נק' מוניטין:
-125
- 362
- 77
לנעול
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נעשה הימורים מה יכול לקרות?יש אנשים שצריך להציל אותם מעצמם..
בהצלחה עם זה
יש אנשים שצריך להציל אותם מעצמם..
בהצלחה עם זה
איזה חומרים הגיעו? תשתף..
תעלה תמונה בוא נראה מה קיבלתdeusmedical
מה הזמנת מהם ? לפני שקיבלתי מרשם הייתי משתמש בtest שלהם לטיפול עצמאי (עד שהגיע התור לאנדו) והבדיקות דם היו מעולות אפילו הרופא משפחה שלי שאל אותי מאיפה אני מזמין חחח...לא כי רק הסיבה שלך היא הסיבה הטובה לקחת חומרים אתה צודק לאנשים אחרים אסור לחלום אתה בדיוק הלוזרים שמזהירים אותנו בסרטוני מוטיבציה להתרחק מהם.
כי פשוט לעלות עם חוטיני לבמה עם עוד גברים עם חוטיני ולקבל גביע מפלסטיק זה סיבה יותר טובה אתה צודק
deusmedical
נעשה הימורים מה יכול לקרות?
לפחות שיהיה לנו בפורום מעניין
מה הזמנת מהם ? לפני שקיבלתי מרשם הייתי משתמש בtest שלהם לטיפול עצמאי (עד שהגיע התור לאנדו) והבדיקות דם היו מעולות אפילו הרופא משפחה שלי שאל אותי מאיפה אני מזמין חחח...
יש לי גם אנאבר שלהם מתכנן לשלב אותו בחיטוב.
שיהיה בהצלחה, תעשה בדיקות דם, תקשיב לעצות של מנוסים ממך והכי חשוב אל תזלזל בבריאות , זה מרתון לא ספרינט.בבקשה צא לי מהאשכול
טסט
ארמידקס
ויאגרה
טמוקסיפן
ויאגרה
לא כי רק הסיבה שלך היא הסיבה הטובה לקחת חומרים אתה צודק לאנשים אחרים אסור לחלום אתה בדיוק הלוזרים שמזהירים אותנו בסרטוני מוטיבציה להתרחק מהם.
כי פשוט לעלות עם חוטיני לבמה עם עוד גברים עם חוטיני ולקבל גביע מפלסטיק זה סיבה יותר טובה אתה צודק
כפרה אני מאחל לך בהצלחהבבקשה צא לי מהאשכול
מה עם bcaa?טסט
ארמידקס
ויאגרה
טמוקסיפן
טסט
ויאגרה
קקקקק הרגת אותימה עם bcaa?