הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל, זקוק לייעוץ בנושא החומרים האנאבוליים

sergdavid

משתמש מתחיל
8
3
נק' מוניטין:
3
8
3
שלום חברה, אני בדיוק רוצה להתחיל להשתמש בסטרואידים אנבוליים, בין היתר גם בשביל התפקיד שלי (אני לא מתחרה), והמטרה שלי היא להשיג חומר שיעלה מסה מיידית ויעלה את העצימות עבודה (אירובי, מסעות עם משקל גבוה).

אני לא מכיר את המושגים והקיצורים לתרופות.

אשמח להדרכה, אני מכיר מישהו שיכול לתת לי כיוון אבל לא ממש ממליץ לי על אנדרול.

שבוע טוב

סייקל ראשון וגם אז עדיף בלי זה טסט, במקסימום של המקסימום 400 מג לשבוע, ובכללי עדיף לא לגעת בחומרים בכלל

תעשה לעצמך טובה, אל תיקח חומרים בשביל הצבא, גם אם תופסים אותך אכלת אותה.
בכל מקרה לא ממליץ שום דבר בגיל שלך, עדיף לפחות לפחות בגיל 21, למרות שאני מעדיף 23

• פותח/ת השרשור
תעשה לעצמך טובה, אל תיקח חומרים בשביל הצבא, גם אם תופסים אותך אכלת אותה.
בכל מקרה לא ממליץ שום דבר בגיל שלך, עדיף לפחות לפחות בגיל 21, למרות שאני מעדיף 23

מבין, יכול לנמק מה יהיה ההבדל בגילאים כאלו?
הסיבה שאני בין היתר רוצה לצרוך סטרואידים זה בגלל הגיל שלי.
לגבי הצבא אני בספק אם בודקים את זה בכלל, מחפשים יותר סמים כמו מריחואנה.

מבין, יכול לנמק מה יהיה ההבדל בגילאים כאלו?
המערכת ההורמונאלית לא בוגרת מספיק, יותר סיכוי לנזקים קבועים

הסיבה שאני בין היתר רוצה לצרוך סטרואידים זה בגלל הגיל שלי.
מה זאת אומרת? מה הגיל קשור?

לגבי הצבא אני בספק אם בודקים את זה בכלל, מחפשים יותר סמים כמו מריחואנה.
מחפשים מה שחושדים בו

• פותח/ת השרשור
המערכת ההורמונאלית לא בוגרת מספיק, יותר סיכוי לנזקים קבועים

מה זאת אומרת? מה הגיל קשור?

מחפשים מה שחושדים בו

הבנתי אותך, לגבי הגיל, כי יש יותר השפעה על הגוף ועל העצמות, אני בספק אם בצבא בודקים את זה, יש לא מעט עובדי רשויות שלוקחים בעצמם בשביל פיתוח גוף. ואילו נזקים קבועים? יש לי חבר שהיה שחיין ולקח בגיל צעיר.

אני רק מעוניין לעלות במסה ואז להפסיק, אני עומד להתאמן באופן קבוע בצבא אימוני כוח וסיבולת.

הבנתי אותך, לגבי הגיל, כי יש יותר השפעה על הגוף ועל העצמות, אני בספק אם בצבא בודקים את זה, יש לא מעט עובדי רשויות שלוקחים בעצמם בשביל פיתוח גוף. ואילו נזקים קבועים? יש לי חבר שהיה שחיין ולקח בגיל צעיר.

אני רק מעוניין לעלות במסה ואז להפסיק, אני עומד להתאמן באופן קבוע בצבא אימוני כוח וסיבולת.
לדעתי אתה מחפש פתרונות במקומות הלא נכונים.
תחשוב על זה ככה, אתה לא תצליח לעבוד בצורה זהה אחרי שתפסיק לקחת אז אתה עלול לפתח תלות.
גם אם אתה מתכוון לקחת בתור קרבי, בהצלחה לשמור על סטריליות, או בכלל זמן להזריק

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה מחפש פתרונות במקומות הלא נכונים.
תחשוב על זה ככה, אתה לא תצליח לעבוד בצורה זהה אחרי שתפסיק לקחת אז אתה עלול לפתח תלות.
גם אם אתה מתכוון לקחת בתור קרבי, בהצלחה לשמור על סטריליות, או בכלל זמן להזריק

איזה פתרון אתה היית מציע במקום?

• פותח/ת השרשור
להתאמן ולאכול כמו שצריך(?)

אני עושה מתח, והמשקולות שיש לי הן 10 קילו. הגיוס שלי עוד שבועיים... אני יכול לאמן את הגב, אבל את הכתפיים חזה רגליים איברים כאלו גדולים וחשובים מתפספסים לי...

אני עושה מתח, והמשקולות שיש לי הן 10 קילו. הגיוס שלי עוד שבועיים... אני יכול לאמן את הגב, אבל את הכתפיים חזה רגליים איברים כאלו גדולים וחשובים מתפספסים לי...
בטירונות מביאים אותך לכושר הנחוץ, זה כל הקטע.
אני גם התחלתי טירונות קרבית עם 0 כושר וסיימתי בהצלחה

סטרואידים לא מה שיעזור לך במסלול כקרבי, רק יפגום. תקשיב לי לא בתור איזה גאון גדול, אלא בתור מישהו שבעלמו עבר מסלול קרבי רק לפני כמה שנים ומדריך היום בכושר קרבי

לא תקופה טובה בכלל להתחיל סייקלים בגלל הקורונה. ולא בגלל הסכנה של הקורונה אלא הסכנה שיסגרו לך את המכון כושר לכמה ימים/שבועות כי אחד מהתאמנים במכון יחלה בקורונה.
עכשיו ראיתי שהגיוס שלך עוד שבועיים. חומרים לא לוקחים שבועיים כי לוקח להם שבועיים רק עד שהם בכלל מתחילים להשפיע + כנראה הגיל שלך הינו 18 ולא סיימת עם ההתפתחות ההורמונאלית שלך

תרד תרד מהרעיון רמבו אתה מכניס את החיים שלך לחרא גדול עם תתחיל להכניס חומרים עכשיו.
תמשיך להתאמן בתחום שלך וזהו חומרים כרגע בישבילך זה תיבת פנדורה

בשביל הצבא..?
אנאבולים לא מתאימים לתחום.
רמת הכושר הגופני בצבא, גם ביחידות הרציניות ביותר, מסתכמת באירובי ארוך בעצימות גבוהה. ואולי קצת משקולות אבל שום דבר שאפילו מתקרב לכבד. אני זוכר שהייתי שוקל 85 עושה סקוואט עם 150 ל5X3 והיו מסתכלים עלי כמו מפלצת. 😆

אני יכול להמליץ לך על קפאין תזונה נכונה ואימונים, כל דבר אחר מיותר ברמות.
אישית, לפני הצבא הייתי ממלא תיק באבנים ומשקולות ככה שישקול 10-15 קילו, והייתי יוצא לרוץ איתו. לאט לאט מעלים עצימות ו\או מרחק וככה מתקדמים.
ותדע לך, בשבועיים אפשר לעשות אחלה דרך בתחום.

ואחי, בטירונות לא זורקים אותך ישר למסעות. הכל עובד בהדרגה בצורה יוצאת דופן. כמו שאמרו אתה יכול לבוא עם כושר אפסי, ועם קצת מאמץ לסיים כמו גדול את כל המסעות הכי קשים שיש.
אז להתאמן מראש זה אפילו לא חובה. זה זכות שתעזור לך להסתגל. וגם בלעדיה אתה תצליח בלי בעיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בשביל הצבא..?
אנאבולים לא מתאימים לתחום.
רמת הכושר הגופני בצבא, גם ביחידות הרציניות ביותר, מסתכמת באירובי ארוך בעצימות גבוהה. ואולי קצת משקולות אבל שום דבר שאפילו מתקרב לכבד. אני זוכר שהייתי שוקל 85 עושה סקוואט עם 150 ל5X3 והיו מסתכלים עלי כמו מפלצת. 😆

אני יכול להמליץ לך על קפאין תזונה נכונה ואימונים, כל דבר אחר מיותר ברמות.
אישית, לפני הצבא הייתי ממלא תיק באבנים ומשקולות ככה שישקול 10-15 קילו, והייתי יוצא לרוץ איתו. לאט לאט מעלים עצימות ו\או מרחק וככה מתקדמים.
ותדע לך, בשבועיים אפשר לעשות אחלה דרך בתחום.

ואחי, בטירונות לא זורקים אותך ישר למסעות. הכל עובד בהדרגה בצורה יוצאת דופן. כמו שאמרו אתה יכול לבוא עם כושר אפסי, ועם קצת מאמץ לסיים כמו גדול את כל המסעות הכי קשים שיש.
אז להתאמן מראש זה אפילו לא חובה. זה זכות שתעזור לך להסתגל. וגם בלעדיה אתה תצליח בלי בעיה.

מה אתה ממליץ אז

לא בריא לך אחי אומר לך מהלב
אתה גם עדיין צעיר מידי אין לך אפילו 20
שתבין החברה פה בפורום דואגים לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית