הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החומרים הגיעו

מצב
השרשור נעול
קח אוויר לפני שאתה מכניס את את המחט ותוציא, כמה פעמים שצריך ואז שאתה מוציא אוויר אחרי כמה פעמים פשוט תכניס ומזל טוב

שלח תמונות של החומרים בא נראה מה אתה הולך להזריק.

אה.... ונום ובאטמן סתם אנשים רגילים בלי שרירים החליפה מגדילה אותם...
וכמו האלק בחיים לא תהיה 😆

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שצריך להציל אותם מעצמם..
בהצלחה עם זה

לא כי רק הסיבה שלך היא הסיבה הטובה לקחת חומרים אתה צודק לאנשים אחרים אסור לחלום אתה בדיוק הלוזרים שמזהירים אותנו בסרטוני מוטיבציה להתרחק מהם.
כי פשוט לעלות עם חוטיני לבמה עם עוד גברים עם חוטיני ולקבל גביע מפלסטיק זה סיבה יותר טובה אתה צודק
איזה חומרים הגיעו? תשתף..

deusmedical

לא כי רק הסיבה שלך היא הסיבה הטובה לקחת חומרים אתה צודק לאנשים אחרים אסור לחלום אתה בדיוק הלוזרים שמזהירים אותנו בסרטוני מוטיבציה להתרחק מהם.
כי פשוט לעלות עם חוטיני לבמה עם עוד גברים עם חוטיני ולקבל גביע מפלסטיק זה סיבה יותר טובה אתה צודק

deusmedical
מה הזמנת מהם ? לפני שקיבלתי מרשם הייתי משתמש בtest שלהם לטיפול עצמאי (עד שהגיע התור לאנדו) והבדיקות דם היו מעולות אפילו הרופא משפחה שלי שאל אותי מאיפה אני מזמין חחח...
יש לי גם אנאבר שלהם מתכנן לשלב אותו בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
נעשה הימורים מה יכול לקרות?
לפחות שיהיה לנו בפורום מעניין

בבקשה צא לי מהאשכול
מה הזמנת מהם ? לפני שקיבלתי מרשם הייתי משתמש בtest שלהם לטיפול עצמאי (עד שהגיע התור לאנדו) והבדיקות דם היו מעולות אפילו הרופא משפחה שלי שאל אותי מאיפה אני מזמין חחח...
יש לי גם אנאבר שלהם מתכנן לשלב אותו בחיטוב.

טסט
ארמידקס
ויאגרה
טמוקסיפן

אנחנו לא מכירים, אני אומר את מה שמשתמע (יותר נכון צועק) מהתוכן של הדברים שאתה כותב.
נשמע לי שאתה ילדותי, משהו לא אפוי ולא בוגר מהסיבות שלך להשתמש בחומרים ומהתגובות שלך כאן
אז לא הייתי ממליץ לך להיכנס לזה בשלב הזה, אבל שיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית