אלי אבל לא ראיתי.
בכמה הזמנת?

הודיעו במייל ובסמס. במעקב פריט כתוב שגם התקשרו אלי אבל לא ראיתי.
בכמה הזמנת?
231.49
גם ביום ההזמנה וגם היום אני רואה שזה קצת פחות מ 75$ אבל מהשרשור אני רואה שהם נוכלים החארות האלה

בוא נמתין לראות אם הם עודים לי החזר כמו שהתחייבו. ואז יש חשבונית שלפיה באמת גבו כסף, ואז יש החזר שאומר שלא היו צריכים לגבות.

זיכו אותי! מתלבט אם להמשיך להציק ולשאול אותם למה מלכתחילה חייבו אותי, או לעזוב את זה

יצרתי קשר עם החברה הנ"ל.

הטעויות בתשלום המע"מ (מתחת ל75 דולר) נובעות מתוויות שגויה שמיי פרוטאין הדביקו והם מזמינים ומתעקשים שכל מי שנפגע יפנה אליהם.

לגבי שאר החישובים,המכס מבצע אותם. לא החברה עצמה.
החברה מרוויחה באיזור ה20 שקלים למשלוח כזה מסעיף בתשלום "דמי טיפול ושחרור"

יצרתי קשר עם החברה הנ"ל.

הטעויות בתשלום המע"מ (מתחת ל75 דולר) נובעות מתוויות שגויה שמיי פרוטאין הדביקו והם מזמינים ומתעקשים שכל מי שנפגע יפנה אליהם.

לגבי שאר החישובים,המכס מבצע אותם. לא החברה עצמה.
החברה מרוויחה באיזור ה20 שקלים למשלוח כזה מסעיף בתשלום "דמי טיפול ושחרור"

אותי זיכו בכל אופן למרות שעברתי בחצי דולר ביום הנחיתה בארץ.. אם זה חישובים שהמכס מבצע, אתה רוצה להגיד לי שהם שילמו למכס כבר ואז זיכו אותי?

אם זה חישובים שהמכס מבצע, אתה רוצה להגיד לי שהם שילמו למכס כבר ואז זיכו אותי?
אני מתכוון שפירוט התשלום שהציגו לך,זה חישובים שהמכס ביצע, הם מוסיפים מטעמם אולי 25 שקלים בגג בגין מה שציינתי בהודעה הקודמת.

לא יודע איך הם מתנהלים מבחינת תשלום אחד עם השני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית