תוספים לשיפור זיכרון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
האם ישנם דברים מוכחים ולא תרופות סבתא וכתבות בווינט שמשפרים זיכרון? אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה

האם ישנם דברים מוכחים ולא תרופות סבתא וכתבות בווינט שמשפרים זיכרון? אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה
אין כזה דבר תוספים לשיפור זיכרון למיטב ידעתי.
כאחד שגם לומד המון מתמטיקה צריך פשוט לתרגל המון, זה אמור להיכנס לך לזיכרון לבד.

כמו כל המחקרים שיש, מחקר אחד מראה משהו אחד ואז מגיע מחקר אחר שמפריח אותו.
מי שיודע לקרוא מאמרים בצורה נכונה ולהסיק מסקנות נכונות בהתאם יכול לזהות פחות או יותר אם המחקר לג'יט או לא.

תבדוק לגבי Carnosine,
למיטב ידיעתי רוב המחקרים בוצעו בקשישים אבל כן מצאו איזשהו אפקט שקשור בשיפור זיכרון.

כשתלמד למבחן אתה תזכור את הכל,גם באינפי.
אומגה 3, מודפיניל (כבר לא תוסף רגיל)
והרבה שינה,אני יודע שתואר קשה לוקח המון שעות שינה,אבל 7-8 שעות בלילה עושות פלאים.

אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה
תפסיק לצאת למועדונים 4 פעמים בשבוע ותתחיל ללמוד, גם הציונים ישתפרו וגם לא תתלבט כמה קלוריות אתה שורף בריקוד במועדון 😉😛

• פותח/ת השרשור
תפסיק לצאת למועדונים 4 פעמים בשבוע ותתחיל ללמוד, גם הציונים ישתפרו וגם לא תתלבט כמה קלוריות אתה שורף בריקוד במועדון 😉😛
נראה לי שאפשר להבין איפה אני לומד מהשילוב של השאלות חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית